Slender Mane Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Normalnie zapisałem się do jednostki a jutro idę do (powtórzę) jednostki. Link do komentarza
Nikern Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Jednostka, jednostka. Mało konkretów. Ale musisz później coś opowiedzieć, bo militaria to zdecydowanie coś na czym mam małego bzika. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 I mówi o tym osoba z kłamcą na avatarze.... ironia xD Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Prawdopodobnie mają taką samą wtyczkę, czyli standardowego Jacka, co Xperia. Jestem pewny na 99%. Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Powinny ci działać jeśli ma to samo wejście. Jest możliwość, że wejście jest uszkodzone (lub coś ze słuchawkami było nie tak). Adapter? Jak miałby wyglądać, jeśli masz takie samo wejście. Oprócz przedłużenia wejścia nic by się nie zmieniło. Ale jak napisałeś, lepiej mieć tą pewność... Link do komentarza
Michael89pl Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Może chodzi o impedancję? (Typowe dla mnie - nie znam się, a się wypowiadam) Link do komentarza
Losse Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Ej..orientuje się ktoś ile kosztuje konsoleta dla DJ-a ? Bo zaczynam zbierać hajs . Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Nie lepiej kupić kontroler i podpiąć do kompa? O wiele tańsze rozwiązanie bo takowy można już od 500zł dostać, a ma wszystko czego potrzeba na początek Zabawa w składanie konsolety to jednak spore koszta więc trzeba być pewnym, że się tego chce, bo za 500zł za które masz kontroler kupisz jedynie jakiś tani mikser w promocji Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Boże jak ja dawno nie pisałem na MLP Polska , dobra a żeby nie spamować to zadam pytanie o co chodzi z kontrolerami i zaproszę was do dyskusji na temat tego jakie słuchawki warto kupić , ja niedługo zaopatrzę się w słuchawki od firmy Creative, nie pamiętam dokładnej nazwy ale pamiętam że kończą się na Alpha. Link do komentarza
Kaziu Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Ja o konsoletę nie muszę się martwić. Mój brat powinien jeszcze mieć swoją schowaną (nawet wiem gdzie jest schowana) Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 @maxkeypl chodzi o te? Podobno dobre słuchawki. Widziałem w Saturnie za bodajże 300zł. Pamiętam też Creativy za 130 w czerwonym opakowaniu, które kolega serdecznie polecał, lecz ja swoich bym nie wymienił. Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Tak , te tylko że teraz kosztują około 150 zł. Czytałem dużo i są w sam raz do mojego stylu użytkowania komputera , dobry mikrofon i porządna jakość dźwięku w grach. Link do komentarza
Lucpon Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Może się nie znam, ale dlatego się kupuje gamingowe słuchawki. Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 A są tu jacyś DJe poza Slender Mane? Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 To jeśli tu są tacy to też chętnie posłucham Na dobrą sprawe nawet kontrolera nie potrzeba Wystarczy mysz i klawiatura Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Od czegoś trzeba zacząć Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Numark MixTrack kosztuje 500zł. Jak się znajdzie okazje to można znaleźć używanego Traktor Kontrol S2 za ok 800zł. Ten RELOOP też wygląda spoko. W tych granicach to wyboru zbytnio nie ma. Link do komentarza
Losse Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Dobraaa..zna ktoś jakieś dobre programy do miksowania muzy ? Mam VirtualDJ ale mnie wnerwia . Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 FL Studio nie służy do miksowania tylko do produkcji, a launchpad sam w sobie działał nie będzie bo to tylko kontroler w tym przypadku dedykowany pod Ableton Live. Jeśli mówimy o miksowaniu to właśnie VirtualDJ, Djay, Traktor (ten jest najbardziej zaawansowanym narzędziem tego typu). Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Tak z trochę innej beczki - może mi ktoś polecić jakiś "tani i szybki" deser do zrobienia w domu? Chodzi po mnie mały głód i planuję jutro większe zakupy więc mogę połączyć przyjemne z pożytecznym. Link do komentarza
Ohmy Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Jakiś gotowiec na zasadzie "zalej wodą, wymieszaj i wpierdziel do piekarnika"? Link do komentarza
Dybson Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 kogel mogel-nic prostrzego, a zasłodzić się można już po dwóch łyżkach. Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Co do tematu słuchawek to mam od paru chwil Creative Sound Blaster Tactic 3D , super słuchawki polecam. Na uszach leżą tak jakby ich nie było a mikrofon też niezły. Dźwięk jest mega wszystko brzmi super. Naprawdę jeżeli dużo gracie to warto się w nie zaopatrzyć. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Rock Elektroniczny ? Zapodaj mi . Btw. Zna ktoś podobne piosenki do tej ? Link do komentarza
Losse Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Dwa słowa i emotka : So Awesome Link do komentarza
Recommended Posts