Unbridle Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Lemon: Łowienie jabłek jest wspaniałe! Szkoda, że nie można łowić syren! Luna: Łowienie Arjena byłoby wspaniałe! Tłum+Lemon: HAHAHA! Łowienie ARJENA! Luna: Masz coś do Arjena? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Arjen, ty byś się zajął Big Sistah, bo tam coś cisza A co do dialogu - geez, jak ja dawno nie dawałem. Let's try. Lemon Hearts (LH): Hmmm, jabłka. Big Mac!* Schrupałabym. Princess Luna (PL): Och, ja też. PL: Chwila. Nie dam ci tknąć brata AJ. *Big Mac - Big Macintosh, rodzaj jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Lemon Hearts: "Dobra, czas na jabłuszko... Kto to? ach, to ty, Luno. już myślałam że to Nightmare Moon." Luna: "A skąd wiesz że nie jestem zaczarowaną Nightmare moon? hihihi..." Luna: "dobra... a wiesz co NM powiedziała przed przemienieniem? "I'll be back." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A co tam, dołączę się do zabawy. Czekamy, na następne dymki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsektPL Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 LH:Księżniczko Luno Słyszałam że zostałaś skompromitowana i zesłana przez Celestię na księżyc L:Tak, było tam nawet całkiem fajnie ..... ...... L:Ale jak jeszcze raz o tym wspomnisz to trafisz do lochów! Niestety moje zdolności artystyczne ograniczały się tylko do dialogu bez comicsu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 Witajcie po dłuższej przerwie, mam dla was nowy Dialog z Luną. Poprzedni zdecydowanie (w naszej opinii) wygrała Cuddly Doggy! Cuddly: Oczywiście czas na nowy dialog. Tym razem z nową opcją - ostatni dymek nie tylko będzie opcjonalny, alę będzie można także wybrać kto wypowiada słowa. Prosiłbym więc o zaznaczenie, która strona wypowiada się na ostatnim obrazku (można np. napisać "Luna: XXX" albo pokolorować właściwą strzałkę zmierzającą do odpowiedniej postaci, albo w jakikolwiek inny sposób dać znać czytającym). Tym razem Księżniczka Luna przekaże Pinkie Pie książkę... tylko jaką? Co ona zawierała? Nie przejmujcie się, że trochę zmieniła kolor... to tylko inne oświetlenie. Czekam na wasze interpretacje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Robione na szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) To żałosne Luna: A więc proszę, Różowy Szalony Kudłaczu. Księga o którą prosiłaś.Pinkie Pie: COO?! Moi prawdziwi rodzice żyją?!Pinkie Pie: Idę ich znaleźć - powiedz Celestii żeby zostawiła mi litr sorbetu i kilometr ciasta czekoladowego, zaraz wracam! Edytowano Listopad 4, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Luna: Proszę Pinkie to ta książka o którą prosiłaś Pinkie: Co!? W tamtym świecie są ludzie? Pinkie: Zaraz wracam idę zobaczyć Discorda! Edytowano Listopad 24, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) L: YYY, pinkie? Słyszałam,ż lubisz czytać literaturę obcą, więc przy- niosłam ci książkę, która wypadła ze zwierciadła, Pięćdziesiąt twarzy Greya, czy jakoś tak. PP: Że co pan Grey zrobił?! PP: Muszę spotkać tego całego Greya.Już do ciebie biegnę, szykuj łóżko! Edytowano Listopad 8, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 L: Pinkie? Mówiłaś mi coś o książce... Coś o Doktorze Jekkylu i jakimś potworze... P: Że co on zrobił! Taka biedna staruszka! P: Idę odszukać jego ducha, powiem mu co sobie o jego zachowaniu myślę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 No dobra może bana nie dostanę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorrows Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 [ To było pierwsze, co przyszło mi do głowy. Pinkie lubi wymyślać nowe słowa. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Luna: Metro 2033? Trochę kijowe Pinkie Pie: Dostałam ją od Twilight za mało ciastek... Luna: Idź to ogarnąć bo szara ta książka. Obudziłem się i od razu na takie coś wpadłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Luna:Ech, obietnica to obietnica. Nawet jeśli jest składana po pijaku. Przeczytaj i zobacz co ona tak na prawdę o tobie myśli. Jak coś to Rarity wie o wszystkim i uciekła do innego wymiaru. Pinkie: Rarity! Mogłaś to mi powiedzieć w twarz, a nie pisać takie rzeczy w pamiętniku! Tak się nie robi! Pinkie:Nigdzie nie ukryjesz się przed przeznaczeniem, a to przeznaczenie zwie się Pinkamena Diana Pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Luna : Masz tu tą książkę jak upiec ciastka w świecie ludzi. Pinkie : CO?! Tylko 2 łyżki cukru?! Luna : Co robisz? Pinkie : Muszę ich nauczyć piec! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Huzzah, warto reaktywować tą zabawę, jedną z moich ulubionych zresztą. Lune także cieszą nadsyłane przez was obrazki, można się naprawdę pośmiać czasami Tym razem chciałem wyróżnić Wielkiego Kasztelana Mirmiła oraz Cuddly Doggy. Przeżyjmy to jeszcze raz Mirmił: Cuddly: No to czas na następny obrazek! Tym razem Księżniczka Nocy aka Pani Której Łagodne Bicie Skrzydeł Sprowadza Sen zaszokuje większą publikę. Jakie macie pomysły? Pomijamy to, że raz jest dzień raz noc. Przecież Luna może to zmienić w moment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Nie powinnam tego robić z myślą o słodyczach ;- ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Tak na szybkiego. Szkoda, że pojawił się ten ostatni obrazek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts