Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Masz siekierę, zetnij je.xD Medyk.! Paluszek mnie boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To go zjedz ! Medyk! Balkon mnie zawstydza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 to go wysadź MEDYK!!! złamałem noge! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wysadź ją dynamitem. Medyk.! Głodna jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 to se zrób kanapke z C4 medyk ZAPOMNIAŁEM zawołać medyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Chciałem ci jakoś pomóc ale zapomniałem Medyk alkochochlik pomieszał mi klawisze na klawiaturze (dwie godziny to pisałem!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To uderzyj w klawiaturę, a ona się odezwie. Medyk! Ksiądz idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Otwórz drzwi! Medyk! Złowroga korporacja umieściła bombę w mojej głowie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To ją wytnij Medyk! mam dziurę w głowie To sie nie przejmuj MEDYK! nie moge wymyśleć po co mi medyk !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To myśl dalej! Medyk! Alkohol się skończył! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Idź se kup. Medyk. Rodzice się kręcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dzwoń: 666-NATANEK Medyk. Leń mnie dopadł. I dotkliwie pogryzł w lewe ucho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To se napraw. Medyk. Nie chce mi się odejść od komputera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To go wyrzuć przez okno. MEDYK! Nie mogę usiedzieć w miejscu, czekając na Silent Ponyville 3! Co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To się przywiąż. MEDYK! Nie mam ochoty iść spać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Musisz, bo przyjdzie straszny potwór i zje Ci kołdrę. MEDYYK! Napadła na mnie Magda Gessler i twierdzi że moja woda jest bez smaku T-T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To powiedz, że jej kubki smakowe się zepsuły. MEDYK! Я пишу на другом языке! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ich weiß nicht, Ich spreche kein Französisch. Medyku, medyku, nie chcę zastrzyku. -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ty lepiej dla mnie ( z maniakalnym uśmiechem wbija strzykawkę). Medyk! Słucham muzyki dla dzieci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zalecam antykoncepcję hormonalną. Medyk, zapadła noc, a nie widzę Luny, tylko jakiegoś gościa o aparycji Hugo Kołłątaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 to masz mały problem Medyk, kawałek długopisu utknął mi w gardle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Połknij kawałek kartki, niech zrobią coś konstruktywnego. Medyk, choinka ma deprechę i stan przedzawałowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 To kup nową :O Medyk! Chcą mnie zabić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie daj im, zabij się sam. Medyk! MEDYK! MEEDYYK! Ściany się przybliżają, a wciąż są w tym samym miejscu. Zabić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 wyjdz z pokoju MEDYK! Ciągle oglądam programy o żarciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się