Imeshovy Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Już nie Masz ochotę wypić filiżankę herbaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Preferuję kubki, ale tak. Masz wyrostek robaczkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Tak Masz obie nerki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Tak. Masz śmiertelnego wroga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Nie, mam wielu. Masz kucyka, którego chciał(a)byś spotkać w świecie realnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Tak Masz soje przeznaczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie. Masz antypatycznego znajomego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 taak. Masz plany na przyszłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Nie specjalnie Masz żelki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Nie. Masz wyżymaczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Już nie :< Masz złośliwą panią z polskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Tak. ;_; Masz na telefonie świąteczne piosenki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Nie Masz jakiś problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Tak. Same problemy. Masz tajemniczy słoik z ohydna zawartością? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Tylko niesmaczne marynowane papryczki. Masz plakat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Mam nawet sporo. Masz plany, na to by podbić świat przy pomocy rektyfikatora atomowego o napędzie spalinowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Tak, ale się nimi nie podzielę. Masz jakiegoś zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Tak. Chomika i kota Masz koszulkę z ulubionym zespołem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Nie. Masz puzzle składające się z pięciu tysięcy elementów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Nie ;_; Masz lizak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Już nie ;_; Masz czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Mam, ale nie dam Masz żelki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Tak i to z haribo. Masz dziadka do orzechów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Mam... znaczy się miałam... zgubiłam Masz ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Tak. Masz przenośną komorę gazową w paczce po sztuk dwadzieścia aka papierochy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się