Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 To go zdejmij. MEDYK! Muszę odrobić lekcje, ale mi się nie chce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Poczekaj na projekt na studiach... MEDYK! Nie wiem czy kontunuowac jeden fanfic czy zacząć zupałnie inny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 To zależy jak skończyłeś. Medyk! Moja sygnatura jest do ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Zmień na fajniejszą, ale tak w sumie to mi się podoba ta która jest. Medyk! Nie mogę pic alkoholu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 To nawet lepiej Medyk! Szpital zbombardowali(?)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Było bum bum? CZEMU MI NIE POWIEDZIAŁEŚ?! *strzela focha* MEDYK! BUDA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Zawsze można iść na wagary i podrobić podpis rodzica przy usprawiedliwieniu . Medyk! Jutro kolokwium ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Nie martw się - przeżyjesz, cokolwiek to jest. MEDYK! Shipy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Eeeeee...? Góra lodowa? MEDYK! Weryfikacja hipotez i twierdzeń przeciwnych dla udowodnienia że empiryczny rozkład cechy jest zgodny z teoretycznym - WHY!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 A kto powiedział, że życie jest łatwe? Dupsko w troki i rozwiązuj. Medyk. Po co żyjesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Cytując typowych rodziców "bo tak" Medyk! Co z tą Polską?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Nimam zielonego pojęcia MEDYK! Śniegu nie ma! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Welcome in Poland? MEDYK! Chcę pobyć sam w akademiku... -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Weź pistolet, pozabijaj współlokatorów to pobędziesz sam, póki nie przyjedzie policja Medyk! Nie czaję matmy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Cytuję: I wtedy rzekł Szatan: "Niech w matmie powstaną litery." I wiedział, że było to złe... MEDYK! Grupa na roku mnie nie hejci.... Czym ja mam się żywić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Jeżeli śmietnik pusty to polecam trawnik, a jak śnieg spadnie to kanapki skonstruowana z śniegu posmarowana śniegiem przekładana śniegiem i przykryć śniegiem. MEDYK! Nie mam pomysłu na materiał, który ryje mózgi (nie wiesz o co chodzi kliknij tu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Kto powiedział że Doppelherzz jest tylko dla dziadków? Medyk! Dlaczego władza każdej maści ma mnie za nic?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Pytaj się "ducha" to daleko zajdziesz... Medyk!Naszło mnie na randomowe wypowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Poczekaj, Minie... chyba... MEDYK! Deszcz zamiast śnegu! ;-; Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Śnieg będzie w maju... MEDYK! W zasadzie nic, lubię krzyczeć MEDYK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) To po co mnie wołasz?! MEDYK! Niski, bardzo, bardzo niski poziom inteligencji mojej klasy mnie zabija! Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Byłaś na studiach? Więc: YOU. HAVE. SEEN. NOTHING!!! MEDYK! Zostaję na święta w akademiku... Ale w sumie to dobrze... To może: Przez święta nie mam zajęć w prosektorium Edytowano Grudzień 21, 2013 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Mogę tylko współczuć bo nie wiem co to prosektorium... Medyk!Przerażam ludzi moim wyglądem. Edytowano Grudzień 22, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 To raczej nie moja wina że atomówka trafiła akurat w twój dom :/ Chociaż o dziwo miałem do tego pilot Medyk! Straciłem kontrole nad Pentagonem ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Już leci tam Ahmed swoim samolotem Kabum Airlines. Medyk! Chcę pluszowego Flutterbata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się