Spring Apricot Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) Widzę, że dyskusja umilkła, więc oto ostateczne ogłoszenie: spotykamy się w sobotę o 14 na patelni, 14:10 ruszamy z patelni (i nie będziemy czekać dłużej!), jedziemy na tor na Stegnach, załyżwiamy się, jeździmy/stoimy/trzymamy się bandy/lądujemy na plotach z częstotliwością ponadprzeciętną do... Myślę, że najpóźniej do 17tej, kiedy to będzie godzinna przerwa w działaniu lodowiska, po czym wracamy do centrum i najprawdopodobniej rozsiadamy się w kfc na konstytucji, coby odpocząć i się ogrzać (acz w tej kwestii jesteśmy (ja i Olga) otwarte na propozycje).Jeśli ktoś się spóźni niech jedzie prosto na stegny/do kfc. Wybrałyśmy w końcu to lodowisko, gdyż ponieważ co prawda jest to tor (lub jak to nazwał Maklak "obwarzanek"), lecz generalnie na większości lodowisk obowiązuje raczej jakiś tam porządek ruchu i jeździ się w kółko, a tor na Stegnach jest naprawdę duży, odpowiedni na większą ilość osób (czyt.: gromadę broniaków). Dodatkowo Olg tam była zaledwie kilka tygodni temu i mówi, że jest porządnie - czyli nie bierzemy kota w worku. + Jeśli ktoś ma łyżwy, niech weźmie c; Ceny: - 10zł za 2 godziny wypożyczania łyżew (7,5zł/1,5 godziny). - 1zł za szatnię (lecz tor jest otwarty, więc jeśli ktoś nie będzie miał plecaka lub skompresuje się z kimś innym to tej opłaty może uniknąć, bo rozkurtkowywać się raczej nie będziemy). - 6zł/1,5 godziny na torze dla osób do 18 roku życia. - 7zł/1,5 godziny na torze dla studentów do 26 roku życia. - 10zł/1,5 godziny na torze dla dorosłych. Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Spring Apricot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Widzę, że dyskusja umilkła, więc oto ostateczne ogłoszenie: spotykamy się w sobotę o 14 na patelni, [...] Możecie na me przybycie liczyć. Wybrałyśmy w końcu to lodowisko, gdyż ponieważ co prawda jest to tor (lub jak to nazwał Maklak "obwarzanek"). Na stronie piszą że są dwa lodowiska, a to w środku zwykle jest otwarte jak samo zamarznie. Możliwe że kiedy byłam tam Olga to jeszcze go nie otworzyli. >gdyż ponieważ co prawda Potworek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Ja może się zjawię, jak znajdę moje łyżwy, a jak nie no to cóż ..... na następny meet pójdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 >gdyż ponieważ co prawda Potworek. Specjalnie, bo lubię Ja może się zjawię, jak znajdę moje łyżwy, a jak nie no to cóż ..... na następny meet pójdę. Możesz dołączyć do nas po łyżwach c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Chciałem zrobić wam niespodziankę i przyjść jutro, ale właśnie się dowiedziałem że ktoś do mnie przyjeżdża jutro o 12 xDCoś czułem że jedyny od miesiąca wolny weekend jest zbyt piękny :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 I jak było? Relacja, plz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Też poproszę ;____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 I jak było? Relacja, plz. Było przyjść Zberaliśmy się o 14. Ja przyszedłem wcześniej, ale poszedłem z Kacprem po żarcie, co nam trochę zajęło. Potem udałem się po przypinkę z Sawą, a grupa zdążyła już w tym czasie ruszyć. Pojechałem za nimi następnym autobusem i dogoniłem ich na Dolnej, gdzie czekaliśmy na 166. Chwilę pogadaliśmy na różne tematy i w końcu nasz autobus przyjechał (mniejsza z tym, że zdążylibyśmy w tym czasie dojść tam na piechotę). Dotarliśmy na miejsce bez większych problemów. W końcu trafiliśmy na lodowisko, gdzie Plottie dawał Donardowi lekcje jazdy na łyżwach. Po pewnym czasie większość grupy przeniosła się na mniejsze lodowisko w środku, gdzie Donard mógł trzymać się barierki i wywracać do woli. Jeździliśmy do ok. 16:30, a potem skierowaliśmy się do KFC na Pl. Konstytucji. Pojawiło się tam jeszcze kilka osób. Chyba wszyscy kupili coś do jedzenia, a Nicu wyciągnął swoje przeciekające kubki na picie. Potem działy się różne ciekawe rzeczy: Chemik dzielił się z innymi zawartiścią internetu, Arpegius, Nicu i Kacper śpiewali, a Donard założył okulary Asi, w których wyglądał komicznie. Potem kilka osób rysowało (zaś ja się temu przyglądałem i zazdrościłem im talentu). W końcu przyszła sprzątaczka, która kazała nam iść na górę. Udało jej się zachować pokerową twarz, mimo iż zastała nas próbujących uniemożliwić Kszmarowi powrót do domu i nieudane próby związania go taśmą klejącą. Na górze Chemik rysował dwukąty i próbował wytłumaczyć naukowo jak działa magia. I na tym skończył się dla mne, meet, bo musiałem wracać do domu była godzina 21 jak opuszczałem KFC, więc sądzę, że siedzieli tam jeszcze jakąś godzinę najdłużej. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Było przyjść Miej do napisania 3 podrozdziały (1 rozdział) licencjata w 3 dni to pogadamy A za relację dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Czeba było się nie łopierdzielać i napisać wcześniej Za relację ślicznie dziękuję. Proponuje także aby w sobotę zrobić ognisko w Powsinie, bo ma nie być mrozu. Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Czemu nie. Nawet bym wpadl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Czeba było się nie łopierdzielać i napisać wcześniej Za relację ślicznie dziękuję. Proponuje także aby w sobotę zrobić ognisko w Powsinie, bo ma nie być mrozu. Co wy na to? Do relacji dodam jeszcze że ja przed 20 ruszyłem z Cesatorem do LevelUpa ;-] A co do ogniska to jak nie będzie mrozu to będzie błoto i ciapa. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Eee tam, narzekacie, jakby miasto teraz nie było zasyfione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azar Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 W sobotę ma być 3 stopnie ciepła. Ja bym przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Jeśli będzie ognisko to mnie nie będzie (katar, nie chcę się przeziębić na ostatni tydzień szkoły, mam jeszcze trochę to pozaliczania). Poza tym zgadzam się z Arpegiusem co do błota i ciapy. A w mieście będzie lepiej, bo 1) asfalt, który zazwyczaj pod wpływem wody nie zmienia się w niekonkretną pluchę i 2) zamknięte pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Meet w sobote o 14:00 na patelni. Ps. http://www.kfc.pl/kfc-kupony.pdf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Jak ktoś ma ochotę, to zapraszam jutro na 16:00 na patelnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azar Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Dzisiaj sobie porządnie odeśpię po pierwszej części sesji a jutro postaram się być na meecie. Najwyżej w niedzielę poucze się do najgorszego - prawoznawstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Zaglądam do kfc, a u nikogo ni ma D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Zaglądam do kfc, a u nikogo ni ma D: Bronies to w miarę mobilna grupa, nie koniecznie skora do przesiaywania cały dzień w zamkniętym pomieszczeniu, zwłaszcza, gdy pogoda taka ładna. Nie mniej w imieniu obecnych ośmielę się przeprosić za nieobecność - około 16:00 ruszyliśmy na spacer do Łazienek. Przypomniało mi się teraz dopiero, że jak wyszedłeś "po jeszcze jednego broniaka" z KFC, to odtąd Cię nie widziałem... A propos spaceru: Wyszedłszy z KFC skierowaliśmy się na południe, od placu Trzech Krzyży odbiliśmy w prawo, nie w lewo jak to zwykle mamy w zwyczaju. Podążając al. Ujazdowskimi weszliśmy w bliżej niezidentyfikowaną bramę, gdzie połowa grupy zatrzymała się obawiając się zamkniętej bramy po drugiej stronie, podczas gdy połowa weszła, co wyglądało dość kuriozalnie, jakby społeczność zewnętrzna napotkała jakąś eteryczną zamkniętą furtkę. Po pewnym czasie weszli wszyscy. W międzyczasie naprowadzałem na nas oddział Arpegiusa, z którym się spotkaliśmy skręciwszy w lewo i czekając kilkanaście minut na rozstaju dróg. Przeszliśmy przez łazienki, byo malowniczo. W pewnym momencie Donard wszedł na ledwo zamarznięty staw po kaczkę, na szczęście nie udało mu się jej złapać, bo odciągnęliśmy go od tej idei. Wyszedłszy z Łazienek odłączyła się od nas grupa 5 osób. Skierowaliśmy się następnie do Agrykoli, czy jakoś w tych okolicach. Przeszliśmy przez Łowiecką, wyszliśmy na trasę powrotną z paradoksu, weszliśmy na most i wzięliśmy pociąg na śródmieście, w którym to nieszczęśliwie dwóch z naszego składu zadziobały kanarki.* Tam Donard poszedł odprowadzić Olgę, ja zaś czekałem z Asią na pociąg, podczas gdy Luxor dzielnie doprowadził meeta na uprzednio ustalone miejsce zbiórki, czyli KFC Rotunda. Było ok. 20:00. Dołączyłem potem do nich, gawędziliśmy sobie przyjemnie do godziny 21:04, kiedy to udaliśmy się pod presją czasu w swoje strony. To był dobry meet. Osobiście skończyłem go o 20:40 *Po podstęplowaniu legitymacji jest możliwość odwołania się od mandatu za nieposiadanie ważnego dokumentu tożsamości w dziale windykacji Kolei Mazowieckich, który znajduje się w gł. budynku stacji W-wa Wsch. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Część grupy (w tym ja ) niestety później już nie odnalazła reszty grupy, ale co, to którzy zostali bardzo pomogli mi w pewnej osobistej sprawie i za to hug dla nich :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Mam nadzieję, że jakoś sobie poradziłeś. Apropos ludzi-którzy-nie-dogonili-reszty: Było spoko, Następnym razem musimy was dogonić BTW: Zauważyłem, że co weekend, jestem na nocce u kogoś z warszawskiego fandomu. Przypadek? Nie sądzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Takie mam spostrzeżenie, którym chciałbym się podzielić. Otóż... fajne są te meety! : ) Praca, inne zobowiązania oraz ogólny brak czasu nie pozwalają mi pojawiać się regularnie, ale jak już mi się zdarzy, to jest super. Poznałem dziś ze trzydzieści osób z czego większości imion nie zapamiętałem i zapewne następnym razem znowu będę się grzecznie przedstawiał jak ktoś zupełnie obcy. Jestem teraz w topowym warszawskim klubie z ludźmi z którymi "wypada bywać" i tęsknię za wesołym i szczerym towarzystwem Bronies. Jeszcze raz dzięki za fajną atmosferę. Jakby co to ja byłem ten w okularach ubrany jak stróż w Boże Ciało w marynarkę od garnituru : ) Pozdrowienia dla wszystkich Bronies Wawa! Meety Ci się podobają? Uważaj, bo jeszcze bronym zostaniesz. Ale tu masz rację, że meety są fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Zaczęli mi wszyscy wmawiać że odszedłem z fandomu. A na dowód tego że nie odszedłem, mam dla was zdjęcie z ostatniego meeta Nadal polemizuję. Usuwanie muzyki, traktowanie o tym, że to już nie to, co kiedyś, zaprzestanie chodzenia na meety, zapowiedź w statusie (666 postów) - to wcale nie wygląda jak odejście z fandomu, prawa?Muzyka - Brak miejsca na nową, najlepsze sobie zostawiłem do dzisiaj. Mówiłem o tym nawet Meety - Nie miałem kiedy i jak bo coś mi wypadało cały czas albo po prostu rodzicie się nie zgadzali Nie to co kiedyś - Nie przypominam sobie tego Ale masz rację, nie wiedziałem jak zacząć rozmowę z kimkolwiek :C Z wieloma próbowałem, wielu ze mną jednak rozmowa się nie kleiła : / Wielu nowych z którymi nie za bardzo miałem się okazji przywitać z powodu natłoku ludzi i niemocy przejścia między nimi. Z kilkoma się chyba nawet nie przywitałem :| oczywiscie mowie o sobie nie o was Zapowiedź w statusie - to akurat odnosi się do czego innego o czym nie chce rozmawiać Ostatni swój post zamieszcze w tym temacie (666) post hehe Edytowano Luty 10, 2014 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Zaczęli mi wszyscy wmawiać że odszedłem z fandomu. A na dowód tego że nie odszedłem, mam dla was zdjęcie z ostatniego meeta Ty to kto na tym zdjęciu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się