Fallenleaf Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Sowa, don't worry, masz siódmego do przedziału - mnie. Tylko nie wiem jak Fragin to zniesie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 No to brakuje nam jeszcze jednej osoby do pełnego 8-osobowego składu jadącego ze Szczecina. Może ktoś się skusi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Tymczasem ode mnie mała informacja: http://rsquad.org/MLPKON/?p=398 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Update w pierwszym poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Czy są jakieś ograniczenia wiekowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 To konwent o kolorowych kucykach, jakim cudem może być jakiekolwiek ograniczenie wiekowe? Aczkolwiek punkt czwarty regulaminu mówi, że: Osoby poniżej 18 roku życia, mogą wejść na teren konwentu tylko za pisemną zgodą rodziców bądź opiekunów. Łapiesz zgodę rodziców i lecisz na konwent spotkać się z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 To konwent o kolorowych kucykach, jakim cudem może być jakiekolwiek ograniczenie wiekowe? Aczkolwiek punkt czwarty regulaminu mówi, że: Łapiesz zgodę rodziców i lecisz na konwent spotkać się z nami. To wstrzymam się do konwentu bo nie mam (jak na razie) zamiaru mówić rodzicom że oglądam kolorowe "osiołki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 A co w tym takiego złego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 A co w tym takiego złego? No, niby nic ale może z nimi o tym pogadam bo chyba zauważyli tapetę na fonie jaki i na kompie oraz plakat na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallenleaf Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Powiedzenie rodzicom że oglądasz kolorowe osiołki to małe piwo, powiedz im że w ramach tego chcesz jechać na dwudniowy zjazd w Krakowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 No, niby nic ale może z nimi o tym pogadam bo chyba zauważyli tapetę na fonie jaki i na kompie oraz plakat na ścianie. No to do roboty! Powiedzenie rodzicom że oglądasz kolorowe osiołki to małe piwo, powiedz im że w ramach tego chcesz jechać na dwudniowy zjazd w Krakowie Małe piwo. Postaw się w mojej sytuacji i powiedz, że organizujesz wyjazd całej grupy na konwent o kolorowych konikach. xD Albo jak pomylona — organizuje taki konwent. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Powiedzenie rodzicom że oglądasz kolorowe osiołki to małe piwo, powiedz im że w ramach tego chcesz jechać na dwudniowy zjazd w Krakowie Chyba się opije XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 mówcie co chcecie, ja juz jestem spakowany XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Wejściówki moje i przyjaciela opłacone, rezerwacja zaakceptowana, już się pakujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Ja może i bym pojechał, no ale tak jak mówiliście - u rodzicielki ze zgodą będzie ciężko. Dwa dni i to w Krakowie, a czas tylko do... 11, dobrze myślę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Rezerwacje są do 12, a opłacić możesz je do 10 dni Och, to będzie dłuuuugi weekend xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja tez się pojawię . Delegacja z Rawy ;]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 W jakim czasie akceptujecie płatność? Bo wysłałam jakoś 8.11 pieniądzie i nadal widzę "nie opłacona". To smutne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja mam opłacone. Mi kolega zapłacił ze 2-1 tygodnie temu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolka Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 A Łódź jedzie? Jeśli tak, to jak? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Z Łodzi jedna dziewczyna prawdopodobnie zabierze się z Warszawską Delegacją. Warszawska Delegacja już się zorganizowała, jedzie razem z Trójmiejską Delegacją. W razie ktoś chce się do nas przyłączyć to pisać do mnie po info, bo w sobotę już kupujemy wspólnie bilety (pociąg wymaga wykupienia miejscówki). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolka Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Tak, pewnie ma na imię Karolina, tudzież Karolka i pisała do Was na FB. A prócz mnie naprawdę nikt? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 W jakim czasie akceptujecie płatność? Bo wysłałam jakoś 8.11 pieniądzie i nadal widzę "nie opłacona". To smutne! Wejściówki odznaczane są raz w tygodniu - w weekend, bądź jeśli w weekend kolega nie ma jak, to w poniedziałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Rozumiem, że można bez problemu przyjechać sobie rano "bez zapowiedzi" i kupić wejściówkę na jeden, ewentualnie dwa dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Wejściówki odznaczane są raz w tygodniu - w weekend, bądź jeśli w weekend kolega nie ma jak, to w poniedziałek A kiedy dokładnie w poniedziałek? Bo dalej nie ma statusu opłacone. :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się