Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Eee... nie Masz poczucie humoru ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Ta minka wydaje się sugerować, że coś ukrywasz! Wydaje mi się, że mam, ale mogę się mylić. Masz ringa + 3 go siły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie. Masz może ochotę wrzucić coś na ruszt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie bardzo masz TV w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie. Masz może zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Mam 6~ Masz może coś do jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Mam chleb z kiełbasą Masz stracha jak jesteś sam w ciemnym pomieszczeniu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie Masz ochotę pójść spać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 nie #thatswhatshesaid masz równo pod sufitem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Ee.. Nie wiem Masz mniej niż 18 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 20 minuty temu Cassidy napisał: Ee.. Nie wiem Masz mniej niż 18 lat? Czemu Ty nie śpisz o tej porze? Nie, mam 21. Masz za oknem termometr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 48 minuty temu Maniek napisał: Czemu Ty nie śpisz o tej porze?  W sumie to też nie do końca wiem. Nie chce mi się spać na razie. Nie mam Masz szczęście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Zazwyczaj mam. ^^' Masz kuropatwę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Eeee po co mi to jak chce coś zjeść to kuraka łeb ciach maczetą i dziękuję do gara Masz problem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Heheha. Nie. Narazie. Masz coś do mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie uwu Masz hajsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Jest hajs,kox,firefox ( dobra kłamie mam Chrome) Masz kaloryfer czy mięsień piwny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Podłogowe, też będzie? Jeszcze troche i będę miał brzuch z Adidasa (Nie no śmieję.) Masz może rower górski (zwykły też będzie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Mam tylko jakiś miejski i BMX. Masz koleguf ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Tak tylko tych z dzieciństwa bo nie potrafię teraz zawierać znajomości Masz laskę ( ta dmuchana też się liczy xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie mam żadnej z nich. (Tak, jestem w statusie: wolny :( ) Masz może szachy w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie bo dla mnie są nudne Masz wódkie ? Poczestujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Mam. Spoiler Nie piję. Spoiler Ale mogę poczęstować. Masz 8 GB RAMu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Mam tylko 5 Masz jakieś niecodzienne czapki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 nie masz jakieś dziwne przyzwyczajenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się