Yuna Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Tak Masz ulubiony kubek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Półlitrowy Nescafé Masz wrażenie, że ktoś cię śledzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Nie. Masz poczucie niesprawiedliwości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Dosyć często, lecz bardziej kierujące się w stronę słowa znikome. ( to skomplikowane) Masz ulubiony przedmiot szkolny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Tak. Masz znienawidzonego wroga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Tak masz znienawidzony dzień tygodnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Każdego dnia nienawidzę tak samo, więc nie. Masz kamaza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 nie mam bo nie wiem co to XD Masz figurkę Lyry z TESCO? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Niestety nie :c Masz kazoo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie Masz konto bankowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie. Nie miałabym czego tam trzymać Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nope. Masz New Ere ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie :3 Masz czarne włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Tak Masz esioka. Edytowano Sierpień 4, 2013 przez krystipon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie :c Masz ochotę na czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Tak ale wolałabym nie :O Masz marzenia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Mam, mam. Masz ustawiony "czarny styl" na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Mam Masz tableta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Tablet graficzny (aka tablet PC) liczy się? Masz PC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 W domu mam 3 ale żaden nie należy do mnie ja mam poturbowanego laptopa Masz szeklę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie Masz wytrzymałą baterię w telefonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Tak, Czy masz ładny widok z okna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Tak na supermarket Polo... Masz blisko do sklepu? Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Tak Masz chęć na ciągutki? Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Rainbow Blitz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Nie. Masz kłopoty ze wzrokiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się