Cassidy Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 nie mam. Masz mózg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Mam. Masz zegar w swoim pokoju? (duży, wskazówkowy, stojący albo na ścianę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie Masz powyżej 14 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie mam. Masz najlepszego przyjaciela/najlepszą przyjaciółkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie Masz kawałek ciasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Mam, a chcesz? Masz jakąś nagrodę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nawet 4. Masz humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Teraz? Nawet. Masz nocne polucje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. Masz na coś ochotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak, na tulasa </3 Masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Okej, Mam Masz mamę w pokoju kiedykolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. Masz ograniczony czas do siedzenia na kompie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie Masz tablet graficzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tak, nie lubi mnie. Masz niemiecki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Ja! Masz kalendarz w pokoju (taki na ścianę)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tak, z kotkami z przeszłego roku na szafie, nie wyrzucę go! |DD Masz talent do czegoś? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie wiem, oj nie wiem. Niektórzy mówią, że do śpiewu, a inni do rysowania. Niektórzy, że nawet do robienia tribute'ów. Masz węgiel rysunkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie mam, nie rysuję Masz bajzel w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tag ;-; Masz żelki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie, bo nie lubię. Masz cukierki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Mam Masz Nutellę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Zjedzone. Masz kwiatka pachnącego jak sałata? ;_; dzisiaj od chłopaka dostałam. (ALE ŁADNY JEST) Edytowano Marzec 7, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nie. Mam uschnięte krokusy nadżarte przez kota i mini-drzewko, które jest jedyną rośliną zieloną, która ma prawo istnienia w moim pokoju. ;-; Masz tiramisu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 W brzuchu 8) Masz kaszel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Tag ;-; Masz zatkany nos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się