Tigresss Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Ja także postanowiłam podzielic się z wami moją twórczością (YAY?) Nie wiem czy mam talent, ale rysowanie to rzecz którą naprawde kocham i która sprawia mi radośc. W każdym razie kiedyś rysowałam głównie koty i wilki, ale od kiedy stałam się pegazis to zmieniłam tematyke moich prac na wiadomo co:rd6: A więc... o to one (sorry za słabą jakośc obrazków) Po tym rysunku wyrzuciłam moje pastele przez okno i postanowiłam rysowac kredkami. A oto efekt: Na razie to wszystko bo mi się już skanowac nie chce :/ Napiszcie, co mam poprawic i czy wam się podoba. Będę wdzięczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Uadne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Rainbow trochę dziwna ale prace bardzo ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 O, masz talent ogromny w swych rękach. PIĘKNA DERPINA Luna i Rainbow Dash wyszły doskonale. Gratulacje. Ale jest parę błędów, a mianowicie w rysunku Twilight i Fluttershy. Twilight jest za ciemna (zbyt ciemny fiolet) A Fluttershy ma za małe oczy i dziwną grzywę, grzywa nie była taka roztrzepana. Ale poza tym rysunki git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Dzięki wszystkim Nie wiedziałam, że będzie wam się podobac. Tia, wiem że Twi wyszła za ciemna. To właśnie dlatego pozbyłam się moich pasteli:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamrok Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Właśnie Twilight i Luna najlepiej wyszły, kolory wcale nie muszą być jak w oryginale. Tylko ta Derpy troche kanciasta (lol) :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 RD i luna najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 A mi się z kolei bardzo podoba grzywa Flutter taka miła odmiana, a oczywiście reszta rysunków też fajna, szczególnie Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Dziewczyno masz wielki talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nie no nie ma się do czego przyczepić szczegóły dopracowane "gładkie linie" kontury też ok ładnie, ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Kolejne radosne bazgroły made by me Troszke źle mi się zeskanowało - Scoot za ciemno, AJ i Rarcia za jasno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Znowu powtórzę: Uadne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Fenomenalne rysunki :o Zdecydowanie jedne z najlepszych jakie widziałem na internecie Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Masz talent, czekam na więcej prac Najbardziej podoba mnie się AJ z Rarcią oraz Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Hej twoje prace sa swietne. Mozna skladac zamowienia?? Zamowil bym dwa arty Fire Sky i Derpy, Muffinek i Scootaloo. Nie sprawi ci to problemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasikama123 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Zabraniam ci rysować ładniej niż ja *.*Cudo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Nie miałam zbytnio czasu w tym tygodniu... ale oto jest @Darth Evill Jasne Jak będe miała czas to ci coś nabazgram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Szczerze? To Pinkie powinna wisieć głową do dołu, jak powszechnie wiadomo jej fizyka nie dotyczy Kawał dobrej roboty, nawet o kopyto się nie czepie ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Bardzo ładnie rysujesz 10 razy lepiej od mnie . Moje rysunki można nazwać bazgrołami . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 nom masz ten talent do rysowania !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 dziękowac dziękowac xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Znowu piękna praca, tylko pozazdrościć talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamrok Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Też mi się podobają. Ciekawe i dobrze wykonane a to podstawa. Spróbuj może tylko jakoś inaczej oczy narysować ,nie wiem czemu ale wydają mi się zbyt podobne do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 No dobra, dzisiaj po raz pierwszy spróbowałam nabazgrac coś na Gimpie Cóż moge powiedziec... Może tylko tyle, że następnym razem spróbuje rysowac ścieszkami czy czymś tam, bo od ręki to jak widac nie zabardzo wychodzi Filly Derpy i Raindrops (taaa... za dużo "Bubbles") @Zamrok dzięki za rade. Spróbuje coś z tymi oczami zrobic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Ładnie, chociaż te poprzednie są lepsze. Ale to pewnie kwestia czasu, w końcu to Twoja pierwsza praca w Gimpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts