Arjen Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Chcecie żebym ja potraktował zabawę o nazwie "Zbanuj użytkownika powyżej" serio? Qeber dostaje bana, tyle. Gdyby Master Bezi wstrzymał się minutę z komentarzem, być może lepiej wpasowałbym się w reguły zabawy. Przyjemne z pożytecznym. Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 ban bo niebieski kuń Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Ban bo składam serdeczne podziękowania jakże wielkiemu Arjenowi. Drugi ban, bo jeśli ban to minus, to podobnie jak w matematyce dwa bany się wzajemnie wykluczają, przez co nie łamię zasady, że administratora nie da się zbanować ban bo niebieski kuń Ban bo WYPRZEDZIŁEŚ MNIE! GIŃ W PIEKLE! *wyciąga AK-47*Dzi Spoko ~ Arjen Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Arjen 1 Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo grałem w tą grę Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 ban bo ja mam sequela a w ta nie grałem :< Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo ja mam całą serię Drugi ban bo prędzej czy później i tak ze sprawiedliwości musiała stać się zadość Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Drugi ban bo prędzej czy później i tak ze sprawiedliwości musiała stać się zadość Wtf? ban bo coś tam mamroczesz paplasz ty stary łgarzu Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo nie zamierzam pisać fic'a ani tworzyć OC. Nie po tym, co przeczytałem u M.a.b'a, SPIDIvonMARDERa i Gandzi. W porównaniu do ich ficów mój to nadaje się tylko do podtarcia tylnej części ciała. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Ban bo nie powinieneś się poddawać. Drugi ban bo nikt nie widział Twojego fica, więc zakładanie, że od razu to klapa... Troszkę nie ma sensu Trzeci ban bo n00bhejterever mnie wyprzedził Edytowano Lipiec 28, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Trzeci ban bo n00bhejterever mnie wyprzedził ban bo muhahahahaha Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo ale słodkie zdjęcie xD Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo kolor Drugi ban bo w końcu mogę poprawić swoje zachowanie na forum Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 ban bo robię pewną listę Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Ban bo nie powinieneś się poddawać. Drugi ban bo nikt nie widział Twojego fica, więc zakładanie, że od razu to klapa... Troszkę nie ma sensu Trzeci ban bo n00bhejterever mnie wyprzedził Ban bo większość rzeczy, które robię, są bez sensu. Takie jak te fici. Drugi ban, bo jeśli wiem, że to jest bez sensu, to po cóż mam go publikować? Trzeci ban, bo problem tkwi w tym, że nie posmakowałem życia... Odpychany od reszty grupy, z którą spędziłem dobre dziesięć lat. Zero rozmów, tylko ja i samotność, próbowałem wyładować emocje przy komputerze i grach. Przez dziesięć durnych lat! Wszyscy mnie biorą za dziwaka. Nie odzywam się do nikogo, bo to też w ogóle nie ma sensu. O czym mam niby gadać do ludzi? O moim monotonnym życiu? Stąd mój charakter podobny do Fluttershy - nieśmiały do potęgi. Nie odzywam się, po to, żeby ich nie zanudzać. Bo po co mam marnować czyjś cenny czas? Teraz bez znajomych, jestem praktycznie sam... Jak ja zamierzam sobie poradzić, no weź ty mi powiedz... Czwarty ban, bo może to powinienem napisać w "Wyżal się". Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Damikkos Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo polecam skierować się do wątku "Wyżal się". Drugi ban bo ja również mam charakter podobny do Flutt. Trzeci ban bo mimo że sobie z tym radzę, nie jestem w stanie udzielić Ci wskazówek. Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Trzeci ban, bo problem tkwi w tym, że nie posmakowałem życia... Odpychany od reszty grupy, z którą spędziłem dobre dziesięć lat. Zero rozmów, tylko ja i samotność, próbowałem wyładować emocje przy komputerze i grach. Przez dziesięć durnych lat! Wszyscy mnie biorą za dziwaka. Nie odzywam się do nikogo, bo to też w ogóle nie ma sensu. O czym mam niby gadać do ludzi? O moim monotonnym życiu? ban bo znam te uczucie XD Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Ban bo boli, nie? Drugi ban, bo ma to jednak swoje plusy... Może niewielkie, ale ma... Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Damikkos Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 ban bo zamiast poprawić to popełnia drugi raz ten błąd lub nowy Link do komentarza
War Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban, w imię Imperatora. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo Inquisition detected. Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ban bo zmieńmy temat, zaczyna się to dla mnie robić zbyt bolesne... Drugi ban, bo nigdy więcej nie tykam naczosów czili z Biedronki. Po ostatniej paczce pół dnia oddychałem skażonym powietrzem. Link do komentarza
No0bHejterEver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 ban bo znalazlem fajna gierke o kucach i polecam wam zagrac bo wciaga http://www.newgrounds.com/portal/view/600773 Link do komentarza
Recommended Posts