Airlick Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Tutaj wierni poddani mogą zadawać pytania Jego Przystojności, Księciu Bluebloodowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Książę pozwól,że zadam ci następujące pytanie : Legenda głosi,że jesteś synem Luny. Czy to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jak Książe może wytłumaczyć swoje pochodzenie? Od jakiej strony jest Szanowny Książę powiązany z Księżniczkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Dlaczego tak potraktowałeś Rarcie ? Prawdziwy dżentelmen tak nie robi -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 czemu boisz sie tak brudu? rozumiem ubranie sie ubrudzi ale żeby robić z kogoś żywą tarcze no to przesada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jak wyobrażasz sobie egzystencję na jednym forum razem z Rarity, która- mówiąc najdelikatniej- nie przepada za Tobą od czasu fatalnej randki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 "puk puk do komnat wchodzi Fire Sky" Witaj Bluebloodzie. Mam jedno zasadnicze pytanie. Dlaczego jestes taki zarozumialy i dlaczego tak okrutnie potraktowales Rarity? Potomkowie krolewskiej linii nigdy sie tak nie zachowuja!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Witam drogi Księciunio. Mam kilka pytań. - Ile poświęcasz czasu na pielęgnacje, nie widziałem nigdy tak reprezentacyjnego kuca jak ty? Twoja podręczna służba musi być tobie naprawdę oddana. - Czy twoim głównym założeniem jest poślubienie jakiejś Księżniczki ( Alicorna ) ? - Zwróciłem uwagę również, że inaczej zachowywałeś się na prywatnej imprezie w Canterlocie, podczas pobytu pewnej projektantki mody z miasteczka Ponyville imieniem Rarity, nie zachowywałeś się jak narcyz, widocznie cieszyłeś się z jej stylu, to samo można było dostrzec przy wodowaniu - hmm statku powietrznego. Skąd ta zmiana ( Czy zwracasz uwagę tylko na znane osobistości )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mam tylko jedno pytanie do księciunia. Czemu zachowujesz się jak skończony ignorant i bubek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katarina426 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Książę Blueblood dlaczego tak okrutnie potraktowałeś Rarity:'(?! Jeszcze nigdy, nigdy w życiu jako wielka wielbicielka My 6 i dziewczyna, która uwielbia je przerysowywać w Alicorny:celestia: JESTEM OBURZONA TWYM ZACHOWNIEM:luna3:!!! Jestem na tobie Drogi Książę ogromnie zawiedziona i mówię to w imieniu szkolnego funclubu MLP. Przewodnicząca i reszta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader_PL Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Witaj, Wielmożny Książę. Ja, niegodny sługa, mam pytanie jeśli Książęca Mość zechce łaskawie na nie odpowiedzieć: Co Jaśnie Pan myśli o pewniej uroczej damie, którą spotkał w trakcie Wielkiej Galopującej Gali? Wiem, że zachowała się niegodnie wobec Twej jakże wspaniałej i przystojnej osoby. Pomimo tego niewybaczalnego zachowania może jednak czymś zauroczyła Waszą Urokliwość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Witaj Książę! Chcę abyś usłyszał me pytanie. Jakie jest twe ulubione zajęcie. Ps. Moja kochana przyjaciółka Rin powiedziała, że jeśli jeszcze raz nazwiesz Rarity " prowincjonalną krawcową" to osobiście przejdzie się do ciebie i udzieli lekcji dobrych manier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Witaj księże. A więc.. wiem,że to pewnie głupie pytania,ale... 1. Czy masz swoje ulubione ubrania? 2. Masz jakieś swoje ulubione danie? 3. Jak spędzasz czas wolny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 *Zamiast ukłonić się rzuca księciu skinięcie głową. Bierze głęboki wdech, by zadać dręczące ją pytania, chociaż wie, że zapewne straże królewskie wyprowadzą ją z zamku za obrazę majestatu* 2. Jaka miałaby być twoja wymarzona żona? 3. Zawsze byłeś narcyzem? 4. Dlaczego na Gali potraktowałeś pannę Rarity w tak nieodpowiedni sposób? 5. Ulubiona pora dnia? 6. Jak wygląda twoja komnata? 7. Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Jak często popijasz pan alkohol? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Drogie Panie i szlachetni Panowie, Książę Blueblood czyni nam wszystkim łaskę z powodu bożonarodzeniowego okresu i znów oczekuje waszych pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 1. Czy od małego bałeś się brudu? 2. Czy czujesz coś do Rarity? 3. Czy kiedyś się ubrudziłeś? (Oprócz incydentu na uroczystości Grand Galopu?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Czy cenisz swój wygląd ponad miłość do innej klaczy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Drogi Książe ( ) DLACZEGO JESTEŚ TAKIM GBUREM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jesteś homo? ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiVi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Mam do wysokości jedno pytanko... 1. Czy uważasz że dobrze postąpiłeś traktując tak Pannę Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Wasza Wyso... Czy uważasz się za dżentelmena? Jeśli tak, to dlaczego tak źle traktowałeś Rarity? Czy żałujesz tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Drogi i majestatyczny książę 1 Jesteś synem Luny czy Celestii 2 która z 6 klejnotów jest według Ciebie najpiękniejsza 3 czy znasz bądz znałeś królową Chrysalis? 4 Czy według Ciebie Luna jest mądrzejsza od Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Witaj szanowny książę oto me pytania: Co książe myśli o przemianie Twilight w alicorna i księżniczkę? Czemu nie wykonywał książe obowiązków dżentelmena względem damy na Wielkiej Gali np. nie otworzył drzwi, zabrał kobiecie poduszkę? Gdzie książe był podczas ataku odmieńców na Canterlot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 (edytowany) Czy nie jesteś przypadkiem Bastardem? Edytowano Luty 11, 2014 przez Jaenr Linnre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts