Jake Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Apple Bloom czas na ciebie. Pytałem się już Scootaloo więc teraz dla odmiany pytania do ciebie. 1.Kochasz swoją siostrę? 2.Masz dobre oceny w szkole? 3.Kto jest w waszej drużynie przywódcą? 4.Byłaś kiedyś poza miastem? 5.Jak spędziłaś nowy rok? 6.Widziałaś kiedyś Sonic Rainbum? 7.Jakie jest twoje Noworoczne Postanowienie? 8.Czy Babs jest twoim/ą ulubionym/ną kuzynem/ką? (przepraszam ale nigdy nie mogłem poznać czy Babs jest ogierem czy klaczą, bardzo przepraszam) 9.Lubisz frytki? 10.ost.Czego byś nie chciała? Spodziewaj się odemnie pytań za 6 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jak myślisz , jaki jest twój talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Witaj Apple Bloom! Mam pytanie o....jak radzisz sobie z robieniem ciast jabłkowym i jak sądzisz co jest twoim przeznaczeniem?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Karmel, ciastko czy czekolada? Wiem, że podobnie jak siostra cenisz sobie szczerość, ale co sądzisz o "białych kłamstwach"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 moja kuzynka chciałaby ci zadać pewne powtarzające się pewnie pytanie , mianowicie ile ty masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niepowtarzalnarainbowdash Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Twoim talente nie moze byc latanie, pogoda?: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Jak sobie wyobrażasz swój CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Powiedz mi jedno. Dlaczego jestem tobą ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Witam Otóż moja 7 letnia siostra chcę zadać ci pytania oto one : 1. Dlaczego tak lubisz skakać zamiast chodzić 2. Dlaczego masz taki piskliwy głosik 3. Skąd pomysł na nazwe znaczkowa liga ? I pytania ode mnie : ~ Zauważyłaś, że masz talent do odnawiania/projektowania wnętrz ? ~ W jakim wieku kucyk staje się dorosły ? ~ Kochasz swoją siostrę Applejack ? ^^ ~ dlaczego twój brat ma takie małe zasoby słów? umie mówić tylko "yyy tak" i "yy nie" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witaj mała Apple. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Co poradzisz komuś nieśmiałemu i z skłonnością do przemocy fizycznej i psychicznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Witaj Jaka jest twoja ulubiona książka oraz film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 1. Czy Big Mac jest przy innych tak nieśmiały czy jednak to tylko pozory? 2. Czy posiadsz taką umiejętność jak Pinkie, że wyczuwasz bliską przyszłość, czy to tylko lata treningu w łapaniu spadających jabłekz 3. Jak często spotykacie się w bazie CMC? 4. Czy jesteś romantyczką, czy tylko dla konieczności spyknęłyście Cheerlie i twojego brata? 5. Gdzie się podziali twoi rodzice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Skąd pomysł na poszukiwania twojego znaczka? Czy masz w ogóle rodziców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Cześć AppleBloom! Mam do Ciebie pytania: 1.Jaki chciałabyś mieć znaczek? 2.Za co lubisz Swetie Belle i Scootaloo? 3.Którą z mane6 oprócz siostry lubisz najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Cześć Applebloom! 1.Chciałabyś być w innej rodzinie czy w tej ci jest dobrze? 2.Gdzie chciałabyś najbardziej mieszkać? 3.Jakie jest twoje ulubione zajęcie? Do zobaczenia!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Witaj AppleBloom! Jak uważasz czy jak reszta twojej rodziny będziesz miała znaczek z jabłkiem czy też odstąpisz od zwyczaju? (np.talent do dekoracji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Cześć Apple! 1. Jak się czujesz na liście mojej naj naj naj ulubienszej klaczy? 2. Jaki byś chciała mieć znaczek? 3. Kogo z CMC lubisz najbardziej? Narazie tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Witaj moja kochana Apple Bloom! Pozwól, że zadam ci kilka pytań. 1. Jakie zwierzęta są twoje ulubione? 2. Chciałabyś znaczek związany z jabłkami? 3. W ilu procentach cieszyłaś się z nowej siostry - Pinkie pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow racket Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 hej mam parę pytań 1.ulubiony kolor? 2.chcesz być księżniczką? 3.przyjmiecie mnie do ligi dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Cześć Apple Bloom Mam kilka pytanek do ciebie: 1. Jaka jest twoja ulubiona pora roku? 2. Lubisz naleśniki? 3. Masz jakiś wzór do naśladowania? 4. Jaki jest twój ulubiony gatunek jabłek? 5. Jak sobie radzisz w szkole? I to by było na tyle, pozdrawiam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ender Pony Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Jaki chciałabyś mieć znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Czy wiesz, że niektórzy mówią, że twoim znaczkiem ma być prawdopodobnie jabłko z młotkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts