Phylian22 Napisano Maj 31, 2020 Share Napisano Maj 31, 2020 Ostatnio przeglądałam niektóre fandomowe piosenki z Mlp i muszę przyznać że najbardziej mi się spodobał utwór Unbalive Prince Whatever. A wy ?Jakie wam się piosenki spodobały najbardziej? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 31, 2020 Share Napisano Maj 31, 2020 Nie słucham fandomowej muzyki od wielu lat, ale dobrze wspominam utwory Sim Gretiny: "So much YAY" Spoiler Eyup, nope Spoiler Twilightlicious - ta jest moja ulubiona Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 31, 2020 Autor Share Napisano Maj 31, 2020 Spoko muza. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 31, 2020 Share Napisano Maj 31, 2020 Nie słucham jakoś dużo fandomowej muzyki, ale jest perełka, którą uwielbiam słuchać: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 31, 2020 Share Napisano Maj 31, 2020 A ja się przyznaję do słuchania muzyki fandomowej. Najbardziej lubię Carbon Maestro, ale on... No cóż, nie daje znaku życia od 4 lat. Lubię też prace L-Traina, a ostatnio jestem zakochana w tym: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Czerwiec 1, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2020 Słuchałam tego.Na serio mi się strasznie podobało.Lubię taką ostrą muzykę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 2, 2020 Share Napisano Czerwiec 2, 2020 (edytowany) Ja mam dużo fandomowych utworów, do których czuję sentyment. Ten ma mega klimat i pazur, lubię słuchać podczas wieczornych spacerów. Spoiler Utwory Koroshi-Ya, których mam pod dostatkiem dzięki uprzejmości@Wonsz. Spoiler Może jeszcze jedna piosenka, której po prostu przyjemnie się słucha. Spoiler Edytowano Czerwiec 2, 2020 przez Salto 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Czerwiec 2, 2020 Share Napisano Czerwiec 2, 2020 Kiedyś już o tym pisałem, ale i tak pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze do tematu, bo muzykę uwielbiam, a fandomową szczególnie Oprócz „normalnych” piosenek/albumów na telefonie Spoiler razem ponad 1000 utworów, od muzyki klasycznej i instrumentalnej, przez pop/polski pop i folk, muzykę country, aż do hip-hopu/rapu i rocka/metalu, po muzykę filmową/serialową/grową i nuty, których gatunku nie potrafię zdefiniować/należą do różnych gatunków... ogólnie można powiedzieć, że na moim telefonie można znaleźć wszystko... oprócz disco polo. mam album, w którym umieściłem wszystkie piosenki z serialu, bez znaczenia, czy to długa i spektakularna „This Day Aria”, czy też któraś z króciutkich, zakręconych przyśpiewek Pinkie, które ledwo można nazwać piosenką . Mam też folder pełny „typowej” fandomowej muzyki, ale liczy skromne(?) 150 utworów. Ogólnie słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, choć już od (niech spojrzę) 9 miesięcy nie mam nic nowego. W każdym razie bardzo lubię takich artystów jak: 4everfrebrony, PrinceWhateverer, EileMonty, P1K, CarbonMaestro, Aviators, Replacer, MandoPony, Przewalski's Ponies, Crusader!, EliasFrost... i wielu innych, bo każdy ma u mnie szansę, wystarczy, że coś mi wpadnie w ucho i już leci sub, lajk i co tam jeszcze Nie mam pojęcia, czy powyżsi wciąż coś tworzą (oprócz może Prince'a, 4everfreebrony i EileMonty), ale kiedyś na pewno. Dodatkowo mam kilka nutek z różnego rodzaju kanałów na YT, traktujących mniej czy bardziej o animacjach/voice actingu... czasem bowiem np. Magpiepony wrzuci jakąś piosenkę. Mówiąc krótko – z tematu fandomowej muzy nie wypadłem i jeszcze długo będę się nią cieszył... mogę polecić coś, jeśli kogoś to interesuje, o, np. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler To piosenki, których słucham niemal codziennie... na rozgrzewkę. Pozdrawiam 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 2, 2020 Share Napisano Czerwiec 2, 2020 @Youkai20 Ładnie Ja mam podobną kolekcję, ale na dysku przenośnym wraz z wszystkimi odcinkami i filmami. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Z fandomowej muzyki Najbardziej lubię słuchać utworów Jyc Row, 4everfreebrony, Francis Vace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 1, 2023 Share Napisano Kwiecień 1, 2023 Przynajmniej raz na jakiś czas sobie puszczam, by nie zapomnieć o Melodic Pony... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano 5 Styczeń Share Napisano 5 Styczeń Lubię do tego wracać Spoiler Świetne i bardzo przyjemnie się słucha... ehh już 10 lat Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryk Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń Też bardzo lubię "Who knows". No i piosenka doczekała się aż dwóch animacji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano 20 Styczeń Share Napisano 20 Styczeń Dwóch animacji? A możesz podać linki do tych animacji? Byłbym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryk Napisano 21 Styczeń Share Napisano 21 Styczeń Nie ma sprawy! 1: https://www.youtube.com/watch?v=q3jsYv0QdS8 2: https://www.youtube.com/watch?v=btMbDTqGsT4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katylina Napisano 28 Luty Share Napisano 28 Luty Do tego utworu mam wielki sentyment, mi też aż trudno uwierzyć że to już 10 lat https://youtu.be/IBvl-AdnHGY?si=rvB75sIHxBC_wVvT Te też bardzo lubię😅 https://youtu.be/P_HXWJXdC6E?si=Zo37IO5sQoNFPQQD A to już klasyka: https://youtu.be/4vBJAgbiBTY?si=R7qFiT2FaqHX6tnp https://youtu.be/i7PQ9IO-7fU?si=aUbg-icw3Avzhbod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się