Gość Kbwgothic Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Prowadzący:Maciejowski?Co mieliście z historii? Maciejowski:Nie wiem muszę sprawdzić w historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Dupa i kupa idą tunelem Gówno mówi: - Ciemno jak w dupie A dupa na to: -i gówno widać xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kbwgothic Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Prowadzący:Heniu co mieliście z matematyki? Heniu:Nie wiem jeszcze liczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Koniec świata jest blisko... Jeśli widzisz supermana modlącego się w kościele to wiedz że będzie przesrane typowe zadanie z matematyki: Hania ma 4 ołówki, a Janek ma 7 jabłek. Ile naleśników zmieści się na dachu, jeśli fiolet a obcy nie noszą czapek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Dwóch kumpli rozmawia : -Siema stary co ci się śniło -Nie wiem spałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Szczyt potęgi majstra mechanika Tak naprawić Avro Manchester, żeby silniki chodziły dobrze i się nie wyłączały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Wiesz co stary,będę miał syna.. O,to gratulacje,a Ty dlaczego się nie cieszysz? Bo nie wiem jak powiedzieć to mojej żonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Hans Hans! Daj nam lody! I dostali. Jeden kulkę a drugi z automatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Myślę ,że za ten suchar dacie mi (nie ,nie puchar) repke :****** Facet opowiada kobiecie swoją historię : Facet : I wtedy dżin pyta :"Chcesz mieć lepszą pamięć czy dłuższego pe***a" Kobieta : I co wybrałeś ? Facet : Nie pamiętam ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 up: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTP3Mn-uwZNpWEF9DzxOhhdxKqGgaAFlLBpzg04OM2ISN0ZMJhQW-oSzQn6Vg Siedzi pijak w rowie wymienia gwiazdozbiory: - Duży Wóz... Mały Wóz... o kur*a, radiowóz! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Co powiedział Jezus wisząc na krzyżu? -Czuję się taki przybity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Po co żołnierzom grochówka? Do strzelania! (suchar wymyślony przez mnie i ma 2 lata.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 O upadłeś? Nie podłoga wydawała się smutna i chciałem ją przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 [02:13] "Gościu zgubił się w lesie. Znajduje chatkę. Późno, więc postanawia tam zanocować. O czwartej nad ranem słyszy głosik: - Śpij dalej!" [02:13] "Otwiera oczy - nie ma w pobliżu nikogo. Myśli sobie: 'dobra, jak mówi żebym go olał i dalej spał...' I znowu zasypia." [02:13] "Po chwili znowu głosik: - Śpij dalej! Facet otwiera oczy, patrzy: krasnoludek. Tamten do niego: 'Śpijdalej s mojego łuszka!'" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 rozwawia 2 więźniów: -za co siedzisz? -sztrzelałem do justina biebera -za to cie zamkneli? -nie, za to ze spudłowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Więzień (W1) do więźnia (W2): W1 - Za co siedzisz? W2 - Nie chcesz wiedzieć. Jak Ci powiem, to nie zaśniesz. W1 - No dawaj, już dużo w życiu słyszałem! W2 - Gwałciłem śpiących mężczyzn. W1 - ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 historia na faktach: 2 ocalałych pojechało do Stary Sobor do sklepu obydwoje poszli przeszukiwać sklep w poszukiwaniu pepsi i fasoli 1 z nich nie mógł już więcej unieść więc poszedł do samochodu i wtedy powiedział: -nie pojedziemy -dlaczego -no bo nam samochód podpie******, był i nie ma kolejny kawał Co to znaczy TUSK? Teraz Usłyszysz Same Kłamstwa i jeszcze jeden Przychodzi chłopiec do spowiedzi i mówi: - Proszę księdza, oszukałem Rumuna, czy to grzech? Ksiądz: - Nie, to cud! i kolejny Lecą w samolocie Tusk, Kaczyński i Palikot. Tusk mówi: - Ja teraz 1000 złotych zrzucę i sprawię, że jeden człowiek będzie szczęśliwy. Kaczyński odpowiada: - Nie, lepiej ja teraz dwa banknoty po 500 zrzucę i uszczęśliwię dwie osoby. Tu Palikot mówi im: - Zaraz mogę zrzucić 10 banknotów po 100 złotych i uszczęśliwić aż 10 osób! Pilot obraca się i mówi: - Zaraz mogę zrzucić trzech idiotów i 39 milionów osób będzie szczęśliwych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Na szczycie wieży Eiffla stoi czterech mężczyzn: Amerykanin, Francuz, Anglik i Polak. Każdy z dumą patrzy w dół. Amerykanin rzuca pieniądze, po banknocie a potem garściami. -Nie szkoda Ci? -Żartujesz? U nas tyle tego mamy że nic się nie stanie! Francuz zamachuje się i rzuca po kolei wszystkie butelki najlepszych win. -Zdrowy na umyśle jesteś?? -U nas dużo Ci tego cuda! Przyszła kolej na Anglika. Spoglądają na siebie nawzajem. Polak mówi: -Nawet mi tu nie próbuj!! Po czym poznać zakonnicę? -Po łupieżu na butach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Jak nazywa się linia oddzielająca Atak i Obronę? *chwila przerwy*. Baseball. BAM BUM TSS. W szkole są 2 uczniów. Pierwszy się pyta "Czy te drzwi są zamknięte" . Na to 2 uczeń"Tak na drzwi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Był sobie dom - parter i dwa piętra. Na parterze mieszkali Cyganie, na pierwszym piętrze Murzyni, a na drugim biali. Pewnego dnia w dom walnął samolot, przeżyli tylko biali. Dlaczego? Bo byli w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Powiedz "Murzyn" na pewno to "Rumun". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Wchodzi pilot do samochodu i mówi: "Gdzie tu kurka jest przepustnica?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Suchar domowej roboty: Jak nazywała by się luna gdyby była syrenką? płetwal błękitny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Co jest szybsze od uciekającego Rumuna z Twoim telewizorem? Jego brat uciekający z Twoim wideo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Nauczyciel do uczennicy: -Malicka, otrzymujesz coraz gorsze z przyrody. -Ale jej dzisiaj nie ma w szkole, proszę pana. -Tak? -Jechała wczoraj polonezem z ojcem i wpadła na grube drzewo na poboczu.. -A to było drzewo iglaste, czy liściaste? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się