Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 ban bo zgadzam się i na 100% jestem za FOL`em Link do komentarza
Krulig Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo...chyba ja też jestem tak to za FOL ._. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo yay~ Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Ban, bo nowych rekrutów przybyło Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Lisica Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo ludzie żądzą Link do komentarza
Krulig Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo zgadzam się z poprzedniczką ._. Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Ban, bo zgadzam się z Octavią. FOL-owcy wszystkich krajów łączmy się. Figę dajmy POZ-owi! Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Lisica Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo palce i ręce są wspaniałe Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo dobra, Master. A teraz poproszę kogoś innego o wypowiedzenie się w tej sprawie. Qebor, Tomek? Ban, bo masz na myśli atak hitlera czy bredzenie Beziego? Drugi ban, bo yay widzę wiele nowych folowych duszyczek pora na propagandę *wyciąga FOLowego, propagandowego Solarisa Urbino Alpino Panzero 8,6* Trzeci ban, bo FOL popiera komunizm! Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo dużo FOL-owców w tym wątku Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo ciekawi mnie reakcja Bezi'ego na to wszystko XP Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo Bezi pewnie załamie się. Słusznie. Nie dam się skucykować bez mojej woli (i wogóle) Drugi ban, bo kopytami nie da się robić niektórych rzeczy (If U know what I mean) Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo się zgadzam ^_^ Drugi ban, bo muszę już iść do łóżka, dlaczego? Jest jeszcze tak wcześnie! Link do komentarza
Gandzia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo brawo, MasterBezi! Doskonale przeprowadzona akcja rekrutacji do FOL w twoim wykonaniu! Ludzkość jest z ciebie dumna! Niniejszym nadaję ci tytuł Mobilnego Sloganu Reklamowego FOL! Drugi ban bo Qebor - miałem na myśli prewencyjny atak Hitlera na ZSRS. Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Niniejszym nadaję ci tytuł Mobilnego Sloganu Reklamowego FOL! Ban, bo padłam hahahahahahaha Link do komentarza
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Ban bo śmierć wam zdrajcy Celestii i Luny! *wyciąga BFG9000* Drugi ban bo jakieś ostatnie słowo sługusy FOL? Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo prędzej zginiesz ty! *pstryka palcami po czym za nią pojawia się gigantycznia armia murzynów uzbrojonych aż po uszy w broń wszelką* Mam własną armię Link do komentarza
Evexis Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Ban, bo słowo... *Ekhem* Komunizm powinno ulegać cenzurze. Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez _Tiramissu_ Link do komentarza
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo popieram Tiramissu. Drugi ban bo razem ze słowem "komunizm" żądam też cenzurowania skrótu FOL oraz jego pełnej nazwy "Front Obrony Ludzkości" Trzeci ban bo myślisz że murzyny z dzidami zagrożą komandosowi z zabawką od UAC? Czwarty ban bo *odpala BFG... armia murzynów wyparowuje z powierzchni Ziemi*. Piąty ban bo trzeba było być wiernym Celestii i Lunie, to może i dostalibyście te zabawki od UAC a tak to... Link do komentarza
Evexis Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo 5 banów na raz to za dużo... :C Link do komentarza
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo kiedyś było nawet 70 banów na raz Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo moim zdaniem Hitler że swoimi oficerami chciał po prostu zdobyć całą Ziemię (albo sporą jej część) widząc to, że Francja poddała się niemal od razu, a Polska też upadła (mimo iż trzymaliśmy się dłużej niż Rzesza przewidywała), więc postanowił zaatakować ówczesnego sojusznika Blitzkriegiem, by ten upadł nim zdąży zmobilizować swoje wojska. Popełnił ten sam błąd co Aleksander Wielki czyli porwał się z motyką na słońce (tylko, że Macedońskiemu nie udało się zdobyć Azji z powodu buntów wśród żołnierzy, którzy chcieli wracać, a hitlerowców wykończyła pogoda, a dobiły bataliony karne). Link do komentarza
Evexis Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo Hitler nie odrobił pracy domowej i popełnił podobny błąd do Napoleona Bonaparte :F Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban, bo skoro chcecie ocenzurować słowo "komunizm" znam inne: marksizm. Drugi ban, bo Bezi jesteś sam przeciwko Czerwonej Armii FOLu (i przeciwko Solarisom Urbino Alpino Panzero 8,6) Surrender or die! Link do komentarza
Gandzia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ban bo no, nareszcie ktoś, z kim można pokłócić się o 22 czerwca 1941! Drugi ban bo jest tylko jeden problem, Qeborze - Hitler w 1941 i tak nie miał wyboru. Stalin kończył właśnie mobilizować wojska do ataku. Gdyby Adolf nie zdecydował się na atak na ZSRR, to obudziłby się z Armią Czerwoną nad Renem. Trzeci ban bo rekord w ilości banów/post należy do mnie - ponad 100. Czwarty ban bo FOL nie potrzebuje BFG - wystarczy zdrowy rozsądek. I cierpliwość. Link do komentarza
Recommended Posts