NightfallHeart Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nie mam zielonego pojęcie skąd Baleron to wziął i po co, ale prosił aby wstawić bo Plottiemu może się spodobać(Wątpię w to) http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525304_257409957729649_1739055277_n.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Dobra moi drodzy... Wielu z was tutaj nie ma FB, z fonem u mnie nieciekawie, więc tutaj tym, co nie mają FB składam życzenia wesołych świąt Wielkanocnych. A na meecie w Wawie pojawie się, ale jakoś po 8 kwietnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Meet 1 kwietnia o 14 z wyzwaniem zasady wyzwania dość na piechotę suchym minimalny dystans to rondo waszynktona albo ratusz arsenał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wszystko fajnie, ale o której jest ten meet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Czego i czemu nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Meet 1 kwietnia o 14 z wyzwaniem . O 14. Prawdopodobnie z patelni. I nieprawda, że nie ma, jak przyjdziesz to będzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Bawcie się dobrze, mnie nie będzie bom chory cały czas :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nie mam zielonego pojęcie skąd Baleron to wziął i po co, ale prosił aby wstawić bo Plottiemu może się spodobać(Wątpię w to) Nie wiem o co chodzi... lecz podejrzewam, że może to być wyzwanie, jakobym miał przyjść na meet rymując w czerwono - białym cylindrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ale, baleron nie robi rzeczy z jakiegoś powodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Rock Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 meet w sobote o 14 na patelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 W końcu mam czas przyjść omg Idę spać, budzę się o 9 i słyszę: Przed chwilą rozmawialem z babcia, jutro do niej jedziemy Za tydzień i za dwa są jeszcze wykłady z matmy Nosz Ku:yay: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nosz Ku:yay: A jednak byłeś i dobrze ci szło w Munchkina. No cóż maklaka i chemika nie było, co z wami? Meet się kończy i nie ma aftera, smutno trochę ale było kilka nowych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 No jak dzisiaj rano wstaje, pytam się kiedy jedziemy i słyszę tekst: Nie jedziemy Jak za tydzień będzie e niedziele to też przyjdę, bo w sobotę jest wykład >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Mnie w sobotę nawet nie było w Warszawie. Zresztą jak zacznie się wiosna, to będę rzadziej bywał na spotkaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ja juz od jakiegoś czasu mam ochotę pojechać na ponymeet. Może w wakacje, jak będę u dziadków w Warszawie to do Was dołaczę? A może i wcześniej? Naprawde bym chciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Moi drodzy, dziś jak widać pogoda sie poprawiła. Najpewniej to dlatego (wcale nie przypisuje sobie zasług ), że wczoraj wraz z Linurem i Pitruziem spaliliśmy symbol Marzanny (w postaci 2-3 rozdziałów Antropologii) ale do sedna sprawy. Powiedziałem, że jak będzie ciepło to robie ognicho. A najbliższa sobota zapowiada sie na ciepłą. Także jeżeli nadal w tym tygodniu będzie ładnie to chętnie was zobaczę z kiełbaskami na południowej części stacji metra Kabaty o 14 w sobote Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wiem, że to już trochę późno, ale wcześniej nie miałem czasu. Baleron potrzebuję na jutro korepetycje z matmy (funkcja liniowa), bo inaczej będzie miał poprawki w sierpniu. Czy jest ktoś jest w stanie mu pomóc? Ostatecznie ja mogę to zrobić, ale nie potrafię przekazać tak dobrze tej wiedzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Gdybym tylko nie był chory, może byłbym w stanie pomóc... ale niestety. Oprócz tego chciałem zauważyć pewien radosny fakt. Mianowicie w sobotę w KFC było nas ponad ćwierć setki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 We are legion, becouse there is many of us:octavia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nie ma śniegu, więc widzimy sie o 14 na kabatach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Darn, a ja nawet nie mogę byc... A miałem na ogniska kamerę przynosic, to proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Linur, jak chcesz to ja mogę wziąć tylko ogólnie nie wiem co kręcić. a więc za dużo bym ci nie nagrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Jak będzie padało i zimno to mnie nie będzie. Nie lepiej przejąć tą krótką kilku dniową wiosnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Jest ciepło i deszczowo, czyli przychodzisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się