wprzybylkowski Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Akurat nie przyszedłem się obżerać wczoraj. Może i tak, ale głównie po to przyniosłem ciasto, żeby ludzie go spróbowali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Jestem tylko niezadowolony z tego, że wtedy faza obżerania się była już zakończona i nikt, oprócz mnie, nie jadł mojego ciasta. Jeśli Cię to pociesza - wydaje mi się, że spróbowałem każdego, jakie było.. Edytowano Grudzień 21, 2013 przez Bestiariusz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Było świetnie. Szkoda tylko, że trwało to dość krótko. Na Facebooku zebrało się kilka osób, które chcą się jutro spotkać na patelni. Ktoś z obecnych tutaj chciałby się też tam wybrać. Jak na razie to chyba cztery osoby stwierdziły, że przyjdą. Standardowo spotykamy się o 14:00. Poza tym życzę wszystkim wesołych świąt, szczęśliwego nowego roku, dużo hugów i cytując Donarda "nawzajem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ja MOŻE postawię się na Patelni, bo mam przygotowania do świąt. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Czuje się trochę zlany ale co tam >.> Ma ktoś czas by przyjść 4 stycznia na patelnie? Mi uda się wtedy uczestniczyć oraz spróbuje wziąć cos ze sobą[czyt. Gry] No chyba ze macie inne propozycje Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Kxsu Kxreg ja bym mógł pójść bo jeszcze nie byłem na żadnym meecie i bym chciał wreszcie się na jakieś załapać :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ja bym też mógł wpaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 A 28 grudnia nie będzie meeta? (Yay, mój setny post na forum) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Od 18 do 31 bywam w Warszawie, wiec jak w tym czasie będzie jakiś meet może wpadnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Od 18 do 31 bywam w Warszawie, wiec jak w tym czasie będzie jakiś meet może wpadnę Od 18 do 31 grudnia? to się spóźniłaś bo wszystkie meety już były. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Można by się zobaczyć 28go, sporo osób ma wtedy wolne. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Chętnie się pojawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Jeżeli będę mógł to też bym wpadł... Ale to będę wiedział dopiero 28. ok. 14. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) W takich razach konkretniej: sobota o 14 na patelni, posiedzimy chwilę w kfcu, a po zmroku (~16/17) możnaby się przejść po nowym świecie/krakowskim/starówce, bo światełka i bo ładnie :3 Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Dobry pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Oczywiście: wracam z Warszawy w piątek :[ Edytowano Grudzień 26, 2013 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Ja chcę wypowiedzieć się w sprawie czegoś, co chyba zginęło w otchłani internetów: Asia, co będzie z WOŚPem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Ah, tak, wośp... Well, zgłosiła nam się jedna osoba, zagubiło nam się to w otchłani innych rzeczy (wigilia, różne nasze osobiste kwestie 'n stuff) i niestety umarło :c Teraz już niestety za późno na zgłoszenie się - w przyszłym roku trzeba się będzie zmobilizować i to załatwić, w tym roku niestety inicjatywa upadła :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 A co tam, przyjdę #yolo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Hmm... za namową paru fajnych osób też postanowiłem się pokazać na meecie. Jeżeli zobaczycie jakiegoś starego dziada kręcącego się na obrzeżach grupy to pewnie będę to ja : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Ja mam zmianę planów, jutro nie mogę a w sobote 4 bede juz na Podlasiu. Przepraszam osoby które namawiałem żeby przyszły się zgodziły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hej jestem nowy, dopiero się zarejestrowałem ....no i byłem pierwszy raz na meecie (niektórzy pewnie mnie pamiętają [bardzo cichego i nie odzywającego się ]). Można powiedzieć że było nawet spoko jak na pierwszy raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Hej jestem nowy, dopiero się zarejestrowałem ....no i byłem pierwszy raz na meecie (niektórzy pewnie mnie pamiętają [bardzo cichego i nie odzywającego się ]). Można powiedzieć że było nawet spoko jak na pierwszy raz No cześć To Pan jest Panem z kucykiem który potem trafił do Pana Arpegiusa na odcinek? I zachęcam do uzupełnienia profilu nie jestem pewien teraz czy miałeś kuca... Edytowano Grudzień 29, 2013 przez FlutterFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 No cześć To Pan jest Panem z kucykiem który potem trafił do Pana Arpegiusa na odcinek? I zachęcam do uzupełnienia profilu nie jestem pewien teraz czy miałeś kuca... Tak, tak to ja XD A jeśli chodzi o profil to niedługo będzie uzupełniony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Też byłem pierwszy raz i również uważam, że było fajnie : ) Fajnie jest poznać w realu ludzi o których dotychczas miało się wyłącznie wyobrażenie na podstawie rozmów poprzez forum. Dzięki za fajne spotkanie i do następnego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się