Jump to content

Sucharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry!

Vermik
 Share

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

czas na klasyk który każdy zna: Wchodzi facet z wadą wymowy do sklepu mięsnego. - Fofłose fu hilo młymła! - SŁUCHAM?! - Fofłose fu hilo młymła! - SŁUCHAM?! - NO FU HILO MŁYMŁA! Sprzedawca wychodzi na zaplecze i mówi do kolegi: - Obsłuż klienta, idę do kibla. Kolega wychodzi i pyta: - Co panu podać? - Fofłose fu hilo młymła - CZEGO! - MŁYMŁA! Sprzedawca woła kierownika: - Panie kierowniku, może pan zrozumie czego chce ten Facet ? Kierownik chcąc dać przykład personelowi, bardzo uprzejmie: - Czym mogę panu służyć? - Hucze, FU HILO MŁYMŁA! - Mógłby pan powtórzyć ? - FOCHYLONY SHLEF, FU CHILO MŁYMŁA CHŚIAŁEM ! Kierownik przypomina sobie, że na zapleczu mają sprzątaczkę z wadą wymowy. Woła ją i tłumaczy o co chodzi, po czym wychodzi na zaplecze. Sprzątaczka obsługuje klienta: - Fucham chana ? - Fu hilo młymła ! Sprzątaczka zważyła, spakowała, skasowała i wychodzi na zaplecze. Wszyscy do niej podbiegli. - No i co on chciał ? - No jah fo - fu hilo młymła.

2 post bo nie chce mi się czekać asz ktoś napisze Wchodzi Bogdan do baru, a tam siedzi gość z wbitymi widelcami w oczodoły. - Na Boga, co pan robisz?! - pyta zszokowany - Oglądam telewizję. - A to tak można? - Jasne, spróbuj Pan sam! Bogdan wziął więc dwa widelce i również wbił sobie w oczy. Po chwili krzyczy: - Nic nie widzę! Na to gość kręcąc wbitymi widelcami odpowiada: - Bo musisz pan głowicę dostroić!
  • Upvote 1

W lesie stoi leśniczy. Nagle przybiega drugi i mówi: - E Marek, widziałem jak dzik zaatakował twoją żonę. Na to drugi mu odpowiada: - Jak zaatakował to niech się teraz broni. BADUM! Suchar samego Strasburgera.

Student polibudy idzie na egzamin. Prof się pyta pierwszy raz -student nic drugi raz - student też nic trzeci raz - to ile w sali żarówek? -ten uradowany liczy liczy - 12! Profesor : nie! I wyjmuje z szuflady 1 żarówkę - 13 - nie zdał pan, będzie kampania wrześniowa! Nadchodzi wrzesień a student przebalował wakacje i idzie na egzamin poprawkowy -Sytuacja się powtarza Trzecie pytanie:to ile jest żarówek? 13! Myli się pan - 12: w szufladzie nie ma żarówki, mówi profesor Student - przyniosłem ze sobą, mam w kieszeni!

Wędruje Jezus przez knieje, lasy, góry, doliny. Na swojej drodze napotkał płaczące dziecko. Pyta się więc:

-Dlaczego płaczesz?

-Boli mnie głowa! - odpowiada malec. Pan Jezus dotknął ręką głowy, a ból ustał. Dziecko szczęśliwe odeszło.

Idzie dalej i spotyka płaczącego mężczyznę.

-Co się stało? - Pyta.

-Żona z domu mnie wywaliła, mówi że mam nie wracać! - Powiedział przez łzy. I Jezus rzekł:

-Nic się nie martw. Wracaj do domu, żona powita cię z otwartymi ramionami. - I facet odszedł szczęśliwy, bo prawdą to było.

Na swojej drodze znów spotyka płaczącego mężczyznę.

-A Ty? Co ciebie złego spotkało?

-Bo... Bo... Panie Jezu, ja jestem z Sosnowca! - I Jezus usiadł i zaczął płakać.

• Upvote 1

Indianie złapali Polaka, Francuza i Anglika i oznajmili im ,że ich zabiją a z ich skóry zrobią sobie canoe(taki ich kajak). Pozwolili im jednak na wybór broni z jakiej chcą zginąć.

- Tak więc, Francuz poprosił o sztylet. Wziął go i krzyknął "Vive la France!" po czym poderżnął sobie gardło. Indianie z jego skóry zrobili sobie canoe.

-Anglik poprosił o pistolet. Wziął go i krzyknął God save the Queen! po czym palnął sobie w łeb.

Indianie zrobili canoe

- Polak poprosił o widelec. Indianie cholernie zdziwieni ale w końcu dali mu widelec. Polak wziął go do ręki i dźgając się nim po całym ciele krzyknął: Gówno będziecie mieli a nie canoe!

• Upvote 2