Gość Elsword Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Jaki jest szczyt pijaństwa? Nie trafić kursorem w ekran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 - Od dziś robię w swoim życiu generalne porządki. Zacząłem od wyrzucenia wszystkich dziurawych skarpet. Jutro idę do sklepu po nowe. - W czym pójdziesz? - ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jaki jest szczyt pijaństwa? Nie trafić kursorem w ekran. Albo tak upić ślimaka, żeby do domu nie trafił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 A słyszał ktoś może jaki jest najlepszy prezent dla Anglika? Present Perfect. *Ba Dum Tsss!* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dziewzyna mówi do chlopaka - Kochanie czy ja jestem plytka?? - Nie, przeiez wchoidzi do konca... (taki suchar ze az tost) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu609 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 To ja też rzucę sucharem: Brat uprawia seks z siostrą i mówi do niej: -Jesteś lepsza od mamy. -Wiem tata mi mówił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Co robi murzyn za dnia? * * * Udaje Ninje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Czemu blondynka gapi się w kontakt? Bo znajomi powiedzieli jej, że będą w kontakcie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Jak zrobić pasztet zajęczy? Znajdujesz brzydką dziewczynę i bijesz ją aż zajęczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Jasiu wpada spóźniony do szkoły. Na schodach stoi dyrektor i woła: - Dziesięć minut spóźnienia! - Ku*wa, ja też! - stwierdza Jasiu ze zrozumieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Czemu blondynka się cieszy kiedy ułoży puzzle w 4 miesiące? Bo na pudełku jest napisane od 5 do 10 lat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipcio Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Uwaga opowiem wam najsuchszego suchara na świecie którego usłyszałem od kolegi Pzdr. Suchy brak mi ciebie ;( -Pewnego dnia grupa turystów wybrała się na wyprawę w góry z przewodnikiem. Nie wiedzieli jednak że przewodnik to morderca który ich zabił. Został złapany przez policję,trafił do sądu i dostał karę śmierci na krześle elektrycznym która miała nastąpić natychmiast strażnik włańcza zasilanie przez 30s a koleś nadal żywy potem 60s 2 minuty koleś nawet nie drgnoł ... Strażnik podchodzi do skazańca i pyta: Dlaczego nie giniesz? -Bo jestem złym przewodnikiem (mi skumanie tego żartu zajęło minutę ;P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 dwóch gośći w barze i poją piwo: -spałem z twoją matką. -... (nie reaguje i pije dalej) -spałem z twoją matką ! -...(dalej nie reaguje) -SPAŁEM Z TWOJĄ MATKĄ! -weź tato idź do domu, pijany jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Chuck Norris potrafi wypić całą wodę z krany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Do you speak english? - Yes, I don't. (ten suchar mojego autorstwa dostał się na główną na pewnej stronie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Wchodzą trzy wampiry do baru. -Szklankę krwi poproszę-mówi pierwszy. -Szklankę krwi poproszę-mówi drugi. -Szklankę wody poproszę mówi trzeci i wyciąga podpaskę. -Dlaczego wody? -Bo ja wolę parzoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 super mega suchar -Wchodzi Blondynka do windy -... A tam schody! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Po mszy Jasio podchodzi do księdza i mówi: - Pańskie kazanie było za*ebiste! - Synu! Nie możesz tak mówić! - Ale Pańskie kazanie było naprawdę za*ebiste! - Synu, opamiętaj się póki możesz! - Było tak za*ebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół. - Pie**olisz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Pacjent leżący w szpitalu zwraca się do lekarza: - Panie doktorze, dlaczego lekarstwa muszę popijać taką wstrętną herbatą? - Siostro! Proszę zabrać kaczkę ze stolika!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 -Ulubiona gra Molestii? -Słoneczko DA DUMM PSS!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 -przychodzi baba do lekarza -a lekarz to baba wiecie co to jest? -Czerwone i źle wpływa na zęby. -........CEGŁA!!!!!!!!!!........ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Niedzielny, karnawałowy poranek. Józek otwiera Outlooka i czyta pierwszą wiadomość: Jjjjjjjjjjóóóóóózzzziiiuuuuu,,,,, bbbbąąąddddźźźźź cccczzzzłłłooowwwwiiiieeekiiieeemmmm........ Pppoooddddrrrzzzuuuućććć ppppiiiiiwwwwoooo!!!!!!!! RRRRRooooommmmmeeeekkkk...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 wiecie dlaczego cyganie lubią dywany? -Bo Łatwo je ZWINĄĆ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Kiedy powstało Tesco w Świebodzinie? - 5 lat przed Chrystusem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się