Killer Poke Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 (edytowany) tak, przynajmniej raz dziennie oglądam jakiś odcinek mlp w którym akcja toczy się wokół Twi masz może własny dorobek artystyczny lub twórczy w jakiejkolwiek dziedzinie? Edytowano Wrzesień 29, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Tak. Nędzne fiki, których nikt nie czyta i ma je gdzieś, albo traktuje, jakby nie istniały w ogóle. Życiowe? Jest Coca Cola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie piję tego ścierwa tylko woda minerlaNNNA niegazowaNNNA Masz coś cennego po bliskiej ci osobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie... Masz ogródek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Mam swoją część ogródka przy kamienicy ale jej nie używam i zarosła strasznie :c Masz coś smacznego do zjedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Git majonez ^ ^ Masz kompa czy konsolke ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 komp, a konkretnie to lapcok; masz może w domu jakiś przedmiot ze szkła uranowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie mam w domu szkła z Czarnobyla :___: Masz w domu broń obojętnie jaką ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Taaaak. Masz może jakąś pamiątkę z przeszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 parę się znajdzie masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Mam ale nie mam co z nim zrobić. Masz co zrobić ze swoim czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 niestety tak masz ochotę zrobić coś szalonego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Zależy co masz na myśli. (Wstawił bym Big Maca z siostrą, ale lepiej, żeby nie.) ale raczej tak. Masz może ochotę zagrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 W rosyjską ruletkę? Zawsze Miałeś naleśniki na obiad? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Nie. Miałeś/Miałaś wrażenie, że ktoś obcy się na ciebie gapi jakby znał Cię od lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Tak... Miałeś okazję spotkać kogoś sławnego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Nie. Masz pożyczyć 10 zeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Właśnie przepiłem :/ Masz klocki LEGO ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Żeby sobie nogi połamać? W życiu. Masz nutelle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Nie :( Masz wolny weekend czy nauka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Mam wolny. Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Nieeeeee bo ja mam mojego kotka cukrowego puchatka i on jest bardzo straszny ma Ząbki i może ugryźć ^ ^ Masz pluszowe maskotki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 jeszcze nie. masz coś wydrukowanego na drukarce 3d? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Łoooo panie nieee bo to drogie rzeczy są Masz fap chusteczki ? Heheheeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie Masz ciekawe życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się