Shadow Mind Napisano Grudzień 28, 2021 Share Napisano Grudzień 28, 2021 (edytowany) Od jakiegoś czasu za każdym razem gdy próbuję wejść na jakikolwiek temat zawierające polskie znaki tytule wyskakuje mi taki komunikat: Spoiler Próbowałem 4 przeglądarek (w tym jedna w telefonie). Edytowano Grudzień 28, 2021 przez Shadow Mind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Grudzień 28, 2021 Share Napisano Grudzień 28, 2021 (edytowany) Mam podobnie. Problem ten pojawia się po zalogowaniu, lub po kliknięciu na temat dyskusji z tą różnicą. że sporadycznie normalnie jest jeżeli chodzi o jeden temat na jaki się wchodzi. Musze się cofać niekiedy, aby temat na jaki zaglądam mógł się wyświetlać normalnie. zaznaczam, że to samo pojawia się po oczyszczeniu przeglądarki z ciasteczek. Pojawia się niekiedy taki komunikat: Ta strona nie działa Strona mlppolska.pl spowodowała zbyt wiele przekierowań. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Edytowano Grudzień 28, 2021 przez Król Etirenus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 29, 2021 Share Napisano Grudzień 29, 2021 Jak pisała Perv w innym temacie: problem jest znany, ale naprawiony zostanie... jak zostanie naprawiony. Niestety nie mamy żadnej konkretnej daty. Na pewno damy znać, jak będziemy cokolwiek wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Styczeń 12, 2022 Share Napisano Styczeń 12, 2022 Zwróciłem uwagę na pewien błąd w filmie My Little Pony: Nowe Pokolenie. Chciałem go przedstawić tam, gdzie trzeba... I wyskakuje mi treść: Ta strona nie działa Strona mlppolska.pl spowodowała zbyt wiele przekierowań. Usuń pliki cookie. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Proszę was, zróbcie coś z tym, bo jeszcze zwariuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 12, 2022 Share Napisano Styczeń 12, 2022 To już trwa jakiś czas i nie zanosi się, że to szybko zostanie usunięte, ja nawet nie mam dostępu do połowy własnego działu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 13, 2022 Share Napisano Styczeń 13, 2022 Jest pewien patent wejścia do tych działów, a przynajmniej u mnie działa. Wyświetlam aktywność swojego profilu i wchodzę w pierwszy lepszy post, który napisałem x czasu temu w danym temacie i wtedy mogę wejść do działu, do którego normalnie nie mogłem się dostać od czasu tej awarii. Nie wiem czy wszędzie to działa, ale u mnie skutkuje. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Kwiecień 17, 2022 Share Napisano Kwiecień 17, 2022 (edytowany) Fakt, że co na który temat nie wejdę, to się pojawia komunikat, że nie strona jest niedostępna. I widzę, że przez to wiele tematów umarło, a przynajmniej przygasło. Nie wygląda to zbyt fajnie tym bardziej, że mam sporo do napisania w niektórych tematach. Edytowano Kwiecień 17, 2022 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 26, 2022 Share Napisano Kwiecień 26, 2022 Fixed. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts