Lisica Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To zawiąż se bandarz. MEDYK! Mam zły dzień! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To jutro wstań prawą nogą! Medyk! Brat zjadł mi cały dżem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To se kup nowy. MEDYK! Nudy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To rozbierz się i rzeczy pilnuj MEDYYYKKK!!!Jeden chłopak powiedział,że sprzedaję d**y (dlatego *** bo ja wolę tego nie mówić ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 w sowieckiej rosji to d**y sprzedaja ciebie MEDYK! JESTEM MEDYKIEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 to mnie wołaj z innego powodu MEDYK!! aaaaaaaaaaa odciołem se rękę bo mnie zombiak ugryzł help Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Nic nie poradzę idź do szpitali niech tam Ci przyszyją. MEDYK! Jutro koniec świata i ja w to nie wierzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 To masz problem... Medyk! Mój kot mnie bije! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 To go nakarm. MEDYK! Nie mam ochoty iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 To oglądaj poniacze ._. MEDYK! CO? ROZMAWIAM SAM ZE SOBĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Postaw duże lustro i zrób temu drugiemu taki hipnotajzin makijasz jak ma Dżoanna Krupa Medyk! Lyra z blind baga mi oślepła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Podaruj jej nowe oczy albo znajdź inną. Medyk! Pinkamena chce mnie dorwać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To weź topór i ją załatw. MEDYK! Mam koszmary! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Przestań oglądać horrory na noc. Medyk! Drzazga wpadła mi do oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 zrób przeszczep Medyk! Nie chce iść spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Od tego są tabletki. Medyk! Kucyki chcą mnie dorwać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 To je przytul Medyk!Thomas Hewitt (leatherface) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ściągnij tą maskę, przecież widać że to nie są prawdziwe szwy. Znowu się chcesz ze szkoły wyrwać, co nie Tom ? MEDYK ! Jakiś Gordon Freeman terroryzuje moje małe Headcraby, mają koszmary po nocach i cały czas się chowają pod stół, lub do szafy. Jak tak można, co za niewychowany człowiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Powiedz mu, że premiera Half Life 3 odbędzie się na Madagaskarze. Medyk zepsuło mi się pukanie do drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 to je napraw! Medyk! Paznokcie mnie bolą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 To je obetnij Medyk!Nie chce mi się spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zalecany środek nasenny o wysokiej skuteczności: Medyk dzięcioł wleciał na betonowy słup i wystukuje alfabetem Morse'a wulgaryzmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zastrzel ptaka Medyk! goni mnie kaktus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Postrasz go środkiem roślinobójczym, a w razie czego, użyj go na nim. Medyk! Bazooka się ze mnie naśmiewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To ją oddaj na złom Medyk!Drzewa mnie okrążyły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się