motte Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Twoje sygnaturki są niesamowite !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Fajne są :3 (wzięłam sobie jedną ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Czas na kolejny zestaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 One są wolne ? Jeśli tak to biorę Oppa Lyra Style lub z Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Będę mogła wykorzystać twoją aktualną sygnę ,ale w czasie od 0:20 do 0:38? Plose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Kiedy nowe sygnaturki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Ostatnie były wrzucone 2 tygodnie temu. Niestety ale jeszcze mam za mało nowych, by wrzucić kolejną paczkę. Dokładnej daty nie jestem w stanie podać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Oto kolejne sygnaturki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Chief, mogłabym prosić o animację z tego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=UAe3-TnfuWo&list=PLGCMJyrVi92yueFmfntLkbGaVr6zq9tzh&index=106 Od 0:09 do 0:26. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Robisz kawał dobrej roboty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Chętnie bym sobie wzięła jedną, ale niestety nie wiem jak ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Czy mogłabym użyć tej pierwszej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Wszystkie animacje są do waszej dyspozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 No cóż nie będę się dłużej rozpisywać, po prostu czekamy na kolejne twoje genialne sygny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Chętnie bym sobie wzięła jedną, ale niestety nie wiem jak ;( Nie wiesz? Skoro nie wiesz to Ci powiem. Masz tutaj obrazek(dałam byle jaki ) Klikasz prawy przycisk myszy (czyli 3 ). Mały schemacik KlikaszPokaż obrazek-> klikasz prawy przycisk myszy -> kopiuj adres obrazka -> ( na naszym forum) wchodzisz w Panel użytkownika -> zmień sygnaturę klikasz prawy przycisk myszy i wklej. Następnie aktualizuj sygnaturę. Wszystko. Teraz do rzeczy. Twoje sygny są suuuuuper! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 So cute. *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Nie wiesz? Skoro nie wiesz to Ci powiem. Masz tutaj obrazek(dałam byle jaki ) Klikasz prawy przycisk myszy (czyli 3 ). Mały schemacik KlikaszPokaż obrazek-> klikasz prawy przycisk myszy -> kopiuj adres obrazka -> ( na naszym forum) wchodzisz w Panel użytkownika -> zmień sygnaturę klikasz prawy przycisk myszy i wklej. Następnie aktualizuj sygnaturę. Wszystko. Teraz do rzeczy. Twoje sygny są suuuuuper! Nie chcę się czepiać, ale wtedy w sygnie mam link do obrazka. Albo to ja coś źle robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Nie chcę się czepiać, ale wtedy w sygnie mam link do obrazka. Albo to ja coś źle robię. Obtocz ten link na końcu. Ja tak mam i widać mój obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 @Chief Wezmę sobie tą animację z Derpy w pudelku,dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Chief, kolejne zamówienie ode mnie ^^ Od 1:00 do 1:18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 i to wszystko twoje? nie no podziwiam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Chief, kolejne zamówienie ode mnie ^^ Od 1:00 do 1:18 Czy chodzi ci o coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Świetne Masz wielki talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Przyjmujesz może też nieponiaczowe zamówienia? Jeśli tak to poprosze http://www.youtube.com/watch?v=6WmQG4XCjyU Od samego początku do 1:02 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Przyjmujesz może też nieponiaczowe zamówienia? Jeśli tak to poprosze http://www.youtube.com/watch?v=6WmQG4XCjyU Od samego początku do 1:02 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się