Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 A no właśnie co jest z SB? Przez chwile brakowało mi czegoś a tu ka-boom, SB nie ma Lossek myślał iż nie ma dostępu do SB z jakiegoś powodu. To ja rozpocznę temat: Kto jest na tyle nienormalny żeby wyzywać kogoś kto zajął miejsce w autobusie? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 I właśnie dał ci warna za obrażanie administracji. To określenie lata na forum jakiś czas i jeszcze nikt mi za to nie zwracał uwagi... I nie miało nigdy na celu obrazy nikogo z administracji... No ale dobra. Pffsht. Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Przynajmniej rozmówki ruszyły, lol Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ano ruszyły. Jeszcze w dodatku nowy długopis mi się wypisał. Świat mnie nienawidzi. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Kto jest na tyle nienormalny żeby wyzywać kogoś kto zajął miejsce w autobusie? Taki typ ludzi nazywamy "Moherami", cechują (bez skojarzeń ;_ się tym, że mimo 39/40 wolnych miejsc w autobusie, "Mohery" muszą chcieć zająć WŁAŚNIE TWOJE. Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Jeszcze w dodatku usłyszałam obelgi za nic I kogo świat nienawidzi ? Kath, twoja sygna jest straszna :C @ Pan Władca: to akurat moi koledzy (dresy) z klasy byli, a nie mohery Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wiem, takie ma przeznaczenie Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wiem' date=' takie ma przeznaczenie [/quote'] Vanadiss chyba gdzieś tam pisał iż się tego chłopca boi. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ano pisał. Wszyscy się go boją, dlatego mam go w sygnie Link do komentarza
Lordek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja tak troszeczkę z innej beczki. Szukam mikrofonu pojemnościowego, zastanawiam się pomiędzy Behringerem C1-U, a Sinn 7Mpod. Behringera miałem przyjemność używać, ale właściciel mnie przestrzegał przed tym, że po jakimś czasie użytkowania pojawiają się różne problemy. Orientuje się ktoś? Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Brakuje mi SB. Mam ochotę wejść tam i napisać te moje słynne "*szczeka*" Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Nie orientuję się Dostałam repę od Syskola, lol. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Niom. A żeby nie było, że za krótkie: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor, massa sed sollicitudin posuere, velit lorem vulputate tellus, non rhoncus nibh risus vehicula purus. Morbi porta, tellus a hendrerit luctus, magna turpis gravida ipsum, vel viverra eros lorem ut eros. Morbi facilisis augue vel tortor dictum tempor. Vivamus quis interdum enim. In volutpat, lacus sed suscipit condimentum, orci justo venenatis felis, in faucibus dolor lectus id erat. Integer tristique turpis iaculis sapien porta convallis. Nulla aliquet purus vel turpis aliquet quis ornare diam iaculis. Cras consequat mattis turpis ac hendrerit. Aenean condimentum ante nec augue lobortis sit amet consectetur felis malesuada. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vivamus dictum euismod odio a mollis. Fusce diam arcu, euismod ut viverra sollicitudin, ultrices sit amet lacus. Proin libero diam, mattis vitae consectetur sit amet, ultricies id mi. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja dzisiaj chciałem wbić na SB i pogratulować Cygnusowi kolorka. A tu suprajs. Ni mo ShoutBoxa. O, nawet 3 zdania napisałem, oczywiście oprócz tego, bo ono informuje o liczbie zdań w poście. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Lol, łacina. Chyba to odpowiedni czas, żeby wbić, zrobić wielki shitstorm i odejść z klasą, zostawiając za sobą płonące działy Mam ochotę strzelić spektakularnego focha za ten SB. Że niby kto i gdzie nie potrafi się zachować? Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 E, nie ma co strzelać focha. Można sobie w tym temacie urządzić taki tymczasowy mini-SB. Dobry pomysł? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Nie. Mam ochotę strzelić focha i już. Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Według mnie jest spoko Bo Kath to jest taki "foszek- pieszczoszek" Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Czasem po prostu mam ochotę strzelić focha. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Jak to mówią u mnie w szkole : "FOCH 4EVER NA 5 MINUT" Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Znam to. Ja często mam wszystko w rzyci bo nie nadążam za tym światem. A za gimbazą szczególnie. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja zawsze mam tak, że strzelam wielkiego focha, a po 5 minutach wracam z płaczem na kolanach i błagam o przebaczenie Ale jestem wkurzona Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Gimbaza <3 I te teksty typu : "Chyła (moje nazwisko ) weź zostań papieżem, bo tak lubisz 'filozofować'... Nie ważne, że nie chodziłeś do kościoła od roku!"... Po prostu dobijające. Ale na szczęście są tam też normalni ludzie Link do komentarza
Losse Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ja jak jestem wkurzona to i smutna ( ehh, deprecha D:) i odrazu siadam przy kompie słucham smutnych piosenek albo zamykam się po cichu, a w lato idę gdzieś w wuj daleko W mojej gimbazie nie ma normalnych ludzi, wszędzie siedzące cale przerwy w szkolnych kiblach plastiki i chłopaki koksy i dresy D: Oh God Why.. Link do komentarza
Recommended Posts