BiP Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 Spoiler 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 Do Stefana przyszedł kumpel. Spoiler - Stary. Słyszałem, że przymknęli cię na 48 godzin. Za co, jeśli można wiedzieć? - Za e-maila. - Maila? A konkretnie? - Pamiętasz tamtą laskę, co to ci o niej mówiłem? Tej z GG - No - Wieczorem wysłałem, a rano policja w kajdanki, drą mordę i do "suki". - To co ty jej napisałeś? - Policja mi laptopa zakosiła, ale wydrukowałem go. Na pamiątkę, bo jestem z niego dumny. [kumpel bierze i czyta na głos] "Cześć. Pytałaś to odpowiadam. Wraz z ojcem handluję żywym towarem. Większość załatwiamy z kraju, ale trafia się coś z Europy. Zaniżyłem ceny, także konkurencja nie ma szans. Aha... Może chciałabyś dla nas popracować? Wpadłabyś, może nawet pokazałbym ci mojego węża. Na kobitkach robi wrażenie. Uwielbiają go. Ostatnio wtajemniczyłem w interes moją chrześniaczkę, ma 9 lat. Taka mała, a taka cwana - postawiła mi warunek: mam pogłaskać jej myszkę. Zgodziłem się. Nie żebym nigdy żadnej nie widział, ale wiesz jak to mówią - im młodsza, tym bardziej słodka. Ale jej jest wyjątkowa. Nazywa ją "muszelka". Podobno jej matula to wymyśliła. Jakby nie mogli nazywać rzeczy po imieniu. To co? Wpadniesz?" - No i? - Ku#wa, człowieku... Ty wiesz jak to brzmi? Nie mogłeś od razu napisać, że twój stary ma sklep zoologiczny, hodujesz pytona, a chrześniaczka ma mysz, którą nazwali Muszelka? 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Spoiler Gdzieś w Polsce... 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Uwaga, tylko dla ludzi o mocnych nerwach! Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Jem regularnie trzy posiłki dziennie. Każdego dnia wychodzę na spacer. Idę spać o 22, budzę się o 6. Nie palę, nie piję. Prowadzę zdrowy tryb życia. Przestanę gdy odsiedzę wyrok. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Spoiler Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 (edytowany) Spoiler Jak bym Sipera słyszał Edytowano Listopad 7, 2016 przez BiP 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Listopad 7, 2016 przez Chip 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 Najtrudniejsze pytanie ever Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 Spoiler Grałbym 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 Spoiler ostatnia prosta przed wyborami 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2016 Share Napisano Listopad 8, 2016 Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 10, 2016 Share Napisano Listopad 10, 2016 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2016 Share Napisano Listopad 10, 2016 Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Listopad 10, 2016 Share Napisano Listopad 10, 2016 Jak się nazywa dziecko urodzone dzisiaj? Spoiler Ździś 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2016 Share Napisano Listopad 11, 2016 Mały Kim Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Listopad 13, 2016 przez Sosna 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się