Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Oh, ja ci już kogoś znajdę do męczenia...> MEDYK! Rumun znowu chce mi zjeść szczury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Powiedz mu,że najadły się trutki Medyk!Ciągle się katuję śpiewem Keiichiego ;-; xD :3 ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie no ludzie czego wy słuchacie i oglądacie?! Medyk!!! Odkroiłeś mi zdrową nogę!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Sprzedaj ją! Będzie hajs na drugą! Medyk! Uzależniłam się od głosu Turcji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie, rzucam tę robotę i jadę do stanów!!Mam was dość!!! Medyk!!!Giń ty zarazo!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Prusakiem nie jestem,nie muszę Medyk!Shinny~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Ano...nie wiem o co chodzi... Nipaah~ Medyk!Zostałam pobita kijem baseballowym!(zgadnijcie przez kogo ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 ych...znowu jest demonem? Medyk! Vuuuuudddddddyykkkkkaaaa!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Prosze ograniczyć vudkę,a teraz przeżuć się na wino Nipaah~ Medyk!Nie moge przestać robić "Nipaah" Nipaah~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Veeeee~ mam podobny problem Veeee~ Veeee~ MEDYK~ Pasta się skończyła~ Veeee~ ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 To kup nową! Medyk! Nie mam nóg! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 To załóż protezy Medyk!Wyjedli mi pralinki ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Mam paste i hamburgery,chcesz? MEDYK! I AM A HERO~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 To fajnie Medyk!W ohagi była hari(igła) ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Szto? Medyk! Mam problemy z osobowością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Znam dobrego psychiatrę Medyk! Nadepnęłam na pinezkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 To znajdź kombinerki! MEDYK! Przegrałem w Mario!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 To zagraj znowu...może tym razem wygrasz... Hau~ Hau~ Hauu~ ^^ Medyk!W kółko mówię "Hau" Hauuuuu~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Może Pasty? MEDYK! Matryoshka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Zjedz kota. Medyk! Zeszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Hauuuuuuuuu~ Medyk!Keiichi przestraszył Hanyuu! HAU~ HAU~ HAUUUUUUUUUU~ ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Wybacz,nie rozumiem po niemiecku Medyk!!!!Dlaczego wyrzuciłeś nasze zapasy do wody!?!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Bo tak Medyk!Ni mam co robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Rozbierz się i pilnuj ubrań. Medyk! Zaczynam być sarkastyczny. Lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 wyślę cię na resocjalizację do Fluttershy Medyk! Znalazłam w szafie trupa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się