BiP Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Spoiler Torcik hipochondryka: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 Spotykają się dwaj prawdziwi mężczyźni. Jak się witają tacy prawdziwi faceci? Spoiler Dzień dobry.. ba dum tsss... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 31, 2017 Share Napisano Styczeń 31, 2017 (edytowany) Coś z serii Scooby Doo opowiada dowcipy Spoiler Kolejne wcale nie gorsze Ale już coś z IRL Spoiler Edytowano Styczeń 31, 2017 przez Accurate Accu Memory 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 Kto tego nie zna??? Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 5 godzin temu BiP napisał: Kto tego nie zna??? Ukryj zawartość Ja mam tak z grami na PS4 xD Patrzysz na takie CoD, a tam 260zł. Na szczęście szybko tanieją (za wyjątkiem gier EA i serii CoD) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 (edytowany) Spoiler Edytowano Luty 2, 2017 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Dwóch facetów wnosi lodówkę. W pewnym momencie pierwszy mówi: - Stefan, mam dwie wiadomości. Dobrą i złą. Która najpierw? - Dawaj dobrą. - Jesteśmy na 19 piętrze. Zostało jedno. - A zła? Spoiler - Pomyliłem bloki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 2 minuty temu Triste Cordis napisał: Dwóch facetów wnosi lodówkę. W pewnym momencie pierwszy mówi: - Stefan, mam dwie wiadomości. Dobrą i złą. Która najpierw? - Dawaj dobrą. - Jesteśmy na 19 piętrze. Zostało jedno. - A zła? Ukryj zawartość - Pomyliłem bloki 25.01.2017 at 11:56 BiP napisał: Klasyka Ukryj zawartość 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 4 minuty temu BiP napisał: Spoiler Dobra. Mam nadzieję, że tego nie było (a jeśli już, to na tyle dawno, że nikt nie pamięta): Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Transformers w MLP Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Cytuj Transformers w MLP Co to za komiks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 23 minuty temu Zeus napisał: Co to za komiks? Pierwszy tom. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Gdzie dwóch się bije... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Cała prawda o osobach, które nie lubią "combo": skarpetki + kapcie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 4, 2017 Share Napisano Luty 4, 2017 Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Spoiler Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Spoiler Rozbawiło mnie to konkretnie 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Jak nazywa się ulubiona gra Molestii w gimnazjum? Słoneczko Jak nazywa się muzułmańska kukurydza? Alicorn. Idzie kobieta z miesiączką i widzi kucyka. Co mówi? Tampony. Dlaczego Derpy wyrzuciła monitor przez okno? Bo chciała zrobić zrzut ekranu. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Prawie jak Rarity Spoiler http://gif-on.com/full/1673/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Z serii "tymczasem w Australii". Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 Spoiler Gdzieś w Polsce... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się