Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Nie Widziałeś pralkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Tak. Widziałeś imadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Widziałem, ba, nawet korzystałem z tego urządzenia ;d Widziałeś siekieratke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Cóż. Odpowiedź brzmi nie. Widziałeś menorę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Myślałem, że nie, a okazuje się, że tak. Hmm... ciężko wymyślić ciekawą rzecz, to może coś dziwnego... Widziałeś wiadro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Tak, widziałem. Widziałeś krzesło czarownicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Chyba Widziałeś czołg od środka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Oczywiście że tak! Widziałeś jakąś rekonstrukcję historyczną ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 całkiem sporo nawet widziałeś zamek w Malborku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie Widziałeś kapibarę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie. Widziałeś Kronsztad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 nie. widziałeś Berlin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Na obrazkach i na żywo . Widziałeś Gienka Loskę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Nie. Widziałeś bandę zwyrodnialców aka neonazistów? Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Tak mi się zdaje Widziałeś kogoś z irokezem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Tak. Widziałeś tró emo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Tak Widziałeś pokaz iluzjonistyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Tak. Widziałeś Elizjum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Nie. Widziałeś jakiś film Tarantino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 widziałem Widziałeś jakiś kraj na wschód od Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Tak. Ukrainę. Widziałeś pomnik Dzierżyńskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Nie Widziałeś Leviego w stroju Pikachu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Tak Widziałaś występ skrzypka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Tak Widziałeś Fluffle Puff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Tak! Jestem przyjacielem jej i jej avatara. Widziałaś kalejdoskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się