Gość Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Co robią cyganie na komputerach? Opróżniają kosze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 To był taki suchar że aż mi piwo w lodówce wyschło. Czym się różni wróbelek? Bo ma jedną nóżkę bardziej. xD xD xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ja mam dwa: 1. W jakim języku mówi fryzjer? Po włosku. 2. Dwie brunetki i blondynka stwierdziły, że zrobią coś szalonego. Padło na podróż pociągiem na gapę. Wsiadły i jadą. Nagle widzą kontrolera biletów, który sprawdza pasażerów. Szybko wstają z miejsc i ucuekją na tył pociągu. Kontroler to zauważa i idzie za nimi. Wchodzą do wagonu towarowego a tam na trzy puste worki. Każda weszła do jednego. Facet wchodzi do wagonu i widzi te worki. Kopie pierwszy, a z niego dobiega głos: MIIIIIAŁŁŁŁ! Myśli: kot. Kopie drugi, a tam głos: HAU! HAU! Myśli: pies. W końcu kopie trzeci i słyszy: ZIEEEEEMNIAKIIII! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Po co Donald Tusk schodzi na palarnie??? Po Jarka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 przychodzi hel do baru i mówi "poproszę butelkę wody" barman na to "przepraszam ale gazów szlachetnych nie przyjmujemy" a co na to hel nie zareagował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Jak nazywa się wyrzucony za burtę? Ser topiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Jak nazywa się Człowiek liżący pare -Paralizator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Pyta się zając jeża: - Co jesz? Na to jeż: - Co zając? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Klopsiki Klop-*reszta* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA! Geografia - Discovery Channel WF - Szkoła przetrwania Religia - Dotyk anioła Chemia - Szklana pułapka Fizyka - E=mc2 Historia - Sensacje XX-wieku J.Polski - Magia liter Muzyka - Jaka to melodia? Lekcja wychowawcza - Na każdy temat Poprawka - Stawka większa niż życie Nowy w klasie - Kosmita E.T Ostatnia ławka - Róbta co chceta Pan konserwator - McGyver Wyrwanie do odpowiedzi - Losowanie Lotto Wywiadówka - Z archiwum X Wakacje z rodzicami - Familiada Woźny - Strażnik Teksasu Korytarz szkolny - Ulica Sezamkowa Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka Szkoła - Świat według Kiepskich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 opowiedziałbym kawał o żydzie ale boję się że go spale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 no to dawaj..... bada bum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 SZKOŁA JEST JAK FILM I TELEWIZJA! Geografia - Discovery Channel WF - Szkoła przetrwania Religia - Dotyk anioła Chemia - Szklana pułapka Fizyka - E=mc2 Historia - Sensacje XX-wieku J.Polski - Magia liter Muzyka - Jaka to melodia? Lekcja wychowawcza - Na każdy temat Poprawka - Stawka większa niż życie Nowy w klasie - Kosmita E.T Ostatnia ławka - Róbta co chceta Pan konserwator - McGyver Wyrwanie do odpowiedzi - Losowanie Lotto Wywiadówka - Z archiwum X Wakacje z rodzicami - Familiada Woźny - Strażnik Teksasu Korytarz szkolny - Ulica Sezamkowa Powrót taty z wywiadówki - Wejście smoka Szkoła - Świat według Kiepskich @Applejack12 mam tego pełną wersję. @topic Jaka jest różnica pomiędzy dentystą, a nauczycielem? -Dentysta każe otworzyć buzię, a nauczyciel, aby ją zamknąć. HaHaHahaHa! Ta bum tssss. Oczywiście znam więcej żartów, bo mam książkę z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 idzie dwóch arabów na lody 1 dostał kulkę , 2 z automatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Wiecie co robi wielbłąd na pustyni? ...Nie? Ja też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 spotyka się bond i wielbłąd -jestem bond james bond -jestem błąd wiel błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Czym się różni zły uczeń od dobrego ucznia? Złego biją rodzice, a dobrego koledzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 - Jaka jest różnica między złą teściową, a dobrym mydłem? - Żadna - i to i to się dobrze pieni... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Przybiega dzieciak na stację benzynową z kanistrem: - Dziesięć litrów benzyny, szybko! - Co jest? Pali się? - Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Co to jest małe, zielone i trójkątne? Mały, zielony, trójkąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Co to jest - okrągłe, szare i podobne do kamienia? Kamień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Polak pyta Chińczyka: - Ile zrobisz pompek w minutę? - Dwie do roweru i jedną do piłki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 to nie prąd kopie cucka norrisa to chuck norris kopie prąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Dlaczego Wszechświat się rozszerza? Bo ucieka przed Chuckiem Norrisem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 księżyc jest zbudowany z ludzi którzy obrazili chucka norrisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się