Cuddly Doggy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Czołg czy nastęony Slayer do kolekcji? Pytam bo są w przybliżonej cenie, a na dzień dzisiejszy tylko na jedną mogę sobie pozwolić, początkowo było ich pięć ale pozostałe trzy sama wyeliminowałam, a tu to ja się nie mogę zdecydować, bo obie są <świetne>. Oj, nieładnie... ~Keola Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Slayer kurcze! A tak na poważnie to ta z czołgiem bardziej przypadła mi do gustu. Link do komentarza
Slender Mane Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 HELP Jadę na miesiąc pod Wrocław. !!! W ramach szkolenia i nie będzie mnie z miesiąc. (ewętualnie jak będzie możliwość to wejdę ale raczej nie). Pocieszcie mnie jestem smutny. Link do komentarza
Sumek Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 @Slender Mane, Trzymaj się! Link do komentarza
Losse Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 A może pan Slender chce babeczkę na pocieszenie ? Link do komentarza
Slender Mane Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Daj jak chcesz. (ociera ropę naftową z ust) Jadłem i piłem lepsze rzeczy. <------- AVEK OBOK Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Jak już się sypią porady sprzętowe to też jedną poproszę :3 Potrzebuję ja tablet. Tablet ma być tani i dobry. Jakieś polecacie? Link do komentarza
Slender Mane Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Popatrz na te z firmy JTab Link do komentarza
Ohmy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Jaki tablet? Graficzny? To najlepszym wyborem będzie coś z serii Wacom Bamboo. Wersja Pen & Touch kosztuje jakieś 260zł ale są też tańsze warianty Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Swego czasu zgarnąłem na Allegro.pl Bamboo Pen z wcześniejszej generacji za 90zł, całkiem dobrze się spisywał. Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Nope, poszukuje multimedialnego (czytać złom do wszystkiego, od osu przez googledocs do zabijania komarów) Wyskoczył (albo spadł, zależy z której strony patrzeć) mi teraz wydatek i prędzej prosiłbym o jakieś informacje w stylu czy ktoś ma i jak mu się z tym żyje, przydadzą się na kiedyś Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Ludzie, pomocy... Dostałem (znowu) ataku paniki, nie wiem, co się dzieje... Boję się Link do komentarza
Losse Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ludzie, pomocy... Dostałem (znowu) ataku paniki, nie wiem, co się dzieje... Boję się Hugi mu x2 ! Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Co się stało? Link do komentarza
Losse Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Chyba grał w Slendera . Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Hugów mi nie trzeba... Za to chętnie poznałbym przyczyny nawracających napadów paniki... Link do komentarza
Losse Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Tez nieraz miałam napady paniki przez tego osobnika . Keola czy ty napewno napewno napewno nie chcesz huga ? Link do komentarza
Lucpon Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Ja miałem kiedyś ataki paniki, gdy w zbyt wczesnym wieku naoglądałem się horrorów (nie z własnej woli co ciekawsze). Nie wiem czym ty masz to spowodowane, ale mi przeszło po jakiś 2 latach (powiedzmy, bo nadal mam lęk przed ciemnymi miejscami). Nie wiem czy chodzi ci o strach typu "a co jeśli coś na mnie wyskoczy i mnie zje" czy "boję się jak cholera, ale nie wiem czego". Psychologiem nie jestem, więc nie za bardzo mogę pomóc. Link do komentarza
Slender Mane Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Po wypiciu butelki napoju energetycznego też tak można mieć. (2l) Wiem bo wypiłem 6 l. Link do komentarza
Slender Mane Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Odchodząc od tematu. Mam coś dla fanów uniwersum AVP. Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie wiedziałem gdzie z tym iść więc przylazłem tutaj. Szukam kogoś kto umie kreskować w Inkscape. (wektorki) A dokładnie, poszukuje kogoś kto by poprawił mój wektor i dodał kolorów. Zrobiłbym to sam ale program przy wylewaniu kolorków zawiesza mi się i pada... Więc, jeżeli ktoś taki jest proszę żeby napisał w tym temacie albo na moje PW. Dziękuje. Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie mogłeś napisać o tym wczoraj jak mi jeszcze myszka działała? Trzaśnij jakąś bazę kolorów z boku i mi to podeślij, coś spróbuje zrobić Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Przestała reagować, rzucenie o ścianę nie pomogło ;] Ogółem gryzoń wyzionął ducha, x na drogę. Jakby w końcu się nie zepsuła to zbankrutowałbym przez ciągłe kupowanie baterii Teraz zamiast tabletu muszę sobie kupić mysze, zastanawiam się na RAZER Mamba, ale to już byłby zakup na pół żywota Link do komentarza
w3es2r4 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Jim znalazłem dla ciebie świetną myszkę na 100% ci się spodoba oto ona: Link do komentarza
Recommended Posts