Skocz do zawartości

Spontaniczne\Zorganizowane(niepotrzebne skreślić) Mini meety w Warszawie

KochamChemie

Recommended Posts

streszczenie: Poszliśmy na meet. :)

A tak na serio, to spotkaliśmy się na patelni, potem grupą ruszyliśmy do Kefca, gdzie posiedzieliśmy trochę. w tym czasie Donard pojechał z kilkoma innymi osobami po ludzi z jakiegoś konwentu. umówiliśmy się że się spotkamy się na placu zamkowym na iluminacji. po przybyciu na plac z grupą (Którą miała kierować Spearheart, a de facto była kierowana przez Pitruzia) czekaliśmy na grupę Donarda. Czekaliśmy tam chwilę, po czym okazało się że zostaliśmy otoczeni przez tłum ludzi. Po długim ustalaniu pozycji drugiej grupy, staraliśmy się wydostać z pułapki jaką byli ci wszyscy ludzie. Zaczeliśmy iść w stronę kolumny zygmunta ale, pod nią spotkaliśmy się z wyraźnym sprzeciwem pewnej pani( którą teraz Serdecznie pozdrawiam :D). Postanowiliśmy więc wyjść na około gęsiego. Udało się więc, spotkaliśmy się wrescie z drugą grupą. Posiedzieliśmy trochę na murach, ale było Mi i kilku innym osobom bardzo zimno. Przekonaliśmy resztę ekipy (bardzo zresztą dużej) żeby iś do kefca na plac bankowy (KFC powinno nam chyba jakieś rabaty dawać, za czas spędzony u nich :P). Tam nasza grupa jeszcze bardziej się rozrosła. Byłem tam do godziny 21 i minut pare( naście) i pojechałem do domu. ot cał meet w pigułce. Mi się bardzo podobało, nie wiem jak innym. Czekam na następną sobotę.

• +1 1

Dziękować.

KFC powinno nam chyba jakieś rabaty dawać, za czas spędzony u nich

Już samo to, że zezwalają, aby siedziała u nich ogromna grupa, z której przeważnie niecała połowa coś kupiła, jest chyba dostateczną "promocją"  :interesting:

Edit: Przynajmniej tak było za "moich czasów"... teraz może jest z tym kupowaniem lepiej

Edytowano przez Polonius

A więc tak… Miałam być na meecie, ale rozładował mi się telefon i budzik nie zadzwonił, więc zaspałam, spóźniłam się na PKS, wsiadłam do następnego, a ten się durnie rozwalił i staliśmy dwie godziny w jakiejś pipidówie. Miałam być o 12 na miejscu, a przyjechałam o 14.30 i jak dobiegłam na patelnię, to już nikogo nie było. :octcry:

Ale jak teraz sobie myślę, to nawet lepiej, bo byłam tak wściekła, że średnio się nadawałam do towarzystwa.

Wymyślamy coś.
Planujemy.
Organizujemy.
Proponujemy.
Wychodzimy, oglądamy, spacerujemy.
No i po co? Przecież i tak jest źle, bo zmarznąwszy spędzając dużo czasu na mrozie poszliśmy do kfca, by się ogrzać i coś spożyć.

Mamy co tydzień wynajmować szkołę albo chodzić do ciasnych hipsterkich kawiarenek żeby nie było "nudno"?
Krzyświeł, przesadzasz...

Edytowano przez Spring Apricot

> Miałam być o 12 na miejscu, a przyjechałam o 14.30 i jak dobiegłam na patelnię, to już nikogo nie było. 

Nie ty pierwsza miałaś ten problem. Dobrym rozwiązaniem jest wymienienie się z kimś numerami telefonów i w razie czego dzwonienie "gdzie jesteście". Najlepiej chyba do Donarda. 

Nikt nie napisał nic o tym pokazie świateł, więc rozumiem że to mała atrakcja. Mnie nie było bo odkryłem mody do Medieval Total War 2 (Chyba najlepszego Total Wara jak do tej pory, przynajmniej te późniejsze się nie umywają), a konkretnie "The third age + MOS" (Śródziemie z Tolkiena), "Raise of the Witch King" (wojna domowa u elfów z Warhammera) i "Hyrule" (gra rasami z "Legend of Zelda"). Ktoś nawet próbuje zrobić moda z kucykami, ale według mnie kiepsko mu idzie. http://total-war-equestria-divided.wikia.com/wiki/Total_War:_Equestria_Divided_Wiki Zresztą FoE według mnie lepiej by się do tego nadawało, choć byłyby prawie same jednostki strzelające. 

EDIT: Była tu odpowiedź, że jest kucykowy mod do gry "Victoria 2", ale wyleciała. 

Edytowano przez Maklak2

Jako że dla Olgi jest za zimno na ognisko (w sobotę ma być około dwóch-czterech stopni), dla osób bardziej ciepłolubnych proponuje alternatywę w postaci meeta w mieście. Dla spragnionych czegoś więcej niż siedzenie w KFC znalazła:

• Świąteczny Jarmark Różności w Bemowskim Centrum Kultury - mają odbyć się tam zabawy, gry, animacje. Godziny: 12:00-18.00.
  • Indonezyjski teatr cieni w siedzibie Sinfonii Varsovii o godz. 17:00 - w Bemowskim Centrum Kultury.

Wstęp na obie imprezy jest wolny.
POZA TYM JEST BEZPŁATNY WSTĘP DO MUZEUM SZTUKI NOWOCZESNEJ, KTO SIĘ PISZE? :v
Ewentualnie możemy tradycyjnie posiedzieć i potem po prostu się gdzieś przejść, po parku czy Starówce, bo teraz wygląda naprawdę ładnie. Albo pobawić na placu zabaw na Polach Mokotowskich i jeśli zmarzniemy szybko wrócić do jakiegoś lokalu ;)
(Napisałam to ja, bo Olga jest słodziutką Fluttershy :fluttershy2:)

A jeśli chodzi o mnie-mnie, to mnie nie będzie, bo mnie operacjować będą (trzymajcie za mnie kopytka!)

Jako że dla Olgi jest za zimno na ognisko (w sobotę ma być około dwóch-czterech stopni), dla osób bardziej ciepłolubnych proponuje alternatywę w postaci meeta w mieście. Dla spragnionych czegoś więcej niż siedzenie w KFC znalazła:

• Świąteczny Jarmark Różności w Bemowskim Centrum Kultury - mają odbyć się tam zabawy, gry, animacje. Godziny: 12:00-18.00.
  • Indonezyjski teatr cieni w siedzibie Sinfonii Varsovii o godz. 17:00 - w Bemowskim Centrum Kultury.

Wstęp na obie imprezy jest wolny.

POZA TYM JEST BEZPŁATNY WSTĘP DO MUZEUM SZTUKI NOWOCZESNEJ, KTO SIĘ PISZE? :v

Ewentualnie możemy tradycyjnie posiedzieć i potem po prostu się gdzieś przejść, po parku czy Starówce, bo teraz wygląda naprawdę ładnie. Albo pobawić na placu zabaw na Polach Mokotowskich i jeśli zmarzniemy szybko wrócić do jakiegoś lokalu ;)

(Napisałam to ja, bo Olga jest słodziutką Fluttershy :fluttershy2:)

A jeśli chodzi o mnie-mnie, to mnie nie będzie, bo mnie operacjować będą (trzymajcie za mnie kopytka!)

Szkoda, że tego dnia nie mogę.

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...