fryta855 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Powróciłem z dużą ilością zdjęć: (Nie wiem które były, a które nie więc proszę o usunięcie powtórek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Obrazek nr.6 Ciekawe, czy kiedyś do tego dojdzie i z kim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Obrazek nr.6 Ciekawe, czy kiedyś do tego dojdzie i z kim? Też mam takie uczucie, że tak naprawdę to o niej nic nie wiemy... bardzo ciekawy temat. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 obrazek nr.1 Bardzo ciekawe, mogłoby się to zdarzyć w sezonie 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Udowodnij Cuddly doggy że był. Wtedy nie będę się domagał i jak usuwasz to dodaj link do postu w którym był dany obrazek. Link - ta dam, od razu na drugiej stronie. Dalej- czego chcesz, a raczej chciałeś się domagać bo to zdanie jest nie czytelne i poprawne stylistycznie. Radzę dawać podmiot na pierwszym miejscu w zdaniu albo stawiać przecinki w odpowiednich miejscach, z tego zdania wynika, że to ktoś ma mi coś udowodnić. Linki mogę dawać jakoś nie pomyślałam o tym wcześniej, od tej pory będą się pojawiać, żeby wszystko było jasne. Amen. ~CD Tak, o to mi chodziło. Dziękuje bardzo ^^ a i poprawiłem twoje drobne błędy w zdaniu, bo dziwnie to wyglądało, chyba się za to nie gniewasz, widocznie szybko piszesz i każdemu może się zdarzyć. Ten link zmieniłeś nie potrzebnie, dość często linki do postów podaje w zwykły sposób wpisując pomiędzy tagi i nie bawiąc się zbytnio w estetykę ale skoro wolisz tak, to proszę bardzo, w końcu to Twój post ^^ Co do drobnych błędów- mogą się zdarzyć, jednak o stylistykę trzeba dbać i uważać jak się pisze, żeby zdanie miało sens i od razu było czytelne, Twoje pierwsze niestety takie nie było ^^ Też Ci poprawiłam parę błędy- przecinki powstawiałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Tu była powtórkatego Ten obrazek był już Ten, który tu był, też już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 (edytowany) BYŁO Jeśli jakieś się powtórzyły, to przepraszam, ale nie będę przecież sprawdzać wszystkich stron -.- Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts