Matalos Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Jest opcja, że okrążycie przepaść, ale wtedy znajeziecie się po drógiej stronie niewiadomo kiedy. Możecie też użyć plecaków skokowych. Przeskoczycie przez wyrwę, ale plecaki mają tylko jeden ładunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 postanawiam użyć plecaków, jeśli ta cała Twilight żyje to okrążenie przepaści spowoduje jej śmierć gdyż potrwa to zbyt długo. Włączam swój plecak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Przeskakujesz wraz z drużyną przez wąwóz. Jesteś po drugiej stronie, kiedyś prowadził tutaj mostek. Pewnie już dawno leży na dnie... Idziecie dalej trasą, mijacie kilka przewróconych drzew. Wreszcie docieracie do starego zamku. Jego bramy są zamknięte... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 "do diaska, zamknięte. Ma ktoś jakiś pomysł?" zapytałem się, jak Leinus powie 'może zapukajmy' to ja go chyba walne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 - Możemy to wysadzić- stwierdza beznamiętnie Lenius. - Mam ładunki, powinny z łatwością przedrzeć się przez te drzwi - dodaje Andrius. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 spoglądam na budowle która jak sama nazwa wskazuje jest w ruinę, ładunki wybuchowe mogą nie tylko posłać drzwi ale i budynek. Podchodzę do Andriusa "Ładunki użyjemy w ostateczności, sprawdźcie czy nie można jakoś inaczej się tam dostać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 - Możemy zaatakować taranem - odpowiada beznamiętnie Lenius. - Albo po prostu dostać się przez tamto okno - wskazuje na pokruszoną okienmicę, niedaleko drzwi wejściowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 "Spróbujemy oknem, jak jest tam coś Groksowego to lepiej byśmy to zaskoczyli" odpowiedziałem po czym podszedłem do okna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Podchodzicie do okna. Jest za wysoko, aby do niego zajrzeć z ziemi, ale możnaby się wspiąć na górę, kożystając z pęknięć w ścianie. To nie powinna być trudna trasa, ale nikt z was nie wie, co czeka was po drugiej stronie. - Kto idzie pierwszy? - pyta Lenius. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 "Ja idę, zobaczę czy jest czysto i dam wam znać" powiedziałem po czym zacząłem się spinać po szczelinach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Zbliżasz się do krawędzi okna. Wychylasz głowę, gotowy w każdej chwili do uniku. Wnętrze budowli jest pogrążone w półmroku. Nie widzisz żadnych zagrożeń, ale ktoś mógłby chować się za olbrzymim postumentem w centrum pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 zakładam noktowizor, by sprawdzić czy coś się nie kryje w mroku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Nic się nie kryje w ciemności. Żadnego ruchu czy promieniowania elektromagnetycznego też nie zaobserowałeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 podchodzę do okna i mówię "Czysto, można wchodzić" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Reszta drużyny wchodzi po wyrwach. Ustawiają się w pozycji bojowej i rozglądają się czujnie po pomieszczeniu. - Gzie idziemy teraz, sir? Są dwa wyjścia, jedno w prawo, prowadzące w górę i drugie, kierujące się ku podziemiom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 "Idziemy do podziemi, znając życie tam będzie i łza i może jakiś ocalały" powiedziałem po czym skierowałem się do schodów na niższy poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 - Sir - odzywa się Andrius. - Może lepiej byłoby pójść wyżej, z wieży można się wydostać, a z podziemiami może być kłopot... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 "Dobrze, najpierw sprawdzimy wieże a później piwnice" powiedziałem po czym zmieniłem kierunek na góre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wchodzicie starymi, kamiennymi schodami. Docieracie na górę, tutaj, w samym centrum leży jakiś stary pancerz. Przed wami, na końcu pomieszczenia jest jakiś postument. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Przyglądam się bardziej postumentowi, i zarazem każe Andriusowi sprawdzić ten pancerz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 - Pancerz jak pancerz - odpowiada znudzony Andrius, oglądając kawałki metalu. - Nie dla nas, ani dla Groxów. Nic specjalnego. Spoglądając na postument, zauważasz, że kiedyś coś tutaj było. Jakiś przedmiot, ale został wyniesiony, całkiem niedawno, kurz nie zdołał osiąść. Co coś stało na jakimś trójnogu, właśnie po nim zostały ślady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 -Przeszukajcie cały poziom, jak znajdziecie kogoś kto żyje to go tutaj przyprowadźcie. Ja zbadam piwnice - powiedziałem po czym zszedłem po schodach do piwnicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Schodzisz po schodach. Ciemności nie są ci straszne, masz swój noktowizor, który pomaga ci pozbyć się otaczającego mroku. Wtem zatrzymujesz się, w połowie schodów, prowadzących do podziemi. Gdzieęs daleko przed tobą, słyszysz niesione echem ciche dźwięki... pozytywki. Gra jakąś smutną i spokojną melodię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 "Pozytywka? Trzeba to sprawdzić" powiedziałem i przybieram drogę do pozytywki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Biegniesz korytarzem. W pewnym momencie natykasz się na leżącą na środku przejścia małe, różowe pudełko. To z niego pochodzi muzyka. Ma wyrysowane jakieś dziwne symbole na wieczku. Możne ją otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts