Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 4 minuty temu SPHRAX napisał: @Bronek Tu trza przejść grę i zobaczyć do kogo dziecko podobne. Ktoś chętny? Chętnie bym zagrał, ale piszę teraz z komórki Daję linka: Heheszky EDIT: W komentarzu jest screen Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 4 minuty temu SPHRAX napisał: Teraz dopiero to pokazujesz? Edytowałem jak tylko zauważyłem :/ Nawet twój post mi się nie załadował. Przykro mi, że musiałeś w to zagrać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) Może z Flash'em? Wiele jest gier o ich parze na Jeja, typu całowanie, itp. A teraz suchar: Jaka jest sytuacja na Ukrainie? Kijowa Edytowano Sierpień 5, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Na dobranoc daję coś złego. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 :( ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 5.08.2016 at 16:24 SPHRAX napisał: Widzę znawczyni Mam dwie młodsze siostry, grają tam czasem i mi pokazują, co im się na ekranie wyświetla (kontrola Małgorzaty musi być) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 To ja dam coś, co na lekcji powiedział nam katecheta (trochę to obraźliwe dla religii, ale skoro nawet katecheta tak mówi): Anioł Pański zmajstrował Pannie Maryi, a Ona zwaliła na Ducha Świętego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 2 godziny temu Flaming napisał: To ja dam coś, co na lekcji powiedział nam katecheta (trochę to obraźliwe dla religii, ale skoro nawet katecheta tak mówi): Anioł Pański zmajstrował Pannie Maryi, a Ona zwaliła na Ducha Świętego. Ciekawy katecheta... (Suchara nie mam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 12 minuty temu Bronek napisał: (Suchara nie mam) Za to ja coś mam. Suchar o czukczy: przyjechał bogaty czukcza do Moskwy, wsiada do taksówki i każe się wozić tam i siam, zwiedza, podziwia. W końcu taksówkarz się zatrzymuje, podlicza kurs i mówi: 10 rubli. Czukcza wyjmuje pieniądze, przelicza i daje 5 rubli dla kierowcy. Ten zdziwiony mówi: - a gdzie reszta? Czukcza śmiejąc się mówi: A ty nie jechał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) Śmieszek na wieczór. Spoiler Dziękuje, dobranoc. Edytowano Sierpień 7, 2016 przez Bronek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 15 godzin temu Gringo37 napisał: Za to ja coś mam. Suchar o czukczy: przyjechał bogaty czukcza do Moskwy, wsiada do taksówki i każe się wozić tam i siam, zwiedza, podziwia. W końcu taksówkarz się zatrzymuje, podlicza kurs i mówi: 10 rubli. Czukcza wyjmuje pieniądze, przelicza i daje 5 rubli dla kierowcy. Ten zdziwiony mówi: - a gdzie reszta? Czukcza śmiejąc się mówi: A ty nie jechał? znam Przychodzi gościu do baru, kładzie na ladzie 200 złotych i mówi: Lej pan na ile starczy. -Co się stało? -Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec sypia z facetami. Po dwóch tygodniach sytuacja się powtarza. Facet kładzie na ladzie 200 złotych. -Lej pan na ile starczy. -Co się stało? -Właśnie się dowiedziałem, że mój syn sypia z facetami. Po dwóch tygodniach sytuacja się powtarza. -Lej pan na ile starczy. -Czy ktoś z pana rodziny sypia z kobietami? -Tak moja żona, właśnie się o tym dowiedziałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Rasistowskie: - Czym różni się balkon od murzyna? . . . - Balkon utrzyma rodzinę. - Co jest pozytywnego w Afryce? . . . - Test na AIDS. - Dlaczego dzieci w Afryce bawią się dłużej? . . . - Bo nikt ich nie woła na obiad. Brat katuje jakąś aplikacje co czyta suchary na głos 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Co robią lekarze w kuchni ?? . . . Leczo Dlaczego Popek traci fanów ? . . . Bo likwidują gimnazja Po co idzie dres do lasu ? . . . Poziomki 3 sucharki ode mnie ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Turek na dyskotece podchodzi do "Ruska" i mówi: - Wy Rosjanie to macie trzy problemy? - Co k#a? - I to jest wasz pierwszy problem. Od razu agresja. Wychodzi Turek z dyskoteki a tam rosyjska ekipa. - No teraz to pożałujesz sk#synu - mówi Rosjanin. - I to jest wasz drugi problem. Nie potraficie walczyć jak mężczyźni. Od razu z bandą wyskakujecie Turcy wyciągają kije, noże i maczety - Rosjanin tylko westchnął... - I to jest wasz trzeci problem. Na strzelaninę przychodzicie z maczetami... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 23 minuty temu Triste Cordis napisał: Turek na dyskotece podchodzi do "Ruska" i mówi: - Wy Rosjanie to macie trzy problemy? - Co k#a? - I to jest wasz pierwszy problem. Od razu agresja. Wychodzi Turek z dyskoteki a tam rosyjska ekipa. - No teraz to pożałujesz sk#synu - mówi Rosjanin. - I to jest wasz drugi problem. Nie potraficie walczyć jak mężczyźni. Od razu z bandą wyskakujecie Turcy wyciągają kije, noże i maczety - Rosjanin tylko westchnął... - I to jest wasz trzeci problem. Na strzelaninę przychodzicie z maczetami... Pokaż ukrytą zawartość Pod koniec powinno być chyba: "Rosjanie wyciągają kije, noże i maczety - Turek tylko westchnął...". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Uwaga chamstwo! Naukowcy niedawno ustalili z dokładnością do dnia tygodnia, kiedy rozpoczęło się epoka lodowcowa. Dniem tym była środa. Dlaczego? . . . . . . . Środa, dzień loda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 16 godzin temu BiP napisał: Ukryj zawartość Szwagry to robiły, w którymś odcinku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 godzinę temu Bronek napisał: Ukryta zawartość Z tymi świeczkami, to trzeba jeszcze dwadzieścia z drugiej strony doliczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Wszystkie grzyby są jadalne ale niektóre tylko raz. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się