Lukiner Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DW7aPZvfihw rainbow dash i zwierzak? świat się kończy HASBRO ZGIŃ, PRZEPADNIJ .... sokół lub nietoperz bardziej pasowali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunbro Dante Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 -Piosenka yay, i dużo śpiewania by RD w końcu -HELITANK FTW! nuff said Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Oni na serio ten sezon budują na fandomie. ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 19, 2011 Autor Share Napisano Listopad 19, 2011 http://3.bp.blogspot.com/-6E607Y5kLLM/TaDHMUWoeTI/AAAAAAAADRM/mQPUcTyCnUE/s1600/Madmax_Dash_and_Speedy_colored.png Oni na serio ten sezon budują na fandomie. ;o nope na zabawkach hasbro => patrz pierwszy post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Hmm... W takim razie kiedy mamy spodziewać się pink Celestii? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Zgiń. Imo odcinek nie był taki dobry. Needs to be 20% cooler. Jedynie żółwik był fajny. I w dodatku to był odcinek o RD...aua. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Dzięki za te wszystkie spoilery Luki i Cahir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Zawsze do usług. ^^ Tak się kończy przeglądanie komentarzy przed oglądnięciem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 omg w końcu jakaś piosenka w sezonie drugim -.- ale nie tak epicka jak w pierwsza w pierwszym sezonie -.- co do problemu przebywania w chmurach myślałem, czy mu twillight by nie dała buffa na cloud walking ewentualnie coś innego ale helikopterowate coś też może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Epiki odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Wiele epickich momentów, wreszcie pojawiła się Fluttershy no i w końcu piosenka w dodatku zajebista. Super odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Odcinek ogolnie dobry, nie cudowny, nie swietny, dobry ALE... Ta piosenka tak pobrala, jesli wyjdzie MLP the movie ma to byc musical. Choreografia Rainbow i Fluttershy oraz zwierzaków jest tak niesamowita ze szkoda gadac, moge na to patrzec caly dzien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Jeden z lepszych odcinków, no i w końcu długo oczekiwana piosenka. Czekam z niecierpliwością na następny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Super odcinek. Od początku wiedziałam, że ten żółw w końcu zostanie zwierzakiem Rainbow - no ale to i tak mi nie przeszkodziło w oglądaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Fajny odcinek, nareszcie pojawiła się Fluttershy i świetnie zaśpiewała z Rainbow Dash Żółw mnie rozśmieszał swoimi reakcjami na komentarze RD (to powolne zamykanie oczu i towarzyszący temu dźwięk... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Super odcinek. Od początku wiedziałam, że ten żółw w końcu zostanie zwierzakiem Rainbow - no ale to i tak mi nie przeszkodziło w oglądaniu Też od początku wiedziałem, dzięki Cahirowi i Lukinerowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Listopad 19, 2011 Share Napisano Listopad 19, 2011 Od pewnego momentu można było się domyślić kto będzie zwierzakiem RD. Nie mniej jednak odcinek podobał mi się (nie najlepszy ale i tak na wysokim poziomie). Duet FS i RD wypadł naprawdę świetnie, no i Ride of the Valkyries, sporo fajnych cytatów ("Dun dun duuuuun!") no i oczywiście Tank Tak swoją drogą ktoś zauważył pewne nawiązanie dotyczące zółwia http://pl.wikipedia.org/wiki/Tortoise_(czo%C5%82g) A Derpy całkiem nieźle się schowała (nie zauważyłbym jej gdyby nie komenty na YT). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 100% cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 20, 2011 Autor Share Napisano Listopad 20, 2011 A Derpy całkiem nieźle się schowała (nie zauważyłbym jej gdyby nie komenty na YT). taa dosyć przyjemny smaczek ;p ciąg dalszy gry z serii "Gdzie jest Wally... tfu Derpy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 Czy jestem jedyną osobą, która czuje poważny niedosyt po tym odcinku? :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 gdzie jest FOREVER SCOOTALONE?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 *_* To jest OSOM! A jeszcze duet Rainbow Dashie / Fluttershy Nie no wymiękam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 Może jestem dziwny, ale jest to jeden z moich trzech ulubionych odcinków (choć trudno wybierać pośród takiego mnóstwa doskonałości). Może dlatego, że cholernie lubię żółwie. Dawno tak się nie uśmiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 Mhm. Kiedyś Rainbow jakoś tam była za Rarity i Pinkie na liście moich ulubionych kucyków, ale teraz wskakuje na drugie miejsce, zaraz po Fluttershy :> Duet FS i RD= Awesome, Cool, 20% cooler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 20, 2011 Share Napisano Listopad 20, 2011 Co mogę dodać? LIKE A TANK! Lubię tego żółwia xD No i zasila już Equestriańskie siły powietrzne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się