1stChoice Napisano Listopad 13, 2019 Share Napisano Listopad 13, 2019 Uwaga, temat zawiera spoilery. 10 sezon MLP:FIM został zapowiedziany. Nie w takiej formie jak dotychczas, ale będzie i bardzo to doceniam. Premiera 10 sezonu ma mieć miejsce w kwietniu przyszłego roku. Szczerze nie wiem jakie pomysły posiadają twórcy odnośnie 10 sezonu- dużo wątków już zostało zamkniętych, Twilight włada Equestrią, a jej przyjaciółki są stare. Jest szansa na przedstawienie dalszych losów Luster Dawn i ona mogła by być jego główną bohaterką. Ewentualnie twórcy olali by epilog i cofnęli się z powrotem te kilkadziesiąt lat wstecz zanim Twi zaczęła wyglądać jak Celestia, chwilę po zakończeniu walki z przedostatniego odcinka i od tego momentu kontynuować fabułę? Jak będzie według Was? 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 13, 2019 Share Napisano Listopad 13, 2019 @1stChoice Jestem praktycznie na 100% pewien, że będzie redemption arc dla villanów. @Niklas Więc..może czas już robić nową sekcje na forum poświęconą G5? Bo chyba właśnie tak będą wyglądały główne bohaterki 5 generacji MLP. Lub to tylko marketingowy zabieg, tym nie mniej, dobrze by było już oficjalnie móc o g5 mieć sekcje na forum. Spoiler 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 13, 2019 Share Napisano Listopad 13, 2019 1 godzinę temu, Sttark napisał: Bo chyba właśnie tak będą wyglądały główne bohaterki 5 generacji MLP. Lub to tylko marketingowy zabieg, tym nie mniej, dobrze by było już oficjalnie móc o g5 mieć sekcje na forum. Powiało Star Butterfly... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 13, 2019 Share Napisano Listopad 13, 2019 10 sezon będzie raczej przed koronacją Twilight, bo gdyby był o Luster Dawn to było by minej więcej samo co w 1 sezonie tylko postacie inne co by było bezsensu, pod koniec epiloga widać, że prawdobodnie Luster też została wysłana do Ponyville tak samo jak Twilight na początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 Jednak ognik nadziei u mnie się zapalił! Dnia 13.11.2019 o 19:47, Sttark napisał: @1stChoice Jestem praktycznie na 100% pewien, że będzie redemption arc dla villanów. @Niklas Więc..może czas już robić nową sekcje na forum poświęconą G5? Bo chyba właśnie tak będą wyglądały główne bohaterki 5 generacji MLP. Lub to tylko marketingowy zabieg, tym nie mniej, dobrze by było już oficjalnie móc o g5 mieć sekcje na forum. Odkryj ukrytą treść Nie wierzę. W nowszej wersji bardziej wyglądają, jakby były obywatelkami Kiciorożkowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Czy ktoś w ogóle na to odpowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Na co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Pytanie zadałem, bo zapewne wyłączyłem powiadomienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Mam nadzieję, że pan Jacek Drewnowski zdoła dzięki 10 sezonowi przetłumaczyć tomy 14 i 15 komiksów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trau pa Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 Okładka komiksowej zapowiedzi wskazuje, że sezon 10 będzie poświęcony bohaterkom sprzed epilogu, gdzie jeszcze Twi wygląda, powiedzmy, 'normalnie', a pozostałe mane 6 młodo. Jestem ciekawa, w jaki sposób potoczą się jej rządy, [od dłuższego czasu przypuszczałam, że w końcu zostanie ostateczną władczynią] no i jak historia została doprowadzona do stanu epilogowego . Liczę też na wyjaśnienie otwartych kwestii, których serial nie dokończył, na pewno Equestria ma jeszcze wiele tajemnic ALE. Zawiodło mnie strasznie to całe Pony Life. Fabularnie nie oceniam, ale wygląd bohaterek kojarzy mi się z szybką robocizną w stylu remake'ów kultowych kreskówek... Jakby twórcom gen 4.5 zachciało się pisać tę samą historię od nowa, ale w wybrakowany i głupkowany sposób. Aż sobie zacytuję klasyk "A komu to poczebne?" :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 13, 2019 Share Napisano Grudzień 13, 2019 Te dziwne kuce co niektórzy nazywali G5 lub G4.5 zostały anulowane. Filmiki znikały z oficjalnych kont Hasbro na YT, FB i Instagramie. https://www.equestriadaily.com/2019/12/pony-life-videos-removed-from-mlp.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Grudzień 23, 2019 Share Napisano Grudzień 23, 2019 Więc... Film będzie jak film z 2017? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 4, 2020 Share Napisano Styczeń 4, 2020 Czy będzie jakaś zapowiedź do 10 sezonu? Będą jakieś ciekawe i fantastyczne przygody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 4, 2020 Share Napisano Styczeń 4, 2020 2 godziny temu, MarianWisniewski napisał: Czy będzie jakaś zapowiedź do 10 sezonu? Będą jakieś ciekawe i fantastyczne przygody? Pewnie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 10, 2020 Share Napisano Styczeń 10, 2020 Jakie przygody wy wyobrażajcie, że będą w tym sezonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 19, 2020 Share Napisano Styczeń 19, 2020 Poinformujcie mnie, gdy będzie zwiastun lub planowane kadry do 10 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 19, 2020 Share Napisano Styczeń 19, 2020 8 minut temu, MarianWisniewski napisał: Poinformujcie mnie, gdy będzie zwiastun lub planowane kadry do 10 sezonu. Nie wiesz o tym, że serial skończył się na 9 sezonie? No chyba że pytasz o 10 sezon kolejnej generacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 12 godzin temu, BiP napisał: Nie wiesz o tym, że serial skończył się na 9 sezonie? No chyba że pytasz o 10 sezon kolejnej generacji... Dziwne. Przecież dalej tworzą nowe komiksy, a nawet stworzono o kucykach mangę... Może nowa generacja będzie częścią tego serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 54 minuty temu, MarianWisniewski napisał: Dziwne. Przecież dalej tworzą nowe komiksy, a nawet stworzono o kucykach mangę... Może nowa generacja będzie częścią tego serialu. Nie. Obecna generacja jest definitywnie zakończona i jest robiona nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 14 godzin temu, BiP napisał: Po prostu zaczekajmy do kwietnia i sprawdźmy, kto ma rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 10 godzin temu, MarianWisniewski napisał: Po prostu zaczekajmy do kwietnia i sprawdźmy, kto ma rację. A widziałeś zakończenie serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 13 godzin temu, BiP napisał: A widziałeś zakończenie serialu? Słyszałem, że sezon 9 miał być ostatnim i byłem tego pewien aż do informacji o 10 sezonie. Niestety w okresie dojrzewania możliwość oglądania jest ograniczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 40 minut temu, MarianWisniewski napisał: Słyszałem, że sezon 9 miał być ostatnim i byłem tego pewien aż do informacji o 10 sezonie. To pokaż tę informację o 10 sezonie... 41 minut temu, MarianWisniewski napisał: Niestety w okresie dojrzewania możliwość oglądania jest ograniczona. lol xD W czym ci to przeszkadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 1 godzinę temu, BiP napisał: To pokaż tę informację o 10 sezonie... Rzuć okiem na sam początek tego artykułu lub na starsze informacje z ED, to się dowiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 1stChoice, niektórzy, jak BiP nie wierzą, że pojawi się sezon 10 serialu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się