Unbridle Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Tak Masz siniaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 nie. Masz ochote zagrać ze mna w jedno z AC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Jasne, że tak Masz pożyczyć 40 zł na AC Brotherhood lub Revelation XD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Niestety nie. Masz ochotę na naleśniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie masz w domu jakieś ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Tak, jeżeli liczy się że mam ją w żołądku. Masz krzemień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie. Masz pojęcie, że doszlismy już do 12 strony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie. Ja mam już 112 Masz APAP noc, dzień, wieczór, ranek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie. Masz pluszową Pinkie w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Tylko prawdziwą Masz internet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Mam. Masz nietoperza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Tak, tylko jest bez skrzydła nie wiem czy inni też tak mają Masz legalnego windowsa (i tak wiem że nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Tak, bo miałem oryginalną płytę. masz opaskę odblaskową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie Masz bluzkę z kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie mam, a chciałbym mieć chociaż koszulkę... masz Doładowanie z Play za dychę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie, mam T-mobile'a Masz figurkę Zecory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie mam. Masz jakiś Gadżet z poprzedniej generacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Coś tam się znajdzie. Masz tatuaż z kucem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie mam. Masz Małego Głoda w Daniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 tak masz szmaragdy sol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Mam zabawkowe. Masz nauczyciela w domu? :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie Masz ochotę na... s.....panie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Taa..chrrr...zzzz... Masz w pokoju jakiś plakat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie, mam 1 obraz. Masz ketchup w lodówce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Jasne. Masz kanapkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się