Mordoklapow 341 Report post Posted April 28, 2015 @Velvet Orchid Niestety, ponieważ żyję na jakże pięknym osiedlu które swój początek miało za czasu socjalizmu, to nie są znane mi osobiście takie widoki. W szczególności, że jedyne doznania estetyczne mogą mi ewentualnie dostarczyć sąsiedzi. Takie osiedle, was zu machen. Za to nie wiem co ludzie mają do małych miast. Takie osiedla z pogaszonymi wszystkimi światłami wyglądają cudnie. Czujesz się jak ostatni żywy człowiek w tym ogromnym ludzkim skupisku. Na wsi tego nie ma. Niektórzy mają jakiś uraz do cywilizacji, nawet do jej ładnej strony. Może od razu olać wszystko i pojechać w Bieszczady?W sumie osobiście nie miałbym nic przeciwko. Share this post Link to post
Kruczek 1,903 Report post Posted April 28, 2015 Ja mieszkam na wsi, do tego mam proste wejście na taki mały dach, jak nie przejmujesz się komarami(mieszkam blisko lasu, bagna, rzeki) to wow ;3 Share this post Link to post
PervKapitan 3,964 Report post Posted April 28, 2015 Kruczek zabierz mnie ze sobo Share this post Link to post
Kruczek 1,903 Report post Posted April 28, 2015 Kruczek zabierz mnie ze sobo Sorki, wszystkie białe rumaki i jednorożce są na przeglądzie, a wstyd tak zabierać w niesamowitą podróż samozachwytu otaczającym światem bez pukania w okno, w aurze powiewającej peleryny i z magicznym konikiem pod sobą ^ ^ Share this post Link to post
PervKapitan 3,964 Report post Posted April 28, 2015 Sorki, wszystkie białe rumaki i jednorożce są na przeglądzie, a wstyd tak zabierać w niesamowitą podróż samozachwytu otaczającym światem bez pukania w okno, w aurze powiewającej peleryny i z magicznym konikiem pod sobą ^ ^ Sam jesteś wstyd 1 Share this post Link to post
Uszatka 3,212 Report post Posted April 29, 2015 Sorki, wszystkie białe rumaki i jednorożce są na przeglądzie, a wstyd tak zabierać w niesamowitą podróż samozachwytu otaczającym światem bez pukania w okno, w aurze powiewającej peleryny i z magicznym konikiem pod sobą ^ ^ A pegazów nie masz? :c Share this post Link to post
SkatePunk 9 Report post Posted May 4, 2015 Wiecie, autostrada w nocy też bajecznie wygląda XD ale serio. Ale ogólnie to jeziora pod lasem, mm księżyc w tafli wody, mraśnie. Share this post Link to post
Paplok 124 Report post Posted May 4, 2015 Szkoda, że bękartami związku lato-stojąca woda są komary ;_; Te skurczybyki skutecznie przeszkadzają w cieszeniu się nocnym pięknem okolicy. Tyle dobrego, że są środki odstraszające ^^ Share this post Link to post
SkatePunk 9 Report post Posted May 4, 2015 Z tego co pamiętam lato mało co działają xD zależy które, najlepiej się podpalić i komary Cie nie dotknął ^^ Share this post Link to post
SolarIsEpic 59 Report post Posted July 25, 2015 Ten temat jest jak Feniks, umiera by się odradzać. I żeby to działało zarzucę małym temacikiem. Razu pewnego zdałem sobie sprawę jak bardzo lubię fikcyjnych psychopatów. Jakąż to sympatię daże Bullsaya czy Jokera. I Harley Quinn,jej nie da się nie kochać. Ale to właściwie ciekawe dlaczego tak jest, i nie tylko ze mną. Ludzie kochają Jokera, Harley ukochali tak że z serialu animowanego trafiła do komiksu. Share this post Link to post
PervKapitan 3,964 Report post Posted July 25, 2015 Nie przepadam ani za Marvelem, ani za DC Niektóre filmy tylko są spoko, fajnie popatrzeć na efekty sci-fi albo zbroje Share this post Link to post
SolarIsEpic 59 Report post Posted July 25, 2015 Mówię o komiksach. Ale cóż superbohaterowie nie są dla wszystkich. Jednak po za psychopatami w komiksach jest też całe mnóstwo postaci o ciekawej psychologii Share this post Link to post
PervKapitan 3,964 Report post Posted August 12, 2015 Czasami sobie myślę, że blokowanie postów połowy forum to gruba przesada. Wtedy jednak zaglądam sobie, ot chociażby w historię /sb/ i widzę coś takiego: Ignory to piękna rzecz. Ignory to piękna rzecz, ale ja tak nie umiem, bo jak widzę że ktoś konwersuje sam se sobą to mnie ciekawość zżera 1 Share this post Link to post
SolarIsEpic 59 Report post Posted August 12, 2015 sb to dziwne miejsce, jak kiedyś tam zajrzałem wrzała potężna dyskusja o pewnej hmm...kobiecej przypadłości Za długo tam byłem Share this post Link to post
Paplok 124 Report post Posted August 12, 2015 Mam tak samo z mute w Docie ;_; Share this post Link to post
PervKapitan 3,964 Report post Posted August 12, 2015 sb to dziwne miejsce, jak kiedyś tam zajrzałem wrzała potężna dyskusja o pewnej hmm...kobiecej przypadłości Za długo tam byłem A co dziwnego jest w tym temacie tak właściwie? Jakiś temat tabu? Share this post Link to post
Ukeź 199 Report post Posted August 12, 2015 Czuję się dziwnie czasem z faktem, że nigdy w życiu nie zajrzałem na sb. I nadal mam dziwne opory przed tym, haha. Jeszcze trafię na nieodpowiednią dyskusję i tylko gównoburza będzie jakaś, czy coś [*] Share this post Link to post
PervKapitan 3,964 Report post Posted August 12, 2015 Dla mnie -owszem dziwne, myślałam, że tylko chłopców z podstawówki brzydzą dziewczynki Czuję się dziwnie czasem z faktem, że nigdy w życiu nie zajrzałem na sb. I nadal mam dziwne opory przed tym, haha. Jeszcze trafię na nieodpowiednią dyskusję i tylko gównoburza będzie jakaś, czy coś [*] Da się tak trafić, ale to jest... raczej rzadko, przynajmniej ja tak trafiam Jak widzę "nieodpowiedni" temat lub ludzi to po prostu wychodzę. Najfajniej siedzi się na sb tak ok 1-4 w nocy Share this post Link to post
Uszatka 3,212 Report post Posted August 12, 2015 Czuję się dziwnie czasem z faktem, że nigdy w życiu nie zajrzałem na sb. I nadal mam dziwne opory przed tym, haha. Jeszcze trafię na nieodpowiednią dyskusję i tylko gównoburza będzie jakaś, czy coś [*] Też bardzo długo omijałam wszelkie sb szerokim łukiem, ale ostatnimi czasy zdarza mi się tam wejść i trochę posiedzieć. Czasem trafiam na tak intensywne rozmowy, że nawet nie potrafię się w nie włączyć, ale w nocy rzeczywiście jest spokojniej i fajniej. Share this post Link to post
Uszatka 3,212 Report post Posted August 19, 2015 Czemu wszyscy piszą w temacie nazwanym Tymczasowym /sb/ skoro istnieje ten temat i działa identycznie? Share this post Link to post
BiP 6,960 Report post Posted August 19, 2015 Czemu wszyscy piszą w temacie nazwanym Tymczasowym /sb/ skoro istnieje ten temat i działa identycznie? Bo ludzie szukają SB, więc zrobili odpowiedni temat... Share this post Link to post
Uszatka 3,212 Report post Posted August 19, 2015 No tak. Ważne żeby coś można było nazwać /sb/ i już jest dobrze 1 Share this post Link to post
BiP 6,960 Report post Posted August 19, 2015 To samo się działo, gdy Admini wyłączyli SB na 3 dni i nawet jednej doby nie wytrzymali, bez SB i powstał podobny temat na zastępstwo... Share this post Link to post