turbo638 Napisano Sierpień 28, 2021 Share Napisano Sierpień 28, 2021 1 godzinę temu, Niklas napisał: Hasbro tak bardzo nie może się doczekać filmu, że wypuszcza spoilujące zabawki: Equestria Daily - MLP Stuff!: Big Reveal Spoiler From the Upcoming G5 My Little Pony: A New Generation Movie Via Sing N' Skate Sunny Toy Press Release! Twilight zaczyna czuć się zagrożona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Sierpień 29, 2021 Share Napisano Sierpień 29, 2021 (edytowany) Są nowe zdjęcia G5, nawet banery się znalazły w tym obrotowe. https://www.equestriadaily.com/2021/08/tons-of-new-promo-images-appear-for-g5s.html A to ma spory potencjał do... Spoiler Edytowano Sierpień 29, 2021 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 2, 2021 Share Napisano Wrzesień 2, 2021 Można już zamówić książkę My Little Pony. Opowieść filmowa w przedsprzedaży. Spoiler https://egmont.pl/My-Little-Pony.-Opowiesc-filmowa,57061381,p.html Co ciekawsze są tam skany czterech stron książki z których można się dowiedzieć paru nowych rzeczy np.: Spoiler Ze Sprout jest bufonem i inne ciekawe o których już lepiej samemu się dowiedzieć, albo i nie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 3, 2021 Share Napisano Wrzesień 3, 2021 Pojawiła się piosenka z filmu i to z "teledyskiem" ale o tym już jest na FGE więc tam odsyłam https://www.fge.com.pl/2021/09/jedna-z-piosenek-z-nadchodzacego-filmu.html A mnie przy okazji zaciekawił mnie jeden z kadrów z tego teledysku Spoiler Jak widać Sunny ma też flagę ze znaczkiem Twilight, ciakawe jakie jeszcze będą powiązania? Czy będzie to miało jakiś większy wpływ na fabułę filmu lub serialu? Może będą odkrywać czemu "starożytna" Equestria upadła i co się stało z dawnymi władcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 3, 2021 Share Napisano Wrzesień 3, 2021 Ta piosenka to - moim zdaniem - straszny przeciętniak. Jakieś takie byle jakie i nudne jak flaki z olejem "plumkanie", które w ogóle nie wpada w ucho Co prawda taka muzyka to nie moje klimaty i nie słucham jej na co dzień, ale są pewne wyjątki ("Rainbow" z filmu MLP, "Try Everything" z Zootopii, czy ostatnio muzyka ze zwiastuna gry DokeV). "Glowin Up" do nich nie należy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 7, 2021 Share Napisano Wrzesień 7, 2021 (edytowany) już chyba wszyscy nie mogą doczekać się filmu bo dziś pojawiły się aż dwa kolejne kawałki animacji Pierwszy taki raczej taneczny Spoiler i drugi z ponaddźwiękowym bum? Spoiler Edit: Zapomniałbym że jakiś czas temu na animationmagazine pojawił się wywiad z twórcami filmu. https://www.animationmagazine.net/features/my-little-pony-a-new-generation-galloping-to-greatness-again/ Edytowano Wrzesień 7, 2021 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 7, 2021 Share Napisano Wrzesień 7, 2021 (edytowany) Poszukiwanie kryształów? Moje wróżenie z fusów zaczyna się sprawdzać Spoiler Dnia 17.08.2021 o 15:37, Cipher 618 napisał: będzie Dnia 17.08.2021 o 15:37, Cipher 618 napisał: Serial będzie o wszystkim i o niczym, tak jak FiM. To, że film jest wstępem do serialu nie oznacza, że ma nie mieć zakończenia. Doskonałym przykładem jest tutaj pełnometrażowa animacja, Wojny Klonów. Fabuła filmu to taki duży prolog do serialu. I nie nakręcałbym się na niesamowitą, złożoną fabułę. Obstawiam prosty, naciągany scenariusz: 1. Kuce są podzielone, magia wyparowała w tajemniczy sposób. Można ją przywrócić za pomocą jakiegoś tam artefaktu. 2. Główni bohaterowie wyruszają na poszukiwania. Pokazuje się złoczyńca, który chce zdobyć artefakt. 3. Konflikt w grupie (bo być musi). Wszyscy rozchodzą się do domów (w tle piosenka o porażce, główna bohaterka płacze). Złoczyńca zdobywa artefakt. 4. Jakaś postać mówi, że nie wolno się poddawać. Ekipa znowu razem (obowiązkowo piosenka). Wyruszają do walki ze złoczyńcą. 5. Wielki finał, morał o tym, że prawdziwym źródłem najprawdziwszej magii jest przyjaźń a nie artefakt. Złodupiec dostaje łomot, a kuce śpiewają radosną piosenkę o przyjaźni. 6. Ciąg dalszy w serialu... Edytowano Wrzesień 7, 2021 przez Cipher 618 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 7, 2021 Share Napisano Wrzesień 7, 2021 57 minut temu, Cipher 618 napisał: Poszukiwanie kryształów? Moje wróżenie z fusów zaczyna się sprawdzać Odkryj ukrytą treść Na internecie można znaleźć już zarys fabuły i... Spoiler Co do złoczyńcy to jest trochę inaczej a i z artefaktem, jego ilością jak i działaniem jest trochę inaczej. PS. nie rozejdą się do domów bo coś im w tym przeszkodzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 14, 2021 Share Napisano Wrzesień 14, 2021 Ponad minutowy kawałek animacji w domu Sunny Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 14, 2021 Share Napisano Wrzesień 14, 2021 6 godzin temu, turbo638 napisał: Ponad minutowy kawałek animacji w domu Sunny Ukryj treść Wygląda lepiej od G4, przynajmniej jak dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 15, 2021 Share Napisano Wrzesień 15, 2021 (edytowany) I kolejny przeciek, tym razem piosenka Izzy w języku Koreańskim. Widać żę dopiero zaczynają łamać stereotypy na swój temat, no i Izzy jest słodka Spoiler Edytowano Wrzesień 15, 2021 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 Chyba jednak chcą to zrobić... Spoiler Coś podobnego jak w G4 Spoiler I teraz zaczynam się obawiać Spoiler Uwaga spoiler którego nie da się od zobaczyć Ostrzegam Spoiler Mam nadzieje że to będzie przejściowy stan i potem w serialu będzie "po staremu" bo na chwilę obecną średnio to widzę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 Jeśli faktycznie tak się stanie, to film już teraz ma u mnie GIGANTYCZNEGO minusa, który z pewnością wpłynie na ocenę końcową 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 1 godzinę temu, turbo638 napisał: Chyba jednak chcą to zrobić... Odkryj ukrytą treść Coś podobnego jak w G4 Odkryj ukrytą treść I teraz zaczynam się obawiać Odkryj ukrytą treść Uwaga spoiler którego nie da się od zobaczyć Ostrzegam Odkryj ukrytą treść Mam nadzieje że to będzie przejściowy stan i potem w serialu będzie "po staremu" bo na chwilę obecną średnio to widzę Żartujecie? Co może pójść nie tak? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 Mnie tam alicorn nie przeszkadza, choć przyznaję że jest to lekko wtórne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 54 minuty temu, MarianWisniewski napisał: Żartujecie? Co może pójść nie tak? Powiem tak... Po porażce jakim były GW: Ostatni Jedi nie "jaram się" żadnym filmem i podchodzę sceptycznie nawet do najlepszego zwiastuna. Bo prawda jest taka, że WSZYSTKO może pójść nie tak. Największą zaletą nowej generacji (co widać już na zwiastunie), jest fakt, że mamy naturalne, wiarygodne postacie, a nie parodie samych siebie. Nie wiem czy ktoś podzieli moją opinię, ale jak dla mnie, to w kilku ostatnich sezonach G4 bohaterki straciły swoją osobowość i urok. To już nie było to samo, co na początku, zaś Twilight Sparkle zidiociała do reszty. Ba, moja ulubiona wersja Twilight to zwykły, skromny jednorożec, a nie "rogaty pegaz" (abominację zwaną finałową ewolucją Twilight pominę milczeniem). A nowa generacja? Wystarczyła jedna scena żeby Sunny Starscout oraz Izzy Moonbow skradły moje serce. Nie wiem jak to będzie z pozostałymi bohaterami, ale te już uwielbiam. Niezmiernie cieszy mnie fakt, że mamy tu przeciętnych "Kowalskich" ze świata kucyków, a nie najlepsze w swoim fachu mistrzynie, istne chodzące "kamienie nieskończoności", które po zjednoczeniu są w stanie pokonać absolutnie wszystko. To właśnie dlatego mam nadzieję, że Spoiler przemiana Sunny będzie tymczasowa. Wiem, że Hasbro potrzebuje alicorna do sprzedawania dwóch wersji zabawek, ale my (widzowie) go nie potrzebujemy. A przynajmniej ja nie potrzebuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 (edytowany) Mi też się podoba to że są takie zwyczajne. Sunny zwykły "ziemniak" który marzy o pokoju w Equestrii ale fajne jest to że nie ma jakiś większych odchyłek jak Twilight, tylko jest taka "pierwsza z brzegu" Izzy czyli jednorożec bez magii, ciekawe ile czasu jednorożce nie miały magii, czy będą jej się uczyć od początku? Zipp czyli pegaz nielot jak wszystkie z resztą, wyrusza z resztą na wyprawę bo jej się nudzi i chce w końcu coś zrobić/przeżyć. Pipp taka piosenkarka/steamerka, nie wiem czyli ona też wyruszyła ale bardzo możliwe że, jak jej siostra szła to ona też chciała. I Hitch wiadomo tyle że jest szeryfem miasta, po "ataku jednorożców" miał złapać i zamknąć Sunny ale został przekonany by tego nie robić (może łapówką) W G4 jedna cecha charakteru była dominującą, tutaj mniej to widać... No może oprócz Izzy ale i tak wydaje się mniej randomowa niż Pinkie Też wolałbym żeby zostali taki zwyczajni EDIT: i pokazał się kolejny klip czyli - jak chronić się przed jednorożcem Sunny dała tutaj do pieca Spoiler Edytowano Wrzesień 18, 2021 przez turbo638 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Mind Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 Krótki wgląd w myślenie kucyków ziemskich Spoiler oraz fragment piosenki Izzy po angielsku Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 18, 2021 Share Napisano Wrzesień 18, 2021 Niezła propaganda tam się dzieje Do tego Sunny to całkiem niezły gagatek, po tym co tam odwaliła lubię ją bardziej niż Izzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 18, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2021 Także ten... Są obecnie prywatne pokazy filmu, na które zaproszenie dostali co niektórzy... No i oczywiście film musiał wyciec i ludki zalewają YT fragmentami filmu, więc uważajcie, jeśli nie chcecie sobie spoilować filmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 20, 2021 Share Napisano Wrzesień 20, 2021 Wyszła kolejna piosenka czyli "Gonna be me day" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 21, 2021 Share Napisano Wrzesień 21, 2021 I kolejny kawałek animacji czyli pojedynek taneczny... sypią tym jak z rękawa, chyba też nie mogą się doczekać. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 23, 2021 Share Napisano Wrzesień 23, 2021 To już jedne o ostatnich kawałków animacji przed premierą: 1. Sunny i Izzy trafiają do pudła za wykrzykiwanie haseł "pegazy nie umieją latać jak kurczaki" w miejscach publicznych. Będą ścięte,Pipp będzie robić z tego streama a Zipp ma tego dość i chce się wyrwać z tego obłędnego koła. Spoiler 2. Izzy za dużo naoglądała się Adama Słodowego i otwiera sklep z rupieciami. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 28, 2021 Share Napisano Wrzesień 28, 2021 Jeden z artystów kreatywnych "Imalou" potwierdził, że w MLP G5 jest drzewo harmonii. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Październik 1, 2021 Share Napisano Październik 1, 2021 Został wypuszczony szczegółowy model Zipp... dla mnie boski Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się