Niklas Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 (edytowany) Zakładam ten temat, bo pojawił się konkretny nius o kolejnym filmie kinowym z salcesonami. Premiera została zaplanowana na 24.09.2021. źródło: https://twitter.com/boxoffice/status/1192511142012301312 Edytowano Listopad 8, 2019 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 >Untitled Paranormal Activity Movie >MLP on September 24, 2021 No to se poczekamy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 Na film z G5 będziemy czekali krócej niż na film z G4. Jeśli dobrze pamiętam, to na film z G4 czekaliśmy 5 lat od momentu zapowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Listopad 8, 2019 Share Napisano Listopad 8, 2019 1 godzinę temu, fallout152 napisał: Na film z G5 będziemy czekali krócej niż na film z G4. Jeśli dobrze pamiętam, to na film z G4 czekaliśmy 5 lat od momentu zapowiedzi. Właściwie to 3 lata. Zapowiedź: 2014 - premiera: 2017. Ojej! Może zrobili przerwę od g4? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 Ponieważ nadchodzi 10 sezon, to przedstawią inną przygodę, bo stwory burz już pokonano. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Luty 8, 2020 Share Napisano Luty 8, 2020 (edytowany) Spoiler Pokaz filmów animowanych, które mają trafić do kin w pierwszej połowie lat 20, wśród nich także My Little Pony The Movie 2. Edytowano Luty 10, 2020 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Marzec 21, 2020 Share Napisano Marzec 21, 2020 https://m.filmweb.pl/news/Przygotujcie+się+na+kolejne+"Paranormal+Activity"-135402 może to wam coś powie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 21, 2020 Share Napisano Marzec 21, 2020 Powie to nam, że film trafi do kin w przyszłym roku. Jeśli Hasbro nie zatrudni hydraulika, to i ta odsłona wycieknie na szerokie wody internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 22, 2020 Share Napisano Marzec 22, 2020 1 godzinę temu, MarianWisniewski napisał: Chciałbym, żeby film był robiony w taki sam sposób, co ten z 2017. Przeczytałeś może regulamin forum? Jest zakaz pisania dwóch i więcej postów pod rząd... Jak chcesz coś dodać, to użyj opcji EDYTUJ, albo poczekaj minimum 24h od poprzedniego postu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draku Napisano Marzec 23, 2020 Share Napisano Marzec 23, 2020 Słuchajcie, a SparkleSubs padło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 24, 2020 Share Napisano Marzec 24, 2020 19 godzin temu, Draku napisał: Słuchajcie, a SparkleSubs padło? Nie, nie padło, ich strona działa pod domeną https://sparklesubs.pl/ Ale pytanko nie ma w ogóle związku z tematem, więc na przyszłość proszę pisać posty w odpowiednich miejscach, nie robiąc offtopu. (odpowiedzi na to też będą offtopem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2021 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2021 (edytowany) W sumie nie bardzo wiedziałem, gdzie wrzucić niusa o tym, ale chyba właśnie ten temat się nada. Teraz już wiemy, że MLP Movie 2 stał się Nowym pokoleniem i początkiem G5, ale ostatnio na EQD pojawił się wpis, że... faktycznie planowano jeszcze jeden film G4. https://www.equestriadaily.com/2021/12/concept-art-from-cancelled-generation-4.html W linku znajdziecie kilka grafik koncepcyjnych z nieukończonego filmu. Przykładowa grafika w spoilerze. Spoiler Edytowano Grudzień 30, 2021 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Grudzień 30, 2021 Share Napisano Grudzień 30, 2021 12 minut temu, Kapitan Jawor napisał: Szkoda, że nic z tego nie wyszło, bo zapowiadał się całkiem spoko film... Pewnie było tak, że podczas pracy na drugim filmem zapadła decyzja nad zakończeniem G4. A pewnie po zakończeniu serialu gdzie Twilight była już duża a reszta mane 6 starsza film średnio by się wpasował. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 17, 2022 Share Napisano Styczeń 17, 2022 Dnia 30.12.2021 o 11:31, turbo638 napisał: Pewnie było tak, że podczas pracy na drugim filmem zapadła decyzja nad zakończeniem G4. A pewnie po zakończeniu serialu gdzie Twilight była już duża a reszta mane 6 starsza film średnio by się wpasował. Jest mi bardzo z tego powodu przykro. Bardzo długo lubiłem kucyki. Bardzo się cieszyłem, gdy pojawił się o nich w 2017 roku film. - I nagle koniec! Usunęli ten serial na zawsze i mogę już o nim tylko pomarzyć. Już nawet nie mogę znaleźć fajniejszych seriali, ponieważ wszystkie przechodzą na kanały, za które trzeba płacić, a ja, niestety, nie mam i nie będę miał do nich dostępu. Bardzo mi przykro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 17, 2022 Share Napisano Styczeń 17, 2022 1 godzinę temu, MarianWisniewski napisał: Jest mi bardzo z tego powodu przykro. Bardzo długo lubiłem kucyki. Bardzo się cieszyłem, gdy pojawił się o nich w 2017 roku film. - I nagle koniec! Usunęli ten serial na zawsze i mogę już o nim tylko pomarzyć. Już nawet nie mogę znaleźć fajniejszych seriali, ponieważ wszystkie przechodzą na kanały, za które trzeba płacić, a ja, niestety, nie mam i nie będę miał do nich dostępu. Bardzo mi przykro. Przecież na jesień będzie serial z G5, po za tym G4 było robione przez 10 lat czyli jak na bajkę w tych czasach to naprawdę długo. Nie usunęli serial tylko poszli dalej, nic nie może wiecznie trwać i od 7-8 sezonu wydać było że się męczą przy robieniu tego. Podał przykład z Naruto i 4 wojną shinobi, to było fajne anime ale te ostatnie około 200 odcinków było robione mocno na siłę i to widać, teraz mówią o nim jako fajne animę z tragicznym zakończeniem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się