Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2018 Share Napisano Styczeń 22, 2018 To może nie suchar, ale anegdota wzięta z życia: odwiedziła mnie moja 5-letnia bratanica, to pomyślałem, że się wykaże dobry wujek i mówię jej: - Chcesz oglądać My Little Pony? Mam akurat pełno odcinków! xD A ona na to z szerokim, niewinnym uśmiechem: eee! Ja tam wolę KORONĘ KRÓLÓW! Ożeż kur... -_- 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 23, 2018 Share Napisano Styczeń 23, 2018 10 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: To może nie suchar, ale anegdota wzięta z życia: odwiedziła mnie moja 5-letnia bratanica, to pomyślałem, że się wykaże dobry wujek i mówię jej: - Chcesz oglądać My Little Pony? Mam akurat pełno odcinków! xD A ona na to z szerokim, niewinnym uśmiechem: eee! Ja tam wolę KORONĘ KRÓLÓW! Ożeż kur... -_- Ale ciebie zmiażdżyła 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 23, 2018 Share Napisano Styczeń 23, 2018 No cóż, dzieciaki potrafią dołożyć. Ot chociażby mój chrześniak, lat 5. W odwiedziny przyszła do nich sąsiadka (góralka), za którą nie przepada. Na "dzień dobry" pyta jej: - A po co ty tu przyszłaś? (z pretensją w głosie) - Żeby porozmawiać z mamą, Anią. - To nie twoja mama! Co ona ciebie urodziła, że tak ją nazywasz? Swojej mamy nie masz? Idź gadać ze swoją, a nie z MOJĄ. - Dobrze, dobrze nie denerwuj się tak - poszła do kuchni, a młody wrócił do klocków Lego i burknął pod nosem: - Jak ja k#wa nie lubię górali 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihil Napisano Styczeń 23, 2018 Share Napisano Styczeń 23, 2018 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 23, 2018 Share Napisano Styczeń 23, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 Mój dziadek opowiadał mi historię, że był na Titanicu. Widział jak okręt przecieka, dlatego biegał wszędzie i zaczął wszystkich ostrzegać, ale nikt go nie słuchał. Po paru desperackich okrzykach w końcu ochrona wyrzuciła go z kina... 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler I na koniec suchar: Spoiler Przechodziłem korytarzem. Naprzeciwko szło trzech łysych kolesi patrząc mi w oczy. Powiedziałem tylko, że mogą nie dożyć jutra. Mięczaki. Rozeszli się ze łzami w oczach. Spoiler Tak to się właśnie załatwia na onkologii. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 28, 2018 Share Napisano Styczeń 28, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Suchar o poteflonach Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler coś dla BiP'a: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihil Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Dnia 24.01.2018 o 00:28, Rapid napisał: Ukryj treść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 31, 2018 Share Napisano Styczeń 31, 2018 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 1, 2018 Share Napisano Luty 1, 2018 Jak nazywał się legendarny wookiee uczący się w Hogwarcie? Spoiler Hairy Potter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 (edytowany) Spoiler Spoiler Edytowano Luty 3, 2018 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 3, 2018 Share Napisano Luty 3, 2018 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 4, 2018 Share Napisano Luty 4, 2018 Spoiler Nastawnia Wrocław Swiebodzki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 Polska za czasów 2 kadencji Pisu Spoiler 1 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Spoiler 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 Uwaga, tekst jest dość wulgarny. Ryan Reynolds (filmowy Deadpool) znalazł idealny sposób na wygnanie dzieci z kina, które nie powinny oglądać tego filmu (Deadpool to nie Spider Man) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Luty 14, 2018 Share Napisano Luty 14, 2018 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Luty 14, 2018 Share Napisano Luty 14, 2018 Spoiler Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 15, 2018 Share Napisano Luty 15, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się