MLO_pl Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Tak, jednego pewnego razu nawet jak wisiał na liniach wysokiego napięcia... Pewnie jakiś kamikaze, prądu przez niego nie było... Czy widzieliście może Mikołaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 cóż nie , ale u mnie to Gwiazdor lata , nie Mikołaj a Rudolfa widzieliście ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie Widziałeś ładną dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 tak widziałeś/aś grę Skyrim ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Tak Widziałeś już ośmiominutowy "wyciek" z nowej serii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 yup Widziałeś ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 No raczej tak Widziałeś gameplay z nowego AC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie ;d Widziałeś siebie w rl? ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Tia ;p Widziałeś mnie w rzeczywistości? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 NIE Widziałeś kiedyś kucyka w ogródku ( prawdziwego). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie widziałem Widziałeś kiedyś jakąś polską starą komedię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 tak widziałeś pierwszą polską grę komputerową ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie Widziałeś kiedykolwiek na żywo prawdziwego wilka (pomijając zoo i tego typu instytucje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 eeee możliwe .. coś kojarzę , ale było to tak dawno , że nie pamiętam szczegółów już widziałeś na żywo trąbę powietrzną? ( ja widziałem , aż 3 na raz ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Pewnie w tvn na żywo pokazywali widziałeś deszcz meteorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie wiedziałem Widziałeś kaktusa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 tak widziałeś/aś Celestię ? ps Pewnie w tvn na żywo pokazywali nie widziałem je z pokładu statku , gdy płynąłem po Bałtyku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Celestia za mną nie przepada ale jakoś to przeżyję Widziałeś Lunę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitrox132 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie Widziałeś ninja kanapkę z szynką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Nie, przecież to ninja Widziałeś/aś napad z cegłą w ręce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Tak, na YT. Widziałeś smoka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 tak w mlp widziałeś/aś UFO ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Na żywo nie, ale w necie tak. Widziałeś neony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Tak Widziałeś/łaś Twillight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Pewnie Widziałeś mnie na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się