emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 taak Widziałaś wiolonczele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Czy ona naprawdę zadała to pytanie? Raczej tak. A więc odpowiadając na twoje pytanie, widziałem. Widziałaś neon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 tak Widziałaś Wieże Effele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Nie...(chyba,że zdjęcia się liczą). Widziałeś wczoraj film o Janie Pawle II na kino Polska?(ja osobiście nie polecam...bo prawie zwymiotowałam przy scenach z II wojny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Nie na prawdę nie lubię filmów chrześcijańskich Widziałaś Madagaskar 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Tak Widziałeś prawdziwy topór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Nie wiem. Coś mi się kojarzy ale jest takie 50:50 Widziałeś szyszke sosny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 (edytowany) Tak,nawet ja kopnęłam Widziałeś Fjordy? Edytowano Październik 18, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 W polskim fiordy. Nie. Widziałeś Ar Łuk Mas, modrzew świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nawet nie wiem co to jest... Widziałeś/aś trzeźwego bobula? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nope. Widziałeś/łaś glany z Hello kitty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nie. Widziałeś homo pare? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Dwa razy, jak jeszcze byłam młoda i niewinna. Co zostało zobaczone, już się nie odzobaczy. Widziałeś koncert Aleksandra Charczikowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Dwa razy, jak jeszcze byłam młoda i niewinna. Co zostało zobaczone, już się nie odzobaczy. Chłopaki czy Dziewczyny? Nie. Widziałeś Junjou Romantice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Oczywiście Widziałeś Sekaiichi Hotsukoi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Wielbie to! Widziałeś mangi Junko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nie. Widziałeś Statułe Wolności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Nie Widziałeś płaczącą gruszke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nyet. Widziałeś/łaś oryginalną zapalniczkę Zippo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Tak. Widziałeś leninadę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 DA! Za Saviecki Sajuz! Widziałeś/łaś pająka o imieniem "ptasznik goliat"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Na żywo nie, w Internecie można zobaczyć wszystko. Widziałeś (w życiu) mundur czekisty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nie Widziałeś kradzież? (na żywo?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Nie Widziałeś jakąś planetę przez teleskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Tak. Widziełeś atak kotów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się