Insomnia Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 L: Nie martw się z powodu tego że cię nazywają kurczakiem. L: Na pewno kiedyś... S: Ale ja się nie martwię, teraz dostaję zniżki w KFC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Uploaded with http:// Technicznie rzecz biorąc... to tak pasuje do Luny xD ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Dziękuje za wyręczenie Lajti. \ Wyróżnienie otrzymuje nie kto inny jak Scootaller! Czas na następny obrazek... Tym razem Księzniczka Luna wyliże Rainbow Dash słoik, aż boje się dawać wam taki obrazek Czekamy na wasze propozycje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Luna: pycha! takie słodkie i trochę tłuste RD: ale to niejadalne... to zostało zrobione z Scootaloo! tfu! Luna: jak z scootaloo? że niby... co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Luna: Mniam, nie mam pojęcia co to jest, ale jest pyszne! RD: Księżniczko, dlaczego wyżłopałaś całą moją krew do transfuzji? Wiesz, jak długo zajęło znalezienie dawcy z grupą krwi tęcza? Luna: Rany, Rainbow Dash, nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, jak bardzo ciapowata jesteś i te dwa litry w krwi robią dla ciebie aż taką różnicę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 -Mniam!! Ten dżem jest taki pyszny!!! ******Tymczasem w realnym świecie***** RD -Mam halucynacje z głodu!!! Jeść!!! Luna-Wszystko stracone.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Ej! Nie wyróżniłaś nikogo za poprzedni komiks! Wybacz, wyróżniono ale post zniknął :c ~ Arjen Technicznie rzecz biorąc... to tak pasuje do Luny xD ~ Arjen Kto by pomyślał, że taka z niej romantyczka, hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Po spędzeniu godziny w paintcie, czterech godzin kombinowania dlaczego zdjęcia nie da się dodać, mój stan psychiczny wygląda jakoś tak: + Ale chyba się udało: Czy tylko ja widze brak zdjęcia? Czy u was je widać? Nic nie widzę ;c ~ Arjen Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Oto mój dialog Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 -Mmm...To jest takie smaczne, ciekawe co to jest? Mniam! -Księżniczko... To jest... Od Futtershy, miałam się tego pozbyć... -CO?! O nie znowu to samo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) http://4neon.deviantart.com/art/Ade-376466107 HAHAHAH! Nie wierze że się udało! Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Neon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 moje : (no nie uważam żeby był to jakiś hit) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 trochę wieje tu nudą... dawaj nowe dymki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie myślcie, ze zapomniałem o tym. Poprzednią rundę rozwalił z hukiem Scootaller, który staje się specjalistą w tym temacie! Scootaller: Tak, czas na kolejny obrazek. Tym razem Jej Majestat Księżniczka Luna zamieni parę słów z mało znanym, backgroundowym kucykiem znanym jako Lemon Hearts. Chyba musiały coś sobie wyjaśnić... Czekamy na wasze prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) wiem kiepskie aha dorobiłam kilka dymków ok? Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Kalejdoskop33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nie odkrywajcie spoilera dopóki nie doczytacie do tego momentu OC: Czy to TE magiczne jabłka przyszłości? Przepowiesz mi czy spotkam dzisiaj "My very special somepony"? Luna: Tak ^^, Zaraz zjem jedno i ci przepowiem kto to jest Luna: TO BĘDZIE DARK MOMENTUM PS. Tam jest Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nie jest to za bardzo zabawne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts