Silver Shield Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie. Masz przypinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nope. Masz kolorowy napis w sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Niee, mam czarnobiały. wut..? Masz... seler? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie Masz czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie :( Masz radziecki młotek radzieckiej produkcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak. Jeszcze się nie rozleciał. Masz aparat służący do chałupniczego wytwórstwa wysokiej jakości alkoholu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 nie... masz dużo nielegalnych kopii z internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie. Masz lekcje przysposobienia obronnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak. Najlepsze z lekcji! Masz w domu sprawne SWD z amunicją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Nie, choć czasem jest mi tak potrzebne. Masz blisko siebie kogoś irytującego? Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Żeby tylko jedna osobę. Masz może wiatrówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Zda ci się to może dziwne, ale nie. Żałuję. Masz ochotę, by uczynić coś nie do końca etycznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Cóż. Nie za bardzo. Leże w łóżku i choruję. Lubisz biegać po plaży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie. Nie lubię biegać. I jest to zabawa masz albo nie. Masz ciągoty ku alkoholowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 jakoś tak. ale na razie nic wielkiego w tym kierunku nie robiłem. ok, jeden raz... jakieś książki o polityce w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Coś się znajdzie, lecz nie czytam tego za dużo. Masz może drukarkę kolorową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie mam nawet zwykłej. Masz w sobie niechęć do życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Kiedyś miąłem. Chciałem się powiesi w gimnazjum. Dużo opowiadać. Masz zestaw kina domowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 niet Masz ciemne włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nope. Szczególnie teraz. Nie wiem czemu kiedy zbliża się lato włosy mi jaśnieją. Masz narzędzia pod ręką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Tak. Masz miłego sąsiada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Słownie jednego. Masz zwierzę w domu? (rodzeństwo się nie liczy ) Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Martini963 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie. Masz swoją drugą połówkę? (O co ja się pytam, co za forum...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 NOPE. a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie i nigdy nie znajdę. Masz ochotę wyjść trzaskając drzwiami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się