Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie mnie to oceniać. Uważam, że nie. Masz kłopoty w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie mam kłopotów w domu. Wątpię czy gdyby ktokolwiek miał, przyznałby się. Masz gdzieś koło siebie coś ostrego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie. Masz długi płaszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie mam, nie noszę takich rzeczy nie mój styl. Masz przy sobie coś do popijania? Na przykład wodę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie. Miewasz częste bóle głowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie miewam. Masz za oknem wymarzoną pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 MAM! Masz Hipertrichoze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie Masz zadatki na dobrego męża/żonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 nie. Masz jakiś instrument? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Tak. Masz papugę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie. ;-; Masz kapibarę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie. Masz szczęście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Bardzo dużo mam szczęścia. Masz zwierzę w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Tak papugę . Masz laptop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie Masz pokłady cierpliwości(aktualnie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Może trochę. Masz garnek złota z końca tęczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Nie mam, wyrzuciłem wczoraj :/ Masz ochotę zostać moim służącym/służącą ewentualnie pokojówką jak dziewczyna ? Oczywiście dobrze płacę Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie. Mam godność . Masz godność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Mam Masz rozum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Tak i serce w zestawie. Masz zajęcie? Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Tak. Masz plakat z tęczowym słoniem latającym w niebie rzygającym tęczą i jeżdżącym na monocyklu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 *10 godzin schodzenia pod ziemię* Hmm... Nie... Mam tylko żółtego słonia płaczącego(ze szczęścia) tęczą i jeżdżącego na motocyklu, a to jak mniemam się nie zalicza xD Masz zdjęcie zebry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Tak. C; Masz Skypa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Mam Masz GG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie. Masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się