BiP Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Lubię czarny humor więc może się nim podzielę. Jak ktoś jest wrażliwy to niech nie czyta .. bo wiecie z czarnym humorem jest jak z nogą .......... nie każdy ją ma. Dlaczego tata Zosi nie klaszcze po przedstawieniu w szkole ? Spoiler Bo nie żyje Co zrobić by dzieci w Afryce nie chodziły głodne ? Spoiler Uciąć im nóżki Dlaczego w Afryce nie ma kibli ? Spoiler Bo z głodu się jeszcze nikt nie zesrał Co jest śmieszniejsze niż piesek który goni własny ogon ? Spoiler Niepełnosprawne dziecko które goni swoje marzenia Tak że ten ... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Gothic : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 15, 2016 Share Napisano Sierpień 15, 2016 Ten Andrzej i jego żarty xd 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 15, 2016 Share Napisano Sierpień 15, 2016 No to czas na kawał, który mi i tacie opowiedział wujek: Św. Piotr schodzi do piekła. Zdziwiony, że w piekle tak zimno, zaczyna szukać Belzebuba. Kiedy go znalazł zapytał się: - E, Belzebub, co tu tak zimno? - A powiedz mi, zesłałeś tu pedała? - No zesłałem. - No widzisz, to teraz sam się po węgiel schylaj! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Ja znam inną wersję, nieco dłuższą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 10 godzin temu BiP napisał: Ja znam inną wersję, nieco dłuższą. No to dawaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 4 godziny temu Flaming napisał: No to dawaj. Brzmiało jak zaproszenie na solówkę XD. Jak nazywa się moment przed ugryzieniem bułki? Preambuła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Wszyscy święci skarżą się u Boga, że "ktoś" im uprzykrza życie po życiu... Bóg, w końcu miał tego dosyć i zaczął myśleć jak się pozbyć natarczywej duszy. Pomyślał, że wskrzesić jej nie może, tak więc może podeśle ją do Diabła. Dzwoni do Diabła i pyta, czy nie chce dodatkowej duszy... Diabeł se myśli, że dodatkowa dusza, za free, zawsze jakiś to plus, ale coś mu nie pasowało, że Bóg chce mu podesłać od tak duszę. Więc mówi do Boga, że weźmie ją na miesiąc próby, po miesiącu się dogadamy, czy tu zostanie. Bóg się zgodził i wysłał tę duszę do piekła... Po miesiącu udaje się do piekła i widzi, że jest coraz zimniej. Gdy znajduje się w piekle widzi masę śniegu, wszyscy się trzęsą. Podchodzi do Diabła i pyta się, dlaczego tak tu zimno...? Na to Diabeł. Zimno ci...? To schyl się i spróbuj dorzucić do pieca... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 godzinę temu Major Degtyarev napisał: LGBT - lesbijki, geje, łosie, jelenie Nie obrażaj mojego renifera! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) Tost mojego autorstwa Spoiler Co robią partie polityczne? POPiSują się. Spoiler Też takie chcę! ~Cookie Monster Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Czym się różni opona od murzyna ? Opona z łańcuchem nie zacznie rapować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) My Little Pony, jedzą opony. A jak się zmęczą, żygają tęczą. Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Lucas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 (edytowany) Przypadek prawdziwy: Do lekarza przyszedł facet z problemami gastrycznymi. Prosi żeby mu jakoś pomóc bo męczy się już kilka dni. Lekarz przypisał mu czopki. Za dwa tygodnie przychodzi znów i mówi do swojego lekarza: "Panie doktorze ja nie dam rady tego połknąć, rozdłubałem te czopki i wyjadłem proszek ze środka." Edytowano Sierpień 21, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 4 minuty temu Chip napisał: Przypadek prawdziwy: Do lekarza przyszedł facet z problemami gastrycznymi. Prosi żeby mu jakoś pomóc bo męczy się już kilka dni. Lekarz przypisał mu czopki. Za dwa tygodnie przychodzi znów i mówi do swojego lekarza: "Panie doktorze ja nie dam rady tego połknąć, rozdłubałem te czopki i wyjadłem proszek ze środka." Skoro przypadek prawdziwy to skąd go znasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Właśnie teraz Bronek napisał: Skoro przypadek prawdziwy to skąd go znasz? Bo to on był tym pacjentem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się