Lukiner Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DW7aPZvfihw rainbow dash i zwierzak? świat się kończy HASBRO ZGIŃ, PRZEPADNIJ .... sokół lub nietoperz bardziej pasowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunbro Dante Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 -Piosenka yay, i dużo śpiewania by RD w końcu -HELITANK FTW! nuff said Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahir Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Oni na serio ten sezon budują na fandomie. ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukiner Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 http://3.bp.blogspot.com/-6E607Y5kLLM/TaDHMUWoeTI/AAAAAAAADRM/mQPUcTyCnUE/s1600/Madmax_Dash_and_Speedy_colored.png Oni na serio ten sezon budują na fandomie. ;o nope na zabawkach hasbro => patrz pierwszy post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahir Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Hmm... W takim razie kiedy mamy spodziewać się pink Celestii? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Zgiń. Imo odcinek nie był taki dobry. Needs to be 20% cooler. Jedynie żółwik był fajny. I w dodatku to był odcinek o RD...aua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neiter Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Dzięki za te wszystkie spoilery Luki i Cahir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahir Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Zawsze do usług. ^^ Tak się kończy przeglądanie komentarzy przed oglądnięciem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoiler Cat Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 omg w końcu jakaś piosenka w sezonie drugim -.- ale nie tak epicka jak w pierwsza w pierwszym sezonie -.- co do problemu przebywania w chmurach myślałem, czy mu twillight by nie dała buffa na cloud walking ewentualnie coś innego ale helikopterowate coś też może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizabetta Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Epiki odcinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neiter Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Wiele epickich momentów, wreszcie pojawiła się Fluttershy no i w końcu piosenka w dodatku zajebista. Super odcinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabi Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Odcinek ogolnie dobry, nie cudowny, nie swietny, dobry ALE... Ta piosenka tak pobrala, jesli wyjdzie MLP the movie ma to byc musical. Choreografia Rainbow i Fluttershy oraz zwierzaków jest tak niesamowita ze szkoda gadac, moge na to patrzec caly dzien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artaniis Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Jeden z lepszych odcinków, no i w końcu długo oczekiwana piosenka. Czekam z niecierpliwością na następny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Applejuice Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Super odcinek. Od początku wiedziałam, że ten żółw w końcu zostanie zwierzakiem Rainbow - no ale to i tak mi nie przeszkodziło w oglądaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarillo Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Fajny odcinek, nareszcie pojawiła się Fluttershy i świetnie zaśpiewała z Rainbow Dash Żółw mnie rozśmieszał swoimi reakcjami na komentarze RD (to powolne zamykanie oczu i towarzyszący temu dźwięk... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neiter Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Super odcinek. Od początku wiedziałam, że ten żółw w końcu zostanie zwierzakiem Rainbow - no ale to i tak mi nie przeszkodziło w oglądaniu Też od początku wiedziałem, dzięki Cahirowi i Lukinerowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecape Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Od pewnego momentu można było się domyślić kto będzie zwierzakiem RD. Nie mniej jednak odcinek podobał mi się (nie najlepszy ale i tak na wysokim poziomie). Duet FS i RD wypadł naprawdę świetnie, no i Ride of the Valkyries, sporo fajnych cytatów ("Dun dun duuuuun!") no i oczywiście Tank Tak swoją drogą ktoś zauważył pewne nawiązanie dotyczące zółwia http://pl.wikipedia.org/wiki/Tortoise_(czo%C5%82g) A Derpy całkiem nieźle się schowała (nie zauważyłbym jej gdyby nie komenty na YT). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoiler Cat Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 100% cooler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukiner Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 A Derpy całkiem nieźle się schowała (nie zauważyłbym jej gdyby nie komenty na YT). taa dosyć przyjemny smaczek ;p ciąg dalszy gry z serii "Gdzie jest Wally... tfu Derpy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Czy jestem jedyną osobą, która czuje poważny niedosyt po tym odcinku? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoiler Cat Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 gdzie jest FOREVER SCOOTALONE?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Dmode Coke Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 *_* To jest OSOM! A jeszcze duet Rainbow Dashie / Fluttershy Nie no wymiękam :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Może jestem dziwny, ale jest to jeden z moich trzech ulubionych odcinków (choć trudno wybierać pośród takiego mnóstwa doskonałości). Może dlatego, że cholernie lubię żółwie. Dawno tak się nie uśmiałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flutteryay Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Mhm. Kiedyś Rainbow jakoś tam była za Rarity i Pinkie na liście moich ulubionych kucyków, ale teraz wskakuje na drugie miejsce, zaraz po Fluttershy :> Duet FS i RD= Awesome, Cool, 20% cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarreth Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Co mogę dodać? LIKE A TANK! Lubię tego żółwia xD No i zasila już Equestriańskie siły powietrzne xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts